סיבוב שני!

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifסיבוב שני!

והשאלות הן...*פותחת מעטפה:. 1. ממה עשוייה החרב שוויל יצר לכבוד הטקס? 2. מהו שמו הבדוי של ג'ק? 3. כמה פעמים בשבוע(וזמן) וויל מתאמן עם חרבותיו? 4. כמה זמן שטה בימים ספינת הפנינה השחורה?
הניקוד לבינתיים
מיכהל[להלה]: 3 שמשות שחר: 1.5 שמשות מיכל[גלדריאל]: 1 שמש לירון: 1/2 שמש זהר: 1/2 שמש שי:1/2 שמש מיכל בלום: 1/2 שמש. יאללה להגביר קצב^^ [ואני מצטערת שאיחרתי--;]

Galadriel 3000

New member
טוב... ::תיקון ניחושי בתקווה שזה

ישיג לי איזו נקודה אומללה) 1.אממ... מתכת? 2. 100 שנה... (ניחוש פרוע)

../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

1. מפלדה. 2. מר סמית. 3. כל יום בשבוע, 3 שעות
4. הממ. בטח איזה 70 שנה

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בינתיים רק התשובה ה-4 לא נכונה:]

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifתשובה 1 נכונה.

לא מלאה, אך נכונה:]

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאממממ..

1.עשויה מ:פלדה?....
[ 2.מיסטר סמית 3.כל יום-שלוש שעות ביום
4.לוזוכרת

עונה...../images/Emo9.gif

1. ממה עשוייה החרב שוויל יצר לכבוד הטקס? היא עשויה מפלדה, ורקמה מזהב משובצת בתוך הניצב, פיש
2. מהו שמו הבדוי של ג'ק? מר סמית'
3. כמה פעמים בשבוע(וזמן) וויל מתאמן עם חרבותיו? כל יום במשך שלוש שעות 4. כמה זמן שטה בימים ספינת הפנינה השחורה? אולי 10 שנים..

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif וחצי:]

תשובה מלאה ל-1, ותשובה נכונה ל-4:]

SnoocK

New member
נצל"ש.....

קודם כל - לא לרצוח!!!!!! פשוט לא ידעתי לאיפה לשרשר....
רציתי לדעת אולי מישהי יכולה בבקשה לתת לי פירוט על איזה סרטים של אורלנדו אמורים לצאת בקרוב בישראל..?? (סליחה על הבורות....
)

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifא...אשמח אם פעם

הבאה תנצלש"י שירשור לא פעיל[או הודעת תפוז:p]^^ אמ, אני לא בטוחה אילו מהם יצאו בישראל, אבל הנה הרשימה: שודדי הקאריביים 2&3[כנראה כם יגיעו לארץ]. נער הסידן[DVD?] ממלכת עדן[אין לי שמץ] אליזבת'טאון[כנ"ל]. לא עולים לי עוד כרגעXD אמ, תוסיפו אם שכחתי משהו^^;

למעלה