|כן/

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif|כן/../images/Emo31.gif

לא היה המון זמן...אז החלטתי לפתוח בעצמי
יאללה שפכו את הלב

dina101

New member
הנה זה בא P:

לא טוב בלימודים,אין לי כוח לכלום ,אין לי חשק ומוטיבציה.כלום.. אבל לאט לאט אני בטוחה שאני יתחיל לאלץ את עצמי. אני חולה ,והאסתמה ה זאתי מחרפנת אותי. אני שונאת רופאים! הוא לא בא אתמול בסוף. אני בבית כבר הרבה זמן אני שונאת אותה יותר ממה ששנאתי איי פעם מישהו. היא דוחה...אדישה,והיא אף פעם לא אהבה אותי. שתילך להיזדיין. והכי גרוע? היא גוררת אחריה ידידות טובות שלי...):
הייתי אתמול במסיבה,והיה נורא מגניב,נורא נהנתי :) היצטלמתי עם הגיטרה שלו
היא נורא חמודה,היא ילדה נשמה ואני אוהבת אותה המון.אמן ירבו כמותה
וזאתי!זאתי ניסגדת! אני מתה עליה. היא באמת עשתה הכל שיעלה לי חיוך על הפנים ושאני יגיע.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

רבתי עם הנאדם שהכי חשוב לי בחיים וזה כ"כ כואב לדעת מה היא באמת חושבת עלי
דווקא ממנה ציפיתי שהיא לא תסתיר את זה..

מותק שלי../images/Emo201.gif

מניסיון... גם לי קרה ככה עם חברה שלי [או יותר נכון "חברה"] יום בהיר אחד גיליתי כל מה שהיא חושבת עליי... אבל הכל כמו שבחיים היא לא אמרה... קשה לי להגיד לך שהכל הסתדר בנינו, כי זה לא קרה, היא הייתה החברה הכי טובה שלי אבל אחרי זה לא יכלתי להסתכל עליה [בעיקר משום שהכל היה שקרים והמצאות והכל בא לה משנאה לא ברורה אליי..] אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך, זה שהיא לא שווה אותך! ושאחריה תבוא חברה אחרת הרבה יותר טובה ולמרות שאת לא תשכחי את החברה הזאת אף פעם את תמיד תשמחי שלא נשארת חברה שלה.. תיהי חברה של אנשים אמיתיים.. לא צבועים כאלה.. [אלא אם כן את חושבת שאת יכולה לסלוח לה על זה ואז פשוט תחזרו להיות חברות... אני לא הייתי מסוגלת]

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאת לא מבינה..זאת לא חברה..

זה יותר מזה... אני כבר מזמן ותאמיני לי שמזמן הבנתי שאי אפר לסמוך על אף אחד ולצפות ממנו לדברים... אני יודעת שאי דבר כזה חברים ורובם מאוד צבועים ... אבל פה זה שונה..בגלל זה זה כ"כ כואב.. כי זה לא חברה זה הרבה יותר מזה.. זה בן אדם שהוא משפחה שלי,הוא הכל בשבילי.. אני הכי סומכת עליה בעולם(כן,כן גם עכשיו),אני מספרת לה הכל.. היא הכי חשובה לי בעולם... ודווקא ממנה ציפתי שתגיד את האמת על ההתחלה ולא תסתיר את זה..אבל היא עשתה את זה..וכשהיא עשתה את זה יצאתי חרא בן אדם..אולי אם הייתה קודם הייתי יודעת..
יהיה בסדר..

בטח שיהיה בסדר!

לפעמים לא תמיד קל לבוא ולהגיד דברים בפנים גם לי יש חברה שהיא כבר מזמן כמו אחותי, שהיו לי הרבה דברים עליה שלא הייתי מסוגלת להגיד.. ובסוף אמרתי את זה.. אז כעסנו יום אחד אבל זה עבר, והיא העריכה שאמרתי לה מוטב מאוחר מאשר אף פעם.. את צריכה להגיד תודה שהיא אמרה לך.. כי יש כאלה שלמרות שהם אוהבים אותך מאוד, בלב הם חושבים עלייך מלא דברים אבל לא אומרים.. וזה כבר יחסים צבועים.. אז יצאת חרא בנאדם, לא נורא, אף אחד לא מושלם ואני בטוחה שזה הרבה פחות נורא ממה שנראה לך.. קחי לתשומת ליבך את מה שהיא אמרה לך, ותנסי לתקן יהיה בסדר

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאת צודקת..

אני תמיד רוצה שיגידו לי הכל.. אבל אם זה לא מספיק..היא לא היחידה שעשתה לי משוו כזה והחליטה לריב איתי באותו יום גם אחרי שכתבתי לך את מה שכתבתי חברה שלי עשתה לי משוו דומה..=/

../images/Emo201.gif פוף..

