ערב טוב

y a e l c 1

New member
../images/Emo60.gifערב טוב

רציתי להזכיר למי שבא מחר למפגש בדרום אז לא תיהיה הרצאה כי המרצה הודיע לנו לפני יומיים שהוא חייב לנסוע בדחיפות לחו"ל אז יהיה מפגש רק הורים אז אשמח להיפגש איתכם ולא אביא את סיימון הפעם. אישי יהיה בכוננות אז אהיה פנויה. להת יעל

מפגש בדרום

אעפה המפגש בדרום?והאם החברים שלנו משתתפים בו?האם זה באותו מתכונת של רעננה? תודה משה

לצערי אני לא אגיע מחר..,

גם כי זה רחוק לי, וגם כי אני עם שיעול מאוד חזק, יש לי התקף ניקוטין כמו שכתבתי בבוקר, רק היום גיליתי שזה התקף ניקוטין ולא שפעת כמו שזה היה ניראה לי. שיהיה לכם כיף לפחות כמו בשבוע שעבר. ד"ש ונשיקה לסיימון היקר שלנו הילד הכי מקסים שראיתי,

y a e l c 1

New member
../images/Emo60.gifערב טוב

מקווה שתרגישי יותר טוב מחר אחרי שתישני קצת. האם את לוקחת משהו בשביל ההתקף או לא?חבל באמת שלא תוכלי לבוא אבל יום אחד אשמח שכל מי שעובר או סתם רוצה להיכנס אלינו מוזמן תמיד. זה גם נסיעה יפה מאד.אני מקווה שמשה גם קורא את המכתב כי מקודם נסיתי לשוח לו הודעה בקיצור המפגש במועצה רמת- נגב בשעה 9:00 ונשמח אם תבוא. להת יעל ושבת שלום לכולם. המסיבה של הקיבוץ מחר בערב וסיימון עזר לי להיתחפש בתור מכונת כביסה.אם יהיה תמונה אשלח אז שיהיה לכם שבת שלום כיף ומהנה

יעל היקרה ערב מקסים

אני לא לוקחת כלום כי אין לזה תרופה בכלל ככה הבנתי. אף פעם זה לא קרה לי פעם ראשונה של התקף של ניקוטין כזה.. יעבור לי ממש לא מיתרגשת. רק מוציאה ליחות מגעילות כל הזמן . ממתינים לתמונה שלך מכונת כביסה ואם מקסימה. שמחתי לפגוש אותך לפני שבוע.

mazy

New member
היכן התקיים המפגש? והיכן ההודעה...

לא ידעתי על קיומו של המפגש. אולי כדאי לשקול הודעה במסרים אישיים לחברים לפני מפגשים. ביי, מזי.

y a e l c 1

New member
../images/Emo60.gif מזי

אלו מפגשים של פעם בחודש על אותו עיקרון של רעננה עבור אלו שלא תמיד מצליחים להגיע למרכז. אנו נשמח אם תצטרפו אלינו אם את מהדרום. בעצם לא משנה מאיפה את רק יותר קל אם את בצד הזה. אני לא יודעת מה קרה למשה שהתעניין במפגש.להת יעל

mazy

New member
האם יש מקום קבוע למפגשים בדרום??

או שבכל פעם זה במקום אחר? אני מאשקלון. שבת שלום, מזי.

מפגש

יעל האמת שרציתי להגיע אבל לא יכולתי. האם המועצה אזורית שער הנגב נמצאת ליד צומת בית קמה? אם אני לא טועה קיימת שם תחנת דלק פז? אני מקוה שבחודש הבא אני אהיה. על כל פנים אני מקוה לפגוש אותך ב29/3/04. אפרופו לגבי מפגשים קבועים ברעננה. אני מבין שהמחזור של המפגשים של בית פתוח הסתיים כי הם דיברו על 4 מפגשים. כתבתי כבר לשביק שאני מציע שזה יתקיים לפחות פעם בחודש ואם החברים רוצים אז פעם בשבועיים. אני מקווה שתגיב על ההצעה שלי. שבת שלום משה

שביק

New member
למשה היקר - מפגשים

הסדרה הזאת של המפגשים, שהיו ניפלאים ופוריים מאד, הסתימה לעונה זאת בלבד, ב-29/3 יהיה מפגש דומה אבל עם הילדים, מפני שזה חופש מביה"ס, לאחר מכן נערך לקראת הכנס השנתי שהוא במתכונת אחרת לגמרי. יש הרצאה/ות ויש סקירה של המצב הכספי, ובחירות להנהלה חדשה וועד מנהל חדש, הצעות לפעילויות לשנה הבאה ועוד. לבