"שבועה"

לא יפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםם
טחחח אפילו אבא שלי יעיד על כך

m G m

New member
אני לא נשבעת.

כי למה לשלם על משהו שאפשר לקבל (להוריד) בחינם. ועם כל הכבוד שזה לא חוקי ובלה בלה, מה אפשר לעשות?? יש את זה באינטרנט להורדה בחינם אז למה לי לקנות?!

בע ../images/Emo15.gif

תראי..אני גם מורידה שירים מהאינרטנט...אני לא אכחיש.. אבל בואי נגיד שזמרים שאני ממששששש אוהבת וחשובה לי ההצלחה שלהם אני קונה ת'דיסק שלהם
חוץ מזה זה עולה 15 ש"ח
תחשבי שזאת הפרנסה ויותר חשוב ההצלחה של נינט

michalas

New member
נעלולית...כנסי רגע...

תראי, אני אישית לא אלך לקנות את הסינגל נכון שהשיר חמוד והכל, וזה עולה רק 15 (או 20) ש"ח אבל אני חושבת שעדיף לחכות לדיסק המלא וזמרים ולהקות שאני ממממממשששש אוהבת, גם שירים שלהם אני מורידה, אבל גם קונה את הדיסק... ובמקרה של נינט, שאני מ-א-ו-ד אוהבת אותה, ויש לה קול מדהים(!!!) אני עדיין לא מכירה את המוזיקה שלה...כי חוץ מהשיר הזה, אי אפשר לדעת מה הסגנון שלה... בעצם, עדיין אין לה...ע"פ שיר אחד אי אפשר לדעת.. ככה שאני החלטתי להוריד קודם את השיר, לשמוע אותו, כשיצא הדיסק אני גם אוריד שירים אחרים ממנו, ואם אני אוהבת- אני אקנה אותו! בגלל שכמו שאמרת, זאת הפרנסה שלה וההצלחה שלה, ואם אני אוהבת את המוזיקה שלה אני אתרום לכך בשמחה.... ואני חושבת שככה רוב האנשים שבפורום הזה יעשו....

m G m

New member
../images/Emo45.gif חושבת כמוך וסיון כנסי שניה...

עכשיו זה כולה הסינגל הראשון, הוא עולה 15 ש"ח ובשביל שיר אחד למה לי ללכת לחנות ולשלם את הסכום הזה כשיש לי את אותו שיר בדיוק במחשב? שיצא הדיסק המלא, זה כבר משהו אחר, סביר להניח שאני אקנה אותו, גם בגלל שיהיו שם יותר שירים (כולל הסינגל שיצא עכשיו), וגם בגלל שאני רוצה את הדיסק האותנטי שיהיה לי בבית. בקשר לסינגל היחיד הזה, ממש לא חשוב לי אם יהיה לי אותו בדיסק או במחשב כי זה כולה שיר אחד...

edenamos

New member
אני קונה מחר ת'סינגל אבל....

אני גם רוצה להוריד אותו למחשב, איפה אפשר להוריד אותו? לא מצאתי בקאזה... מישהו יכול לשלוח לי?

MiSs DiNaMiTt

New member
אני נשבעת לקנות את הסינגל

אני ממתינה בקוצר רוח ליום ראשון!! חחח...

i love facundo

New member
זה לא הבעיה ליקנות את הדיסק!

זה ממש לא בעיה !! אבל אנעי רוצה לישמוע את השיר עכשיו ..! אני די רחוקה מאיפה שצריך ליקנות אז שאני יסע אז אני יקנה מה הבעיה 20 שקל ? נו באמת וכאילו עם היה לי תדיסק אני לא יצרוב לחברות שלי אתם ממש מדברים שטויות !!!

למעלה