צג בטריה השתגע!!!

fef24

New member
../images/Emo60.gif צג בטריה השתגע!!!

ככה בזמן האחרון אני כמעט ולא משתמש בסוללה, ומחובר באמצעות החשמל (כשהבטריה שם לגיבוי). היום עשיתי שימוש עד לפריקה של הבטריה, והתחיל להבהב שהבטריה ריקה, כלומר במקום ירוק הוא מהבהב באדום מידי פעם. זה די משגע אותי, ולא אמור להיות, ןוזה ממשיך גם אחרי שהוצאתי בטריה והחזרתי, טענתי אותה במלואה, כיביתי מחשב, הדלקתי, ואני לא יודע מה עוד. יכול להיות שמדובר בבעיה אחרת? איך אני מפסיק את ההבהוב של הסמן האדום (זה אצלי אדום או ירוק). מדובר במחשב של דל, D505, בן שלוש וקצת. יכול להיות שנגמרה הבטריה הקטנה של הגיבוי, ובמקרה עכשיו זה קרה אם הפריקה? יכול להיות משהו אחר? עזרה

bar666xp

New member
א. שלוש שנים הסוללה כניראה כבר מתה

ב. מתי מהבהב בזמן ההטענה החיווי אמור להבהב כדי שתדע שהסוללה ניטענת ורק כשהיא מלאה {לגמרי} החיווי אמור להיתחלף לירוק ו/או לקבוע. תחלס כמה זמן היא מחזיקה לך אחרי 3 שנים 20-30 דקות {אם הייתה כל ה3 שנים בתוך הנייד ועל 100% גם זה לא בטוח}.

fef24

New member
../images/Emo60.gifמחזיקה בערך שעה...

ולגבי מתי מהבהב בירוק אני כבר לא זוכר... נראה לי שכשהבטריה הייתה בשימוש אז היה מופיע הירוק... האדום היה מופיע רק כשהבטריה הייתה חלשה... ושוב, היא מחזיקה לי שעה, ובאופן כללי לא אמור להופיע האדום המעצבן הזה כל הזמן, אלא רק כשהבטריה בשימוש!

bar666xp

New member
אחרי שלוש שנים שעה זה בסדר גמור...

מין הסתם הסוללה כבר בתהליכי גסיסה {אני מגדיר זאת מתה}. לגבי החיווי עצמו בדוק במדריך למשתמש. בקיצור אם אתה צריך את הסוללה לשימוש המחשב {ניידות} תחדש אותה... אם לא וכל שימושה הוא כתחליף לUPS אז תחקה עד שלא תחזיק אפילו 10 דקות ואז תחדש אותה... אגב סביר שזה לא יקח עוד הרבה זמן עד שהסוללה תתפגר לגמרי... שנה שנתיים נוספות גג ויתר סביר שתוך מספר חודשים.

fef24

New member
../images/Emo60.gifיש לי כבר סוללה אחרת, השאלה אחרת

כלומר למה המהבהב ממשיך, אני די משוכנע שזו תקלה... היום בערב אנסה לחבר את הסוללה האחרת, לראות אם זה בסדר, אבל עדיין זה מעצבן. וגם בלי סיבה, אז אני דואג אולי מדובר בסוללה הקטנה של הגיבוי ולא בסוללה של ההפעלה. (המדריך למשתמש רחוק ממני במרחק שבועיים מהיום, זה הבעיה)

bar666xp

New member
את המדריך אפשר להוריד מאתר היצרן

בצורת קובץ PDF בדר"כ.

למעלה