תתתמר

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo19.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין אף אחד ער???? אני מתייבשת.... אנשים מה קורה עם המפגש???? כל מי שבעד שבת שיעשה
כל מי שבעד ראשון שיעשה
ויש לי משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסיטואציות
אני אתחיל: פטריות

אז ככההה.....

1. למה שמישהו יהיה ער? סתם... אני בדיוק חזרתי באותה שעה הביתה מפלמחים (החוף הזה של סלקום) היו פחות אנשים ממה שציפיתי אבל היה בןןן זונה... ש"ס...קאשי...בירות...סיגריות...ארוכי שיער...דג נחש... צריך יותר? 2. מה קורה עם המפגש? כל אחד עכשיו מבטל יא זונות! >:( אין מפגש טוב?! =( 3. כבר היה לנו פעם משחק כזה שאני התחלתי... והוא תפס דיי סבבה... אז אני ממשיכה... אוכל סיני

../images/Emo121.gif מישהו מסביר לי איך הולך המשחק

??????????????. אולי במיקרה? אנשים טובים?

../images/Emo110.gifרק אם תכתוב מתי אתה יכול לבו

לבוא למפגש! נממ- היא כותבת מילה ואז מישהו כותב את האסוציאציה (מילה מעיקה) שעולה לו לראש כשהוא שומע את המילה ואז הבא אומר אסוציאציה למילה הבאה..נגיד- קיץ->הבא אומר שמש->הבא אומר צהוב

../images/Emo121.gif זה כמו זיכרון אסוציטיבי.

אני אסביר, נגיד שנותנים לכם רשימת מילים ליזכור, אתם לוקחים את הראשונה, שנגיד היא מיטה ומקשרים אותה למשהו קבוע נגיד המיתלה (המילה הקבוע שלכם) היא ראש אתם שמים מיטה על הראש, המילה הבאה היא דג נגיד יש דג ענק מסריח ישן במיטה שלכם... המילה הבאה עציץ אתם תוקעים אתם מדמיינים את הדג תקוע בעציץ אחוריזה אבטיח, אתם מדמיינים אבטיח שמיתוכו יוצא עץ, כאילו שהוא העציץ, אחר כך נר אתם מדמיינים נר בצורה של אבאיח, אחר כך תפוזים,אתפ לוקחים מחבט וחובטים מתפוז (כדי שייתקשר אז על המחבט יש ציור של אבטיח...) אחר כך מכונית, למכונית יש במקום גלגלים תפוזים, אחר כך כלב, אין פשוט מיזה, כלב בולדוג יושב במכונית... ואחר כך חצאית... הכל לובש חצאית אכן פשוט, כמה שהדימיון יהיה יותר פרוע ככה תזכרו יותר טוב, מבינים? ד"א אלה 10 המילים שנימצאים בספר שקראתי על זיכרון וזה היה ליפני כמה חודשים טובים שתבינו שאני זוכר רשימה של 10 מילים לא קשורות (ד"א הגעתי ל40 מילים...) שקראתי אותם לפני כמה חודשים...זה פשוט עובד...

../images/Emo60.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

חח ני לא יכולה בשבת כי זאת השבת האחרונה של הקומונרית שלי.. ובראשון אני צריכה לבדוק.. אז
..

COW COW

New member
לי יש מבחן ביום שני אז אני צריך....

ללמוד הרבה ואמא שלי מרשה לי ללכת לחברים או למקומות רק אם אני לומד איזה 3 שעות ביום (היא מורה מה אתם מצפים) ואני ממשיך את התרמפולינה עם - אבא

../images/Emo121.gifבגלל שזה בכותרת...

מחבת, (זה מה שהיא סוחבת בפתיחה של התוכנית...)

../images/Emo121.gifחחחח הזכרת לי משהו...

טלפון מי שלא הבין אני תיכף אתן קישור...

למעלה