SnoopyDot

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif כמה טוב שבאתי הביתה

אתן לא מדמיינות לעצמכן איך זה לחזור לשולחן שלי ולכיסא שלי ולמחשב שלי ולחברים שלי|סדגש וכמובן לבעלי היקר ולחבר שלי ולסבתוש שלי ול כוווווווווווווולם
והדבר הכי הכי הכי הכי מעולה הוא מזג האויר. כל כך נעים בישראל!!! לא חם ולא קר, פשוט מושלם! שלא כמו גרינלנד, אירלנד ובריטניה, שבכולן יש כפור ברמות לא אנושיות... הגענו ל27- מעלות!!! מה שמסביר את העובדה שהגעתי לבי"ח בלונדון... קפאו לי השחלות, הפיטמות, האצבעות, הציפורניים ואפילו העדשות שבעיניים!!! מי שלא יצא למסע נשיונל לגרינלנד - לא יודע איך מרגיש אישלג. ויש אפילו שמייקון מתאים:
. איזה יופי. איך הכל התחיל? זה סיפור מעניין. דה, גיאורגי? דה! עזבו, חוויות מסע... לפני שאני מתחילה לגולל פה את כל הסיפור, נחתה עלי הרגשה שאולי זה לא ממש מעניין אתכן... רק אני שמחה לחזוז הביתה? לא משנה ולא אכפת לי. אני אספר, ומי שלא רוצה - שלא תקרא. דה? דה. אני מזהירה אתכן, זה הולך להיות ארוך... אז נתחיל בהתחלה - כמה ימים לפני הפיכתי ל"חוקית" [כן כן, אני כבר כמעט חוקית וחודש!], כמובן שלא הפסקתי לדבר על שומדבר אחר חוץ מה-18 המיוחל, ובין היתר לא סתמתי את הפה לגבי תכניותי לעתיד: לעבור לאירלנד [אפרופו אירלנד, בזמן המסע קראתי בעיתון על סקר שנערך, שאומר שאירלנד היא המקום הטוב ביותר לחיות בו כיום, אבל זה היה עיתון מקומי אז אני לא יודעת עד כמה זה נכון...]. דביר, החבר המדהים שלי, אסף את כל החברים שלי, כולם כולם, גם איתי בעלי נרתם למשימה, ויחד עם מיכל וליעד - ארגנו את כל כל כל החברים שהיו/שישנם/שיהיו לי (יותר מ100 איש...). סבאסבתא ואמאבא הוסיפו עוד המון כסף, כל החברים תרמו גם, וביחד יצא סכום נכבד מאוד מאוד מאוד. אחרי שהיה לארבעת הנעליים האלה [שאני אוהבת אותם מאוד מאוד מאוד!] מספיק כסף, הם החליטו להוציא לפועל את תכניתם הזדונית: קונספירציה נגדי, במטרה להשאיר אותי בארץ. בדיעבד מסתבר, שהם הקליטו אותי במצלמת וידאו, שלחו את קורות החיים שלי ואת הצילומים לנשיונל ג'יאוגרפיק, וביקשו לצרף אותי למשלחת המסע הקרובה שיש להם, לא משנה לאיפה בעולם. וכמובן, קיבלתי מתנת יומולדת גם מהמזל, כי המשלחת היחידה שיוצאת בחצי השנה הקרובה היא... 4 ימים לפני היומולדת שלי, והיא לאירלנד וגרינלנד!!! יותר מזל משכל, בחיי... בקיצור, אני, שלא ידעתי מכלום, לא שותקת לגבי היומולדת שלי. ביום שלישי, ה-23 לנובמבר [למי ששכחה, המומולדת ב28], שעת לילה מאוחרת [משהו כמו 2 בלילה], אני במחשב, כמעט פורשת לישון [למחרת אוניברסיטה!], ופתאום - אבא שלי דופק בדלת של החדר. - "כן אבא, אני כבר הולכת לישון". - "מה לישון? תתחילי לארוז! מהר!" - "הא? לארוז? אבא, תחזור לישון, אתה חולם..." - "תגידי לי, את נורמלית? עוד חצי שעה מחכה לך מונית לשדה התעופה ועוד לא התחלת לארוז!" - "אבא? הכל טוב איתך? יש לך חום?" *פותחת את הדלת תוך כדי משפט ומגלה נחיל של אנשים במסדרון שצועקים לי "מזל טוב מוקדם!". ואני:
מה נסגר עם כולם? או שאולי אני מפגרת וזה חלום? הסימן הכחול שעל היד שלי הוכיח שהצביטה כאבה. לא, זה לא היה חלום, כל הסלון והמסדרון בבית שלי היו מלאים בחברימוס שלי, שכמה מהם אפילו הוציאו גימלים [
] רק כדי לבוא, והייתה עוגת יומולדת והמון שישו ושמחו בשעה 2 בלילה, ו...גולת הכותרת... על השולחן בפינת האוכל עמדה קופסה בגודל של בנאדם קטן, רגע, אני אמדוד אותה... מטר על מטר וחצי. ממש, קופסת מתנה ענקית. דובי-דב [דביר, אני קוראת לו דובי-דב, אל תשאלו למה] הוליך אותי אל הקופסא, ובטקס רב רשמיות - פתחתי את המכסה. בפנים ישבה בובה של פו הדב בגודל טבעי [כן, אני לא מצליחה לחבק אותה אפילו, זה ענק!], שבמשך שנתיים בערך הייתי עוברת לידה בקניון הצפון בנהריה [למי שמכירה - כשנכנסים מהכניסה שפתוחה בלילה, איך שנכנסים - החנות מימין. יושב שם פו כמו שלי בחלון ראווה. והוא עולה 399 שקל...]. ואחרי שגמרתי להתלהב מהפו, הסבו את תשומת ליבי למעטפה שהוא מחזיק ביד. במעטפה היה כרטיס טיסה לדבלין, תג זיהוי של נשיונל ג'יאוגרפיק ומכתב טיסה ע-נ-ק [לא פחות ולא יותר מ180 עמודים בדיוק]. כמעט התעלפתי שם... בלעעעעעע! בלעעעעעע!!! בלע!!!!!!! מאחרת מאחרת מאחרת!!!!!! המשך יבוא, אם תרצו..... כרגע אני חייבת לזוז לפגוש את כל החברים שלא ראיתי אותם חודש[!] בקיצור - כל כך כיף לחזוז, אוהבת יותר מתמיד, ענבר. פי.אס. ---> אני חייבת להתעדכן במה שהיה פה!!! מישהי יכולה לשים לי כמה לינקים לעדכונים השבועיים שפספסתי?

../images/Emo39.gif שאלון!!

יאללה להתעורר בננות
מי את\ה? מהו תאריך השרצתך לעולם? מה הסוג שלך? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מה דעתך על סוסים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? צהוב- צבע מרושע? כתום- רק תפוז? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? התנשקת? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? ארץ ישראל\חו"ל? דייט בבית\דייט בחוץ? חוף ים- בלילה\ביום? בליינד דייט -\ ? רוקי-\? סרטי אימה-\? חדר מסודר\מבולגן? גלידה\קרחון? צפון\דרום? שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?

עוד שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

דבר אחד ש... [הוראות: נא לכתוב בכל קטגוריה דבר אחד. בלבד
] אתם אוהבים מאוד: אתם שונאים שנאת מוות: פשוט אי אפשר בלעדיו: היה מוטב בלעדיו: הוא המצאה גאונית: הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: הוא יפה (מבחינה חיצונית): הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: יש לו מרקם נעים: הוא טעים: אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: פשוט עושה לכם את זה: אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

זה מסכם את הכל
אין מילים בפי
אם אני אלמד קולנוע באוניברסיטה..אז אני הולכת לעשות סרט עלייך..קאפישו?
שמחה שנהנת..ויותר מכל שמחה שחזרת

שכחתי: קרדיט לפורום פאנפיקים../images/Emo19.gif+

אתם אוהבים מאוד: הממ. אוכל.
אתם שונאים שנאת מוות: יאיר.
פשוט אי אפשר בלעדיו: מחשב.
היה מוטב בלעדיו: מחזור
.
הוא המצאה גאונית: מחשב!
הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: הממ. פיזיקה.
הוא יפה (מבחינה חיצונית): הראל סקעת
הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: שיערות רטובות.
הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: אממ. קוסקוס עם אבוקדו
נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: אלון
יש לו מרקם נעים: העור של אמא שלי!
הוא טעים: הכל
אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: הממ. מחזור?
פשוט עושה לכם את זה: ידיים ועיניים
ואנשים מתחשבים כאלה [הדר
]
אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: תנ"ך
אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: מקרן שקופיות.
מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה: נחמד

