פינת השבוע

../images/Emo60.gif פינת השבוע ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: שיר השבוע לא של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: סרט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה סופ"ש שקט.

nothingman1

New member
כמה יוסי?

שיר השבוע של פרל ג'אם:dirty frank שיר השבוע לא של פרל ג'אם:arch enemy- burning angel אלבום השבוע של פרל ג'אם:vitalogy אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:tool- undertow סרט השבוע:אני מתבייש להגיד... תמונת השבוע:התמונה של החברה של אדי

I am Cornholio

New member
הרבה יוסי!

שיר השבוע של פרל ג'אם: Last kiss שיר השבוע לא של פרל ג'אם: She's only 18 - RHCP אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten לצערי הוא היחיד שאני מכירה כ"כ טוב... אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Stedium Arcadium - RHCP סרט השבוע: כרגע טריינספוטינג, אבל אני רוצה לראות שודדי הקאריביים 2!!!! תמונת השבוע:
בהודעה הבאה כי אני על תגובה מהירה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

J92

New member
../images/Emo54.gifאבל אבל..

תשארי עד סוף הכתוביות! ואל תרביצי לי עקב מה שתראי.

I am Cornholio

New member
את מתכוונת לכתוביות של שודדי הקאריב

ים 2? גם בסוף של הראשון יש משהו מוזר... אחרי הכתוביות יש את הקוף המוזר הזה שהולך לגנוב שוב מטבע מהתיבה.

../images/Emo60.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: - שיר השבוע לא של פרל ג'אם: שיר הנושא של ילדות רעות (
). אלבום השבוע של פרל ג'אם: - אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: - סרט השבוע: בוני וקלייד. תמונת השבוע:

psychoit

New member
אני אוהבת את "רחוק מידי"

את שיר הנושא אני לא כל כך אוהבת.

Wine

New member
השבוע שלי

שיר השבוע של פרל ג'אם: Gone שיר השבוע לא של פרל ג'אם: בסוף של יום - פורטיסחרוף אלבום השבוע של פרל ג'אם: האבוקדו אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: על המשמרת - פורטיסחרוף סרט השבוע: סופרנוס נחשב? תמונת השבוע:

J92

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם:Do The Evolution שיר השבוע לא של פרל ג'אם:דרך כל בשר-מופע הארנבות של ד''ר קספר אלבום השבוע של פרל ג'אם:- אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: הדיס' הצרוב של ד''ר קספר סרט השבוע:לא מדברים על זה תמונת השבוע: שיהיה סופ"ש שקט.בהחלט.

SecondFace

New member
My Week../images/Emo220.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם:EVEN FLOWE שיר השבוע לא של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם:-TEN היחידי שיש לי.. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:SMASHING PUMPKINS-PISCES ISCARIOT זה פשוט הדיסק שעברתי עליו השבוע מתוך כל הדיסקים שלהם שאחי הוריש לי
סרט השבוע: משחקים נסתרים
תמונת השבוע:בעע=\ תפוז המניאקים לא מעלים לי תתמונה... תתגברו!

Nitzan161

New member
אממ

שיר השבוע של פירל ג'אם: Inside Job שיר השבוע לא של פירל ג'אם: Supermassive black hole אלבום השבוע של פירל ג'אם: Pearl jam אלבום השבוע לא של פירל ג'אם: Dream theater- images and words סרט השבוע: "תודה שעישנתם" תמונת השבוע: אין

Jagged chaos

New member
#@!../images/Emo69.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Once שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Nick Drake - Sunday אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Alanis Morissette - Jagged little pill סרט השבוע: באטמן 2....אחלה סרט. תמונת השבוע:

cold metal ass

New member
תפוז הזה ..../images/Emo46.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: GLORIFIED G
שיר השבוע לא של פרל ג'אם: יותר מידי . אלבום השבוע של פרל ג'אם: VS אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: כנסיית השכל - כנסיית השכל סרט השבוע: לאכול בגדול (ראיתי אותו 80 פעם ועדיין , סרט מצויין ! ) תמונת השבוע: ----->

למעלה