אני מבינה שנפגעת אני לא יודעת על מה הריב ואת מוזמנת לספר לי כי אני במסן עכשיו בגדול אני יכולה להגיד לך שאם נפגעת מזה שהיא לא אמרה לך את זה קודם, אז.. שוב, תנסי להבין אותה קצת.. לפעמים להגיד את האמת זה ממש קשה, במיוחד כשמדובר בבנאדם קרוב אלייך.. תחשבי על זה ככה שאולי כי היא אוהבת אותך היא לא רצתה לפגוע בך.. אם את כועסת על מה שהיא חושבת... אז זאת כבר יותר בעיה.. אם את חושבת שהיא צודקת ובאמת לא היית בסדר או וואטאבר, מבקשים סליחה, ממשיכים הלאה ומנסים להשתפר. כל החיים אנחנו משתפרים אם את חושבת שהיית בסדר ושצדקת, אז היא פשוט צריכה להשלים עם זה, ומי שחושב שאת לא בסדר או לא אוהב בך דברים צריך פשוט להתמודד עם זה. העיקר שתיהי שלמה עם עצמך אם באלך אז דברי איתי
אני פה בחצי שעה הקרובה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתודה../images/Emo24.gif

זה לא שזאת פעם ראשונה שהיא מעירה לי על דברים אצלי..היא כבר העירה כמה פעמים..ואני שמחה עם זה..וגם לא נפגעתי בעבר מזה כי היא אמרה את זה בצורה שטוב לשמוע..אבל ברגע שהיא מתנפלת עלי פתאם עם זה ולא טרחה לספר לי קודם (והיא אמרה שזאת לא פעם ראשונה שזה קורה) זה כבר כואב...היא אמרה לי שאני לא צריכה לצפות מאנשים דברים יותר מידי...אבל היא לא סתם "אנשים" היא בהרבה יותר מזה וכן,ממנה אני מצפה.. בקשר לזה שאם היא צודקת או לא תאמת שאני לא ממש יודעת...אני חושבת על זה כבר מאתמול ומנסה להבין אולי זה באמת נכון..אבל זה בכל אופן לא נכון בהקשר למה שהיא אמרה כי זה באמת הייתה שטות.. כאילו שהיא אגרה בפנים דברים והוציאה עלי את הכל בבת אחת.. חפרתי

בת אלי91

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

התקופה האחרונה לא הייתה משו מכלמיני בחינות
התקופה האחרונה כנראה עומדת להסתיים, דברים מתחילים להשתפר בצורה טובה :) שבוע הבא הולך להיות שבוע טוב! כנראה 'יום חופש' מתוכנן,ועוד דברים נחמדים שבוע הבא יומולדת לבוטנר כמובן!

אללה ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

|טוב נתחיל ב
קרר לי נורא והידיים שלי קופאות!!!!!!! הכל קופא אבל בעיקר הידיים!!! מחר מבחן בלשון ואני על הפנים בלשון!!ויום שישי מבחן במתמתיקה ולא בא לי על זה!! חייבת חופש דחוף!!איזה שבוע בלי לימודים בלי לחץ בלי בלאגן!!שקט מנוחה כיף כיף כיף! אני צריכה לעשות מלאאא דברים ואין לי זמן ארררר יש לי חברה מבית ספר קודם ואנחנו נפגשות ממש פעם ב.. וגם שאנחנו נפגשות אנחנו לא מדברות המון לא יודעת זה לא כמו פעם וזה גורם לי להרגיש עצובה כי אני מתגעגעת לצחוקים שלנו עכשיו אנחנו סתם יושבות בעיקר מספרות מה קורה צוחקות ממש קצת ועצובות שאנחנו בבתי ספר שונים. אוף אמ.. טוב עזבו אני לא ארשום את זה פה... חחח...
כיף לי בבית ספר מצחיק בעקר בזמן האחרון!! אני שמחה יותר וכיף לי!!! סוף סוף מצאתי לי כמה חברות ונחמד לי ככה.. עדיין לא החברות הכי טובות אבל לפחות יותר נחמד בשיעורים וזה.. מישהי שאני ממש שונאת מהבית ספר הקודם שלי ראיתי אותה היום והיא השמינה בטירוף חחח זה היה מצחיק!!! אני לא רעה או משהו היא פשוט ממש מגעילה ודיי שנאתי אותה בבית ספר הקודם!!.....=] סוף סוף סיימתי את העבודשה בסוציו על גופמן!!! (נשמע כמו שילוב של גפן והופמן חהחהחהחהחה ) אמ... הביטחון העצמי שלי עולה ועשיתי בשבוע האחרון המוןןן דברים שבחיים לא חשבתי שאני העשה אי פעם. מה בא לי עכשיו? בא לי להכנס עם שוקו חם למיטה לשתות לראות טלויזיה לנוח להתחמם!!! או סתם לאכול משהו טעים!!! ממ יאמייייייייי אייקונים:
שוקולד|

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאיזה כיף לשמוע שטוב לך את לא יוד

+עת כמה אני שמחה
גופמן

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבדיוק סבתא שלי אצלי עכשיו../images/Emo9.gif

תרגישי טוב

../images/Emo204.gif

שומעת את הדיסק החדש של ריטה. לא יכול להיות יותר טוב מזה
היה יום חביב ושיעור נהיגה מעולה. המורה שלי התקשרה אליי עכשיו ועשתה לי את היום, היא כזאת מלכה אדוניי!
אנלי כוח לבצפר ויש יותר מידי מבחנים. לא בא בטוב :S הגב תפוס כלכך, אני צריכה מסאז' דחוף

למעלה