../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אתם אוהבים מאוד: מוזיקה. אתם שונאים שנאת מוות: ערסים. פשוט אי אפשר בלעדיו:חברים. היה מוטב בלעדיו:קנאה הוא המצאה גאונית:גיטרה הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: פורום איסוף מפיות הוא יפה (מבחינה חיצונית): רוזי הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: חמי רודנר. סתאם
הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: חמי רודנר
נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: לא רוצה להכיר יש לו מרקם נעים:מרק תירס?
הוא טעים:מרק תירס.
אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו:חיים פשוט עושה לכם את זה:אורלנדו בלום. אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה:אורלנדו בלום
אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: בנים...
מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. יוג'ין

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif:]

אתם אוהבים מאוד: אנימה, לקרוא, אורלנדו אתם שונאים שנאת מוות: פאקצות, ערסים פשוט אי אפשר בלעדיו: אנימה, אורלנדו היה מוטב בלעדיו: מתמטיקה הוא המצאה גאונית: פורמים;] הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: :X הוא יפה (מבחינה חיצונית): אורלנדו*.* ובעליי;] הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: ערסים הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: המפף, לא יודעת:X נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: כנ"ל יש לו מרקם נעים: בד*.* הוא טעים: גלידה:] אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: מתמטיקה!!! פשוט עושה לכם את זה: ;] התשובה נראה לי ברורה אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: אנימות:X אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: פלאפון:X [באמתXD] מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. מוזר:X אך קצר^^ וקצר זה טוב!

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif;]

מי את\ה? דורית=P מהו תאריך השרצתך לעולם? אני לא הושרצתי>.< מה הסוג שלך? המפף, מה? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? שואל אותו מאיפה, גמני רוצה^^ מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? רצח מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? לא יודעת:$ יש גן עדן? אולי יש גהנום? אולי אם כן, מה הם? :$ מהו המאכל האהוב עלייך? מרק עוף, עם קניידעלך*.* מהו המאכל השנוא עלייך? חצילים:S מהו המתתק הטוב ביותר?שוקולד
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?איכ. לא אוהבת בכלל מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? כולם*.* האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? אבל זה לא של הצרפתים?:0 את אוהבת חיות? יש לך כאלו? כן, ולא מה דעתך על סוסים? חמודים:] מה החיה הכי סקסית בענייך? לא יודעת:$ מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אורלנדו, בעליי, ג'וני מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אין:$ מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? רכיכהXD והכי מכוערת? לא יודעת:X והכי צהובה? לימון כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אני שונאת את המשחק הזה>< נכון שאלה מעצבנת? מאוד מה דעתך על תרבות הבלוגים? אין לי שום דבר נגדהם יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? כן, אני מפרסמת שם דברים שאני כותבת איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא [ששש! אל תגלו שאמרתי>_>;] מנהל\ת בתפוז? של מה? "אורלנדו בלום"<_<; שחור- צבע או דרך חיים?צבע צהוב- צבע מרושע?
כתום- רק תפוז? לא:# מה הצבע הכי משמעותי בחייך? סגול
מהי המצאת המאה מבחינתך? מחשב מהי המצאת המאה מבחינת העולם? מחשב:$ אם היית חיה, איזה חייה היית? ציפור^_^ אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק חמצמץ:] אם היית חפץ, איזה חפץ היית? לא יודעת:X אם היית צבע, איזה צבע היית? סגול
איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני פה?XD על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? שמישהו יגלה את הסודות שלי על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? שיער>_>;; אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אני לא רוצה להילחם:X למי את\ה נותנת כבוד? הוריי?:$ אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? "wtf?!"XD אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? תשאלו אותו מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) "מעשן?" תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. בקלות Easily. נו, מילון זה גם ספר:X מתי פעם אחרונה.... צחקת?היום. ירדןXD בכית? לא זוכרת קראת? הרגע, כשפתחתי את המילון ראית סרט ממש טוב? *מגלגלתעיינים* התנשקת? בינתיים לא:$ יצאת מהבית? היום בבוקר אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? כפר:, ארץ ישראל\חו"ל? חו"ל דייט בבית\דייט בחוץ? לא משנה חוף ים- בלילה\ביום? בלילה*.* בליינד דייט -\ ? לא:X רוקי-\? ? סרטי אימה-\? האי!^_^ חדר מסודר\מבולגן? מבולגן:$ גלידה\קרחון? גלידה צפון\דרום? צפון שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? בטלפון:] --;

milkshakit

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo85.gif

אתם אוהבים מאוד:לרקוד אתם שונאים שנאת מוות: את החורף
פשוט אי אפשר בלעדיו: מחשב P: היה מוטב בלעדיו: להקת אואזיס הוא המצאה גאונית: אסלה הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: בית ספר! הוא יפה (מבחינה חיצונית): אורלנדווווווווו
הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: זקנים חרמנים הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: גויאבה חח נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: קפה [?] יש לו מרקם נעים: כלב :) הוא טעים: יופלה פרנץ' ונילה
אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: מחזור
פשוט עושה לכם את זה: שוב אורלנדו!
אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: דברים מפחידים אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: המחשב מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. נחמד P:

milkshakit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

מי את\ה? אני אני ! סתם, אני קארין
מהו תאריך השרצתך לעולם? 11.9 מה הסוג שלך? הסוג שלי?
הממ.. חח אין לי סוג וזהו +_+ מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? הייתי בורחת מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לרצוח ולאנוס מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? מוות בייסורים קשים יש גן עדן? לא יודעת יש גהנום?לא יודעת אם כן, מה הם? אין לי מושגגג מהו המאכל האהוב עלייך? סלט מהו המאכל השנוא עלייך? סרדינים
מהו הממתק הטוב ביותר? ממ.. טוויסט מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? המעורבב הזה.. שחור לבן.. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? שוקולד מריר P: האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא יודעת חח האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? כנ"ל את אוהבת חיות? יש לך כאלו? אני חולה על חיות, ואין לי =\ מה דעתך על סוסים? חיה מהממת מה החיה הכי סקסית בענייך? סקסית ? אממ..
כנראה שזאב חח מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אורלנדו בלום המושלם
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אנג'לינה ג'ולי מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? הממ.. אפיפית
והכי מכוערת? אין לי מושג חח והכי צהובה? לא יודעת =\ כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. קוסמטיקאית [חח לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר כרגע] עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. ואם לא בא לי?
נכון שאלה מעצבנת? קראת את מחשבותיי מה דעתך על תרבות הבלוגים? נחמד מאוד יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? יש לי אבל הוא לא ממש בשימוש.. נחמד מדי פעם לפרוק דברים
איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה? לא מנהלת שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים צהוב- צבע מרושע? צבע מעצבן כתום- רק תפוז? לאו דווקא מה הצבע הכי משמעותי בחייך? שחור +_+ מהי המצאת המאה מבחינתך? מוזיקה מהי המצאת המאה מבחינת העולם? טלוויזיה אם היית חיה, איזה חייה היית? עורב אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ-מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית? פלאפון אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? לא הוכחתי \= על מה בחיים לא תהיי מוכנה לסלוח? על גניבה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? כליה אחת לתרומה אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם מי היית נלחמ\ת? עם ברוס לי חח למי את\ה נותנת כבוד? לאף אחד אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני מעניינת [?] אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? הוא כבר הגיע בגוף של אורלנדו P: מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם): אופס, הגעת לפה בטעות תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. תיכופוניסט נקרא ספר לא? זה הכי קרוב אליי חח... כתוב "בהפגנתיות את הגב". מתי פעם אחרונה.... צחקת? היום בכית? לפני שבוע בערך קראת? כרגע אני קוראת :) ראית סרט ממש טוב? בחנוכה [שר הטבעות
] התנשקת? אתמול יצאת מהבית? היום אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? עיר ארץ ישראל\חו"ל? חו"ל דייט בבית\דייט בחוץ? דייט בחוץ חוף ים- בלילה\ביום? לילה בליינד דייט -\ ? למה לא.. רוקי-\? בכיף! סרטי אימה-\? כמובןןןן אי אפשר בלי
:) חדר מסודר\מבולגן? מבולגן P: גלידה\קרחון? קרחון צפון\דרום? הממ... דרום שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? שניהם!

