כנסיית השכל וואה זה דיסק מעולה כ'כ
J J92 New member 27/7/06 #12 ../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifכנסיית השכל וואה זה דיסק מעולה כ'כ
J Jagged chaos New member 27/7/06 #15 ../images/Emo45.gifבאמת דיסק מעולה קאנא ווחדה, מה נשאר, היא הולכת, מיטות חולות ואני בא אליה
S SecondFace New member 27/7/06 #17 רציתי ללכת עם חברה היום בעזריאלי..והשמנים לא שמו שודדי הקריביים 2!!! בני זונות! לא נורא קניתי שני פוסטרים שולטים!!
רציתי ללכת עם חברה היום בעזריאלי..והשמנים לא שמו שודדי הקריביים 2!!! בני זונות! לא נורא קניתי שני פוסטרים שולטים!!
S SecondFace New member 28/7/06 #21 סימפסון!../images/Emo47.gif!!! אחד של בארט שכתוב בו איי דידנט דו איט איי סוור אומשו כזה לא זוכרת.. השני של אחותו הפאקצה שכתוב בו It's my room I can do what i want מתנה לחברה שלייי ועכשיו אני אצל רעות עם עוד חברות רואה גריז..חיחיחי גריז שליטהה
סימפסון!../images/Emo47.gif!!! אחד של בארט שכתוב בו איי דידנט דו איט איי סוור אומשו כזה לא זוכרת.. השני של אחותו הפאקצה שכתוב בו It's my room I can do what i want מתנה לחברה שלייי ועכשיו אני אצל רעות עם עוד חברות רואה גריז..חיחיחי גריז שליטהה
I I am Cornholio New member 31/7/06 #59 thank god! 'couse I'm at my ant's home' and her husbend didn't installed all the langueges... |smyleihavul|
thank god! 'couse I'm at my ant's home' and her husbend didn't installed all the langueges... |smyleihavul|
N nothingman1 New member 31/7/06 #60 חחחח ענק... במשפט שבו את כותבת שאת טובה באנגלית יש לך 3 טעויות...
א אסתריקהההה New member 28/7/06 #26 ../images/Emo69.gif שיר השבוע של פרל ג'אם:GARDEN שיר השבוע לא של פרל ג'אם:MOTHER LOVE BONE-STARGAZER אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:BLEACH-NIRVANA סרט השבוע:ז'אן דארק עם מילה ג'ובוביץ' המדהימה... תמונת השבוע:
../images/Emo69.gif שיר השבוע של פרל ג'אם:GARDEN שיר השבוע לא של פרל ג'אם:MOTHER LOVE BONE-STARGAZER אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:BLEACH-NIRVANA סרט השבוע:ז'אן דארק עם מילה ג'ובוביץ' המדהימה... תמונת השבוע: