שרשור

or141

New member
אני בת 15.5 לרעות...

אז לא חייב בפורום של"אהבה מעבר לפינה" אני רוצה לדעת בכללי איך אפשר להיות מנהלת בפורום,ומה צריך כדי להיות מנהלת בפורום, ואת מי אני צריכה לשאול כדי להיות מנהלת בפורום. לרעות:ממי ביקשת להיות מנהלת בפורום?ואיך נהיית בכלל. מי אחרי על בחירת מנהלי הפורומים.

Mike232

New member
Nu beemet !!!!!!

zotui she roshemet dibarti shuv im agam ze tsat meatsben ki ma kol jom dibart shuv im agam !!!!!!!!!!! ani hole al agam i beemet hamuda aval at osa kaha dibarti shuv im agamma kama paamim ze kilu at midaberet tamid she at roshemet dibarti shuv im agam ze kilu at midababeret ita kol shnia

natali2007

New member
הוא הסכים!!

נכון סיפרתי לכם על זה שאני הצעתי חברות לילד אחד שאני אוהבת.. אז הוא הסכים חחחח!!! אני כל כך מאושרת!!!! אה וסליחה שפתחתי על זה שירשור.. אוהבת נטלי!!

Mayan And RL

New member
היי יש לי אינטרנט בפלא

אני מנסה לבדוק עם זה עובד וד"ש לחסע,היל,עותי,מיכי,מירקי,לולע,רוחמה וניבי חחחח כמה דש"ים טוב אני מקווה שלא רשמתי הכל לחינם שיהיה לכם לילה טוב ובהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות באיכסטוריה..! אוהפת מעין:)

היי ממצב?

קודם כל יש לך שם מהמםםםםםםםם
חח כי גם לי קוראים אור
אממ לא נראה לי שאת יכולה להיות מנהלת של פורום .. אבל את כן יכולה להיות מנהלת של קומונה או בלוג
קומונה זה כמו פורום רק קטן יותר ואת המנהלת שלו ובלוג זה גם את המנהלת רק שהתגובות לא יהיו כמו בפורום אלא יהיו תגובות לכתבה שאת תרשמי .. אז אני מציעה לך לבחור או בקומונה או בבלוג כי פורום לא שווה לך לפתוח .. תמיד שמחה לעזור
אור

Mayan And RL

New member
חחחחח

חח טוב ומיכי מה את עושה ערה בשעות כאלה? בא לך להתקשר לשעשע אותי? חח

../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אמא שלי ואחותי הלכו לישון אם אני יתקשר אי יעיר את כולם
ואני ערה כי בא לי.. אפחד לע אמר שאסור
P:

חחחחחחח גמני פההההההה

הרדמתי ת'הורים ובאתי למחשב(הם מסכימים לי במחשב גגגגג עד 12) כרובעע ומיכלולה לאב יווווווווו

לאפיווו..../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

לי אמא שללי הולכת לישון ותמיד מ1 בלילה היא מנדנדת לי מיכל תכבי תמחשב ואני כל פעם אומרת לה עוד מעט אז חפיף חחחח לע שמים לב
וזה זכותי חחחחח

מחר אני יגיד לאמא שתקנה כרוביות

ואזזזזז בלילה בשקט בשקט אני יבוא אליךךךךךךך ויכניס לך כרוביות לפה
אל תגידי שלע הזהרתי אותךךךךךךךך כרוב-ע-

למעלה