Piece of Wood

New member
../images/Emo182.gif|אליהו|

אתם אוהבים מאוד: סוסים, מוזיקה, שר הטבעות אתם שונאים שנאת מוות: פריחות פשוט אי אפשר בלעדיו: ראו שאלה ראשונה היה מוטב בלעדיו: ראו שאלה שניה הוא המצאה גאונית: אינטרנט הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: הממ... לוידעת הוא יפה (מבחינה חיצונית): אליהו
הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: עופר שכטר? הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: פףף... לוידעת נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: כנ"ל יש לו מרקם נעים: הכלבה שלי?
הוא טעים: שוקולד אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: המממ....מחזור פשוט עושה לכם את זה: אליהו?
אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: חחחחח... לא ממש צוחקים, אבל שרה"ט אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: לוידעת
מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה- נחמד

Galadriel 3000

New member
../images/Emo188.gif

דבר אחד ש... [הוראות: נא לכתוב בכל קטגוריה דבר אחד. בלבד] אתם אוהבים מאוד: טריקסי אתם שונאים שנאת מוות: בצפר! שיישרף! (אה, בעצם הוא כבר נשרף... לא שזה עשה טוב למישהו
) פשוט אי אפשר בלעדיו: טריקסי היה מוטב בלעדיו: באפי (אני ממש רעה, אני יודעת) הוא המצאה גאונית: אינטרטנט הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: אינטרטנט בפלאפון. wtf?? הוא יפה (מבחינה חיצונית): אממ אממ (מיכל- לא אורלנדו, לא אורלנדו...) אממ פרח? הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: המורה לפיזיקה
הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: כריות
נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: ספר משעמם עם עטיפה משגעת. יש לו מרקם נעים: אתם כן מדברים על כריות... חח אממ... קטיפה הוא טעים:צ'יפס תפו"א אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: (אני לא אהיה נדושה ולא אגיד בנים) אממ גם בצפר. פשוט עושה לכם את זה: עושה את מה?!?!?!?!? אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: אורלנדו
אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: בחיים אני לא אפתור את חידת הריצ'רץ'. מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. נחמד...

Galadriel 3000

New member
../images/Emo188.gif

מי את\ה? מיכל מהו תאריך השרצתך לעולם? העשירי ביוני, 89 מה הסוג שלך? בן אדם. מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? יענתו אדם חולה? אם זה מדבק הייתי אומרת לו להתרחק ממני! מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? רצח עם, מן הסתם מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? מאסר עולם/ מוות בעינויים (מוות לא מספיק נורא) יש גן עדן? אולי יש גהנום?אולי אם כן, מה הם? גן עדן- כל היום אוכלים גלידה ושוקולד ולא משמינים גרם אחד, וגם מתמלאים מזה וזה מזין (כמובן שיש עוד כל מיני אוכלים למקרה שנמאס) מהו המאכל האהוב עלייך? איפה שיש שוקולד וגלידה, אבל הם מאחורי זכוכית ממוגנת עם אזעקה ושומרים חמושים
מהו המאכל השנוא עלייך? ג'לי
מהו המתתק הטוב ביותר? אממ לוידת. מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? רוזמרי האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? רק גבינת עמק דליקטס. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לאאא! טוב אולי אורז. אבל זה לא כל כך דליקטס. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יאפ. 2 כלבות, חתולה ודגים. מה דעתך על סוסים?
מה החיה הכי סקסית בענייך? זאב שלג/ נמר שלג/סתם נמר כתום עם פסים. מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? או מיי.. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אני לאאאאא לסבית. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? שטרונגול. בעצם מאיזה שפה זה בא? והכי מכוערת? מכוער. והכי צהובה? צהוב. כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנטיסמיטיזם (אנטישמיות בלועזית) עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אנטי, זין, יין... (הייתי אומרת אוטיסם אבל זה כבר היה פולש לסוגריים) נכון שאלה מעצבנת? חח דיי מה דעתך על תרבות הבלוגים? סבבה של דבר. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? יה-הה. מדוע? כדי שיהיה לי עם מי לחלוק את הרגשות והמחשבות וההגיגים שלי. נתן לי קורא אחד שאני לא מכירה. איפה עדיף - תפוז או ישרא? תפוז, כי פה הבלוג המסויים שלי מנהל\ת בתפוז? של מה? בלוג. שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים. צהוב- צבע מרושע? לאו דווקא. כתום- רק תפוז? לא, גם גזר. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אממ ירוק (כי ככה החדר שלי צבוע) וסגול, הצבע האהוב עליי. מהי המצאת המאה מבחינתך? אינטרטנט מהי המצאת המאה מבחינת העולם? הכלב. אם היית חיה, איזה חייה היית? אממ-- אם היית טעם, איזה טעם היית?--- אם היית חפץ, איזה חפץ היית?--- אם היית צבע, איזה צבע היית?--- איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני אוכיח, כשאני אכתוב ספר שיהיה לרב- מכר. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? לוידעת... על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? השערות ברגליים. מה זה לוותר?? אה אפשר על השקדים והתוספתן, אם כבר. אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? יוסי אזולאי (מהבצפר) למי את\ה נותנת כבוד? איי דונו... אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני סוטה לאללה.. כי יש לי גם תיקייה מלאה באורלנדו, ג'וני והשאר, ולאח שלי יש מלא תיקיות עם תמונות סוטות של בחורות ערומות. אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? איי דונו. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) יגיד- אשראי בקשה. תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. אנגלית, אין לי כוח. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בחלום בטח בכית? לוזכרת קראת? אממ שלשום? ראית סרט ממש טוב? אממ...אממ...אממ... בטח כשהבאנו את הסיוט שלפני חג המולד.... התנשקת? לא קרה מעולם יצאת מהבית? אתמול אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? כפר ארץ ישראל\חו"ל? חו"ל דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה\ביום? באמצע- בשקיעה. בליינד דייט -\ ? להההה... רוקי-\? מה זה......? סרטי אימה-\? בסדר. חדר מסודר\מבולגן? מסודר. אבל לא יוצא לי. גלידה\קרחון? גלידה צפון\דרום? צפון (אפילו שבדרום זה ניו זילנד
) שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? שניהם, אלא אם הבנאדם צועק ואז עדיף איציק.

