שאלון להפגת המוות(?!)

../images/Emo60.gifשאלון להפגת המוות(?!)

שימו את כל השירים שלכם במדיה פלייר או כל נגן אחר שיש לכם על המחשב, ובחרו באפשרות אקראי. השירים שיצאו הם יהיו התשובות לשאלות בשאלון איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? קרדיט לפורום גאנס אנד רוזס

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

איך העולם רואה אותי?Beautiful-Christina Aguilera האם יהיו לי חיים מאושרים? אל תדאג- נינט טייב
מה אנשים באמת חושבים עליי?היינו עושים אהבה-כנסיית השכל O: האם אנשים חושקים בי בסתר?Promiscuous Girl-Nelly Furtado ft. Timbaland
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Rebelde-Y as ser-Floricienta מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Corazףn Valiente (Intrumental)-Natalia Oreiro זה בעברית לב אמיץ :| האם יהיו לי ילדים?I Did It My Way-Elvis Presley סעמלה
עצה טובה בשבילי:... on the Radio-נלי פורטדו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Im With You-Avril Lavigne מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Nelly Furtado feat. Zero Assoluto - All good things(come to an end) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Camila Bordonaba - si supieras El patron de la vereda El juego del amor floricienta 2006
ובהלוויה שלי?רצועה 13 מהדיסק של מירי מסיקה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?נינט טייב ועברי לידר-הכאב הזה איך יהיה לי היום?קרן שמש-רני,נינט ושירי חחחח איזה נכון זה
למה אני כאן?כשאתה כאן-נינט טייב
בתור מה אנשים יזכרו אותי?"We'll Be Burnin" (2005)-SEAN PAUL איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Cascada-Truly, Madly, Deeply האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?שיר המעלות-נינט טייב איך תהיה השנה הזו?קרן פלס-פסק זמן XDD זה היה גדול!!

למעלה