שרשור הגיגים

r i p l y

New member
הלכתי לראות דירה....

הדירה הייתה נחמדה אבל לא זה העניין(היא גם פנויה כולה משותפים כלומר נגמר החוזה) העניין הוא שהבחור שהראה לי את הדירה ממש חמוד... במקרה.. לא מזמן בהיותי משוטטת לי במסדרון האוניברסיטה הוא גם עבר שם ושאל אם במקרה שכחתי קוקיה... אמרתי לא אז הוא אמר טוב בסדר... ( אז חבל שלא שכחתי....)

leeloo

New member
הציניות היא האויב הכי גדול

של האנושות בכלל ולא רק של אהבה... איך אני מתגעגעת לימים שיכולנו לדעת בבירור שאדם מתכוון למה שהוא אומר, שאף אחד לא היה מנסה להרשים מישהו ע"י ציניות עצבנית, שאנשים היו מרגישים נוח אחד ליד השני בלי הצורך לזלזל בכולם, רק כדי להציג לכאורה עור של פיל... הימים שלפני כיתה ז´... מאז הכל הפך להיות "משפיל" ו"פאדיחה", וכולם השתמשו בציניות בשביל לחלץ את עצמם ממצבים לא נעימים.. ציניות זו דבר נוראי. אבל אנחנו משתמשים בזה אפילו בלי לשים לב.. וזה מה שמכאיב..

געגוע

אני מתגעגעת להיות יותר ילדה יותר נאיבית אני מתגעגעת להורים שלי מחייכים באמת הם לא מחייכים באמת כבר שנים אני מתגעגעת ללוותר לעצמי לא להיות קשוחה כל כך גברית כל כך הציניות היא כמו חומה שאנשים בונים סביבם כדי לא להיות פגיעים זאת אשליה הנשמה שבירה, כלאה בתוך האגו.

De-Panther

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי

הסיסמא שלי: אני די די די אני די פנתר ואתם לא למזלכם

De-Panther

New member
ותודה לדור הראש הגדול שהראה לי טעות

בחתימה שלי בעעעע אני שונא את הטעויות של הכתיבה המהירה בהתחלה במקום הדגש כתבתי בננה בתחילת החתימה

well

You cannot make the wind bend to your ship go where the wind takes it. you´ll get there much faster. Angels live in people´s hearts. Open your heart and set the one that lives in yours free. One second can make the difference between life and death... so spend every second with someone you love. Who knows when the one that really matter might come?

הראשון לא יצא טוב

You cannot make the wind bend to your will. so let your ship go where the wind takes it. you´ll get there much faster.

leeloo

New member
great white hunter?

החתימה שלך מעניינת, אבל נדמה לי שיש שם טעות קטנה עם בלייד... או שזה בציניות, ואז ראה הערה זו כמבוטלת...

למעלה