שלי../images/Emo103.gif

אתם אוהבים מאוד:
אתם שונאים שנאת מוות:
פשוט אי אפשר בלעדיו:קולה ( אני מכורה) היה מוטב בלעדיו:
הוא המצאה גאונית:מחשב הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם:
הוא יפה (מבחינה חיצונית):אורלנדו
הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו:דג מלוח!!! הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים:שוקולד לבן עם עוגיות.... נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים:
יש לו מרקם נעים: פרווה הוא טעים: אוכל של סבתא!!! אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: היסטוריה!!!!!! פשוט עושה לכם את זה:אורלנדו.... גרררררר.... אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: אאאאאאאממ......אורלנדו .... (אבל כולם חוטפים מכות) אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל:די. וי .די מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. נחמד

שלי.....( אין לי מה לעשות)

מי את\ה?גילי מהו תאריך השרצתך לעולם?24.10 מה הסוג שלך?בת אדם מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? רצח ואונס .... מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?מאסר עולם... יש גן עדן?ברור יש גהנום?בטח אם כן, מה הם?גן עדן- הכל!!! כול מה שבא!!! גיהנום- אש.... אני חושבת..... מהו המאכל האהוב עלייך?אמ... סלט חסה!!! מהו המאכל השנוא עלייך?אבוקדו..... לא בעצם תמרים.... או צימוקים!!! מהו המתתק הטוב ביותר?לא היה ולא יהיה ואין כמו במבה(אין אין אין כמו במבה אין אין אין כמו במבה של אוסם) מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?"השחר"..... ניראה לי... מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?שוקולד פרה על פיצפוצים!!! האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? ???. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"??????. את אוהבת חיות? יש לך כאלו?ברור שאני אוהבת ... יש לי פינצ'רית .... מה דעתך על סוסים? נחמד..... מה החיה הכי סקסית בענייך?חתול........ מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? אורלנדו..... זה לא ברור???. מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?אליסה מילנו מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?פודינג...חחחחחחחח... והכי מכוערת?----- והכי צהובה?גבינה צהובה... כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת?מאוד!!!!!!!!!!! מה דעתך על תרבות הבלוגים?לא יודעת..... יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא...... איפה עדיף - תפוז או ישרא?לא יודעת....... מנהל\ת בתפוז? של מה?שום דבר!!!!! שחור- צבע או דרך חיים?דרך חיים!!! צהוב- צבע מרושע?לא..... כתום- רק תפוז?לא גם תפוז גמדי....... חחחח.... לא סתם....... מה הצבע הכי משמעותי בחייך?סגול כול החדר שלי סגול ... הצבע האהוב אלי.... מהי המצאת המאה מבחינתך?מחשב...... מהי המצאת המאה מבחינת העולם?נורה...... אם היית חיה, איזה חייה היית?טיגריס..... אם היית טעם, איזה טעם היית?שקולד צ'פס.... אם היית חפץ, איזה חפץ היית?אין לי מושג... אם היית צבע, איזה צבע היית?סגול...... איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?כשאני יופיע על השטיח האדום!!!! על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? לא יודעת..... על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? השערות ברגליים.... אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?עם המורה שלי להיסטוריה היא ממש שונאת אותי ... היא רעה אליי .... למי את\ה נותנת כבוד?לעצמי..... אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? מה????? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?הומלס.... מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)ישר לא להסתכל לצדדים אחרי הענן השביעי!!!! תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם." עם נבער," חזר ואמר הראשון. מתי פעם אחרונה.... צחקת?לפני כמה דקות..... בכית?לפני כמה ימים.... קראת?לפני רגע..... ראית סרט ממש טוב?ראית אתמול פסטיגל .... זה נחשב??? התנשקת?אף פעם..... יצאת מהבית?היום..... אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?כפר..... ארץ ישראל\חו"ל?חו"ל. דייט בבית\דייט בחוץ?בחוץ!!!! חוף ים- בלילה\ביום?בלילה.... בליינד דייט -\ ?לא ניראה לי!!!!! רוקי-\?וואט דה פאק?? סרטי אימה-\?ברור..... חדר מסודר\מבולגן?מבולגן.... גלידה\קרחון?גלידה........ עדיף פרוזן יוגורט.... צפון\דרום?דרום!!! אני גרה בדרום ..... דההה..... שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? לא משנה...... העיקר שיהיה..........

