D::::
L lady blak New member 27/8/06 #2 אני צריכה כישרון../images/Emo70.gif ופלטות אדומות\ורודות\שחורות\צהובות בננה טובות לא משנה לי הגוונים שלהם נגיד ורוד זוהר וורוד תינוק זה לא משנה לי הגוונים אני צריכה בכלליות בצבעים האלו ואל תציעו לי בבקשה להסתכל בגלריות ,הן לא עוזרות לי על ההמון ועל החפירה
אני צריכה כישרון../images/Emo70.gif ופלטות אדומות\ורודות\שחורות\צהובות בננה טובות לא משנה לי הגוונים שלהם נגיד ורוד זוהר וורוד תינוק זה לא משנה לי הגוונים אני צריכה בכלליות בצבעים האלו ואל תציעו לי בבקשה להסתכל בגלריות ,הן לא עוזרות לי על ההמון ועל החפירה
L leonel knight New member 27/8/06 #3 ../images/Emo19.gifהנה הקובץ פלטות שאני משתמשת בו ברוב הגדול של הפלטות השתמשתי, והן מעולות ^^
ב באמבוק New member 27/8/06 #7 "צ'ינצ'ילהההההההה!" עודדי טוב, תודה מירי על הפלטות - הן מעולות, אבל לא לשיער. אז פלטה סגולה בהירה או וורודה, משהו שיתאים לדולי לצביעה, מתאימה לשיער, עם 4-5 גוונים. תודה DD:
"צ'ינצ'ילהההההההה!" עודדי טוב, תודה מירי על הפלטות - הן מעולות, אבל לא לשיער. אז פלטה סגולה בהירה או וורודה, משהו שיתאים לדולי לצביעה, מתאימה לשיער, עם 4-5 גוונים. תודה DD:
L leonel knight New member 28/8/06 #10 ../images/Emo19.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקישור לאתר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאפשר להפוך בו לגיף שקוף וכל מיני אופציות. זה די דחוף, אז בבקשה )): *פאפיפייס*
../images/Emo19.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקישור לאתר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאפשר להפוך בו לגיף שקוף וכל מיני אופציות. זה די דחוף, אז בבקשה )): *פאפיפייס*
J Jeanne D Arc New member 28/8/06 #11 ../images/Emo221.gif אני לא מכירה אתר כזה ../images/Emo12.gif אבל אני יודעת להפוך לGIF שקוף בפוטושופ
L leonel knight New member 28/8/06 #15 ../images/Emo19.gifטוב, דווקא את הדולי שאני צריכה האתר לא מעלה משהי יכולה בבקשה להפוך לי לגיף שקוף?
L leonel knight New member 28/8/06 #16 ../images/Emo19.gif../images/Emo2.gif חבל ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif