VIVIAN3

New member
רעיון מצוין אבל....

אני לא טובה כל כך בגרפיקה, בעצם, אני לא יודעת אפילו איך להשתמש בזה

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifבנות!! זה לא כל כך נורא!

זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע! לא חייבים לעשות לוגואים רק בפוטושופ או בתוכניות כאלה למיניהן... אתן יכולות גם לעשות בצייר או במצגת ואז לצלם את הדף או משהו כזה! אתן לא חייבות לעשות את זה בפוטושופ!!! אולי בפוטושופ זה יצא קצת יותר יפה אבל גם עם צייר ופאוור פוינט זה יכול לצאת מהמם! תקשיבו לי מנסיון אישי אז מי שבאמת רוצה תתחילו לעבוד!

VIVIAN3

New member
נצל"ש

אממממ בגלל שיש לי מסנג'ר חדש, אני יכולה שתשרשרו לפה את המסנג'ר שלכם *אני יודעת, כבר שאלתי את זה בעבר.... איזה נדנוד...*

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifתגידי להם שזה לא נכון

יותר מלהגיד את האמת לא נראה לי שאפשר לעשות משהו. [אה, זה לא נכון, נכון?^^;] מקווה שתליחי לצאת מזה

../images/Emo63.gifאמרתי את זה.

אני מקווה מאד שהם מאמינים לי ולא לו. ברור שזה לא נכון! אני גם ככה בקושי מדברת איתו, אז שדווקא כשאנחנו מדברים אני אגיד לו שאני רוצה להתאבד? הלוואי שאני אצליח לצאת מזה. אצלנו בכיתה יאמינו לכל דבר. פעם אחת ילד מט' אמר ששכבת ז' משתחררים בשעה ה-3, וחצי כיתה הבריזה. הייתן מאמינות?

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifאם הם מספיק חכמים-

אז הם יאמינו. חוצמזה, מה את צריכה את האמונה שלהם? הם צריכים לדעת שאם את אומרת שזה לא נכון, אז זה לא. ולא להתבסס על דברי שמועות שילד מסכן אחד הפיץ.

VIVIAN3

New member
מה זה "רוצה להתאבד"???

איזה ילדים יש בעולם הזה!!!!!! המממ לא צריך לקחת את זה ללב (למרות שבמצבים כאלה אני כן עושה את זה אבל אל תקחי דוגמא ממני
), אז ילד אמר! הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה וכמו שכולם אומרים: שילך לחפש ת'חברים שלו
. זה ילד שהוא סתם קשקשן וכולם מאזינים אליו כמו לתחנת רדיו 99 אסקייפ
. עצה שלי: 1. תתעלמי כי במילא בעוד כמה ימים הם כבר ישכחו מזה... 2. תחזירי לו באותו מטבע: תפיצי עליו גם שמועה, אולי כולם יחליפו תחנת רדיו ל- 100 fm...

SnoocK

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אני עם אביה
מה זה החוצפה הזאת
פשוט תתעלמי ממנו ותכחישי את השמועה המרושעת הזאת....
אני מעוצבנת עליו
אל תדאגי, הכל בסוף יהיה בסדר
אנחנו יודעות שאת לא חושבת להתאבד.... יש לך מספיק בשביל מה לחיות... ילדים מרושעים- רוב הסיכויים שהם לא ישתנו. בעיה שלהם.
את ממש לא צכה לשים
אליו, הוא לא שווה את זה. אני בטוחה.

SnoocK

New member
בעע למה הוא לא סיים את ההדגש../images/Emo35.gif

אידיוט.

למעלה