בואנה, מה הולך איתך??../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

יש לך חיים בהחלט מוזרים
כל יום את באה עם איזה סיפור אחר יבוא יום ואני כבר לא אאמין לך... סתאאאאאם שמחה שנהנת
וטוב שחזרת.

יאוווו...איזה כיף שחזרת../images/Emo24.gif

איזה טיול מגניבבבבבב ממש כיף לך!! שמחה שנהנת
! למרות שקפאת שם
ואיזה יופי שממש כולם התאגדו כדי לשלוח אותך לכזה טיול..זה נשמע ממש כיף
! אני מחכה לשמוע המשךךךך! שמחה שחזרת :)

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifענבר?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יא איזה שווה
גמני רוצה גרינלנד.
אבל לא היית במפגשפורום:( ו..ו...קנינו לאורלנדו מתנה!:] [אמ, משום מה הפסיקו לעשות את העדכונים שבועיים, אז רק רגע...] פה מה שקנינו לאורלנדו כאן התמונות מהמפגש והנה פה סיכום מפגש. :]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב- כנסו פליז!!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני מצטערת שאני מנצל"שת אבל זה ממש חשוב לי!! זוכרות שלפני כמה חודשים פרסמתי פה 2-3 פרקים מפיק שכתבתי לה"פ? קראו לו פולי.. מישהי זוכרת? אחלה. עכשיו... פרמטו לי תמחשב לפני כמה זמן וזה נמחק.. וזה יושב לי בראש עדיין כל הפרקים של ההמשך... אני חייבת עזרה.. אם מישהי זוכרת בערך מתי זה היה ויכולה לעזור לי למצוא את הפרקים הקודמים כדי שאני אוכל להמשיך את הפיק... בבקשה!!!! דורית אם יש לך איזה אמצעי לעזור לי- בבקשה ממך! תודה מראש

היום בתפוז../images/Emo43.gif20.12.04

הערב ב-20:00 כל המתעניינים בכדורגל יוכלו לפגוש live ב- blogtv את יהודה ארם, פרשן ערוץ הספורט לכדורגל מדרום אמריקה ובעיקר ארגנטינה. האירוח יתבצע במסגרת רצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. השאירו ליהודה ארם שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש והיום בנושא הקריאה למרד של ולרשטיין.
לוח האירועים של תפוז אנשים עבר מתיחת פנים, ומהיום תוכלו להתעדכן באופן שוטף מי מגיע להתארח ומתי, איזה תחרות מתקיימת ובאיזה פורום, אילו פרסים אנחנו מחלקים לכם ומה השידור הקרוב ב- blogtv שבאמת יהיה שווה לראות. קליק אחד ואתם בעניינים!

kittycatbone

New member
בלעע../images/Emo70.gif

זה כל מה שכתבו בהממ.. אחרצהריים/ערב ?!!?!?
<< חח הלוואי והיה לי מה לכתוב עוד...

kittycatbone

New member
../images/Emo80.gifיו!!!!!!../images/Emo80.gif

בואו נשחק רכבת רק עם דברים שקשורים לאורלנדו?!?!
ולמי שלאיודעת.. רכבת זה משחק שכזה נגיד אומרים מילה, ואז מי שאחרי צריך להגיד מילה אחרת שמתחילה באות שנגמרת המילה שלפני. כלומר, אם אמרתי רכבת אז השניה צריכה להגיד מילה שמתחילה בת'. המילה שהממ.. די ברור שנתחיל בה!XD אורלנדו

kittycatbone

New member
אוי נקרעעתיייייי!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה פשוט מצחיק לראות הוביטים (ועלף
) שרים את זה!!
הו אורלנדו!

Number One1

New member
אומיייגאאאדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזזזהההה חמודדדד אורלנדו כשהוא מתלהבבבב
דייייי!!!! האאאאאא
עכשיו אני אשיר את זה למשך כל היום בביה"ס... חהחהחחה
jingel bells, jingel bells.... נה נה נה נהנה הי!

למעלה