תמונות

../images/Emo60.gifתמונות

כן כן הגעתי הביתה בשלום מאילת היה כיף חיים אבל לא בשביל זה השרשור... יש פה בנות שפגשו כמה פעמים את הבויז ולכן: שכל אחת תשים תתמונות שהיא צילמה. גם אם היא בתמונה וגם אם לא פתחתי את זה רק בגלל התמונות של ההופעה....מאילת.. אז יאללה לשים תמונות! כבר ישים כי אני לא במחשבון שלי..חח -דושית השזופה-

אני יצתלמתי איתם אבל

הפילים נשרפו לי אחותי פתחה אותם והתמונות[?!] נ ש ר פ ו כמה בכיתייייי!!!!!!!!!!!!!!
פטל חמי עוד תצתלם איתםם=]]

../images/Emo110.gifדושית???.....

שמחה שנהנת ודברי איתי באיסי אני צכה אותך מאמי..... ושימי תמונות תגידי היצטלמת ביחד עם הבויז??? מתי שראית אותםםם??.

../images/Emo110.gifחח פלורין????

מה את עצבניתת עלי אמרתיייי טוב מה בעיהה בזה יהההההה ואני צחקתי שאמרתי פרירית כי פגשת אותם ולא יצטלמתת עם את לא מבינה צחוקים אז לא צריך=[

אני ודמושלם..

=> יצאתי מפחיידדדד.. לא נוראאא P ; אדםםםםםם חייים ששליייייי אוהבת אוווווותךךך @ ויצצטטלמנווו ביום ששנייי ..

../images/Emo110.gifבנותתתתתתת אני עומדת להיתעלף

בנותתתתתתתתתת תביאווו לי חמצןן מהר מהרר לפני שאני מתה פעע אמלההההההההההההההההה יהה איזה תמונהה היפההה לילושששששש אוףף אני בוכההה=[=[=[ גמניי רוצה ליצטלם איתו ככה יה שיכפרעליווו איזה חתיך יוווווווווווווווווווווווווווו יה איזה חיתך הוא יצא שם אמא אני מתה פעעע אני צועקת חחח כפרעליו איזה חיתךךךך שלמות יתר שלייייייי יה כפרעליוו אני רוצה אותוו לידי עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לילוששששש איזה כיףף לךך היית לידווו וגם את יצאת יפהההה תעלי של שחפושששש יה גמאני רוצה אוףףףףףףףףף

למעלה