../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif- שיבה"מ
טוב אם הגעתם לכאן אז אני יכולה להבין שאתם רוצים לשמוע קצת ספוילרים. אבל יש לכם קצת זמן להתחרט. גם אם לחצתם בטעות. אתם יכולים לסגור את ההודעה בכל רגע שתחפצו! אפילו עכשיו!
התראה אחרונה! טוב, אז אם הגעתם
עד כאן, אני כבר יכולה להיות בטוחה שאתם רוצים לשמוע קצת ספוילרים. אז הקטע החמוד (באינטרטנט שמו את התמצית שלו ואת הדיאלוג ההתחלתי) הוא לא אחר מאשר תחרות השתיה של לגולאס וגימלי! כשכולם חוזרים כזה, באותו זמן בערך כשאאווין מביאה לאראגורן לשתות, כל האנשים המלוכלכים מתחילים כזה לצעוק, שבלי רחמים, ועד האחרון שנופל, ולגולאס אומר, "so, it's a drinking game..." וגימלי, "האחרון לשרוד מנצח!" ותוקע את הפה שלו בתוך הספל ומתחיל לשתות כמו משוגע. לגולאס, מצידו, לוקח ספל, מרחרח אותו בזהירות ומתחיל לשתות באלגנטיות, ספל אחרי ספל. גימלי מתחיל לצעוק כל מיני שטויות (משהו כמו, "בשם כל נשות הגמדים עם הפנים השעירות!") ולהתנהג כמו אדיוט וקצף נוזל לו על הזקן, בזמן שלגולאס צופה ומתנהג בשקילות הדעת. אח"כ הוא אומר, "יש לי הרגשה מוזרה..." (נראה לי שבקטע הזה יש קצת הפוגה כדי שתוכלו לצחוק אבל לא בטוח... אחרי הכל זה לא סיטקום של חצי שעה בערוץ שלוש.) "מין עקצוץ כזה בקצות האצבעות. אני חושב שזה מתחיל להשפיע!" (כאן תוכלו להעריך את כשרון התרגום המדהים שלי, כי זה נאמר באנגלית ובמורחבת אין תרגום) ואז גימלי נופל על הרצפה, ולגולאס אומר,"game over..." משעשע במיוחד. מומלץ במיוחד לצפיה על רקע ההתרגשות של קבלת הדוד המורחב סוף סוף. צחוק היסטרי מובטח. ויש את הקטע שפאראמיר ואאווין נפגשים (את הקטע שאראגורן מרפא אותה בכלל השתיקו וקיצרו, ואין שם עלה אחד של את'לאס) כזה עם כל הרוח בשער והחרטא. ויש סרומאן, אבל גרימא הורג אותו במגדל והוא משתפד על גלגל שיניים (
מה טולקין עשה שזה מגיע לו???) ולגולאס הורג את גרימא (בוכה בהסטריה מורגשת) ואחד הקטעים הכי יפים זה הפה של סאורון! רואים רק את הפה שלו והוא מחייך כל שניה כמו דביל, אבל לדעתי זה עשוי בצורה יפה. כל השיניים העליונות שלו עשויות ממתכת, למי שבאמת מעניין אותו. בסוף אראגורן מוריד לו את הראש (מה טולקין הזיק להם שזה כל כך נורא שמגיע לו דבר כזה?) יש כמה שורות נוספות ללגולאס בדרך המתים. דווקא עשוי טוב כזה עם הדים והכל וזוויות משונות. (אני לא מתארת את הסצנות בסדר כרונולוגי, אלא חושבת עד שאני נזכרת ורושמת את אותה סצנה. יש עוד הרבהה הרחבות אבל רבות מלזכור את כולן. סורי
) סוף ספוילר. (חח)