Number One1

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo183.gif../images/Emo186.gif לי!!!

אתם אוהבים מאוד: את החורף
אתם שונאים שנאת מוות: ערסים, פרחות, ורדה
פשוט אי אפשר בלעדיו: חיים היה מוטב בלעדיו: ערסים ופרחות הוא המצאה גאונית: מחשב
הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: פורום בולים באסם
הוא יפה (מבחינה חיצונית): אורלנדו
הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: אריק
הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: שריפס
נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: אשטון קוצ'ר (בלי להעלב
) יש לו מרקם נעים: החולצה של אורלנדו (למרות שלא מששתי אותה עדיין
) הוא טעים: שוקולד אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו: אחותי
פשוט עושה לכם את זה: אורלנדו
אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: אורלנדו
חבל מאד שצוחקים עליו
אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: ערסים שמבקשים שקל
מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. מ-א-מ-ם

Bloomit

New member
../images/Emo184.gif

אתם אוהבים מאוד: ל-י-ש-ו-ן אתם שונאים שנאת מוות: מוזיקה מזרחית, ערסים, פריחות פשוט אי אפשר בלעדיו: חברים היה מוטב בלעדיו: לימודים הוא המצאה גאונית: אדוויל!!! (ה-כדור לכאבים...תנסו בנות...) הוא הדבר הכי מטומטם שמישהו העלה על דעתו להמציא אי פעם: בנים הוא יפה (מבחינה חיצונית): אורלנדו
הוא בעל מראה דוחה כל כך עד שאתם לא רוצים להתקרב אליו: ג'וקים הוא נראה מזעזע מבחוץ, אבל מתגלה כטוב מבפנים: סברס :) נראה טוב מבחוץ, אך מתגלה כמזעזע מבפנים: קשה...\: יש לו מרקם נעים: העור שלי...חחח הוא טעים: קפה... אתם שונאים אותו, אבל יודעים שאי אפשר בלעדיו:לימודים \: פשוט עושה לכם את זה: אורלנדו
אתם אוהבים מאוד, אבל רוב האנשים סביבכם לא וצוחקים עליכם בגלל זה: אורלנדו \: (סתם זה לא שלא אוהבים פשוט יורדים עלי שאני מטורפת עליו וצוחקים עליו ואומרים שהוא נקבה...\:) אתם לעולם לא תצליחו להבין איך לעזאזל הוא פועל: בנים... מילה אחת כדי לתאר את השאלון הזה. קשה :) וחמוד :) תביאו עוודדדדדדדד אני אוהבת שאלונים :)

SnoopyElf

New member
סרט עלי??? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאיזה כבוד../images/Emo70.gif

Galadriel 3000

New member
אני כבר לומדת קולנוע.

אבל יש לי נושא לבגרות. (לא אומרת. אתם תגנבו ממני
)

למעלה