שלום לכולם

rotem224

New member
../images/Emo60.gifשלום לכולם

קוראים לי רותם ואני חדשה פה אחרי שבערך בכל מקום אני רואה את הדוליז החלטתי להצטרף לפורום של זה ולנסות את מזלי בהכנת דולז אז אחרי שנכנסתי לאתר של הפורום והכנתי אחת החלטתי להראות אותה כאן אז בבקשה בלי קטילות

totally L

New member
יפה... אבל

השיער לא ממש אהבתי, והקטע השחור בשמלה מפריע לי, אבל בשביל דולי ראשונה היא טובה מאוד מאוד. מאוד חבל שפתחת הודעה חדשה. בדיוק סנטימטר מתחת היה שרשור קצר ורענן שיכלת לשרשר שם את הדולי. פעם הבאה אל תעשי את זה, תחפשי שרשור מתאים.

swirrrly

New member
וגם תצמצמי טוב טוב את השטח סביב

לדולי... אגב יש לי טיפ: אם אתן רוצות שהדולי תראה כאילו היא שקופה, או שפשוט קשה לכן להחליט איזה רקע מתאים לה, אז פשוט תעשו Print Screen של מסך הפורום, תדביקו ותעתיקו את הצבע של הפורום, שהוא האפור הזה. ואז פשוט תמלאו את הצבע של הרקע באפור הזה. אני למשל שמתי דוגמה של הפורום, ומאליה את האייקון שלי (הראש הסגול החמודי שלי). ככה אני מעתיקה את הצבע וממלאת את רקע המסך, ועל הפורום זה נראה כאילו הרקע בעצם שקוף, או שאין רקע.

אההההההההה אני אשתגע

איך the fuck מצמצים ת´שטח סביב הדולי? די הדולי שאני מציירת בצייר גדולה מדי כדי שאני אוכל לשים אותן פה.... והודלי שנשפרות לי בפינט שופ נשמרות לי בתור קובץ pddאו pds ואי אפשר להעלות אותם לפה.... אני שנים משתגעת אני לא יכןלה לפרסם שום דולי שלי....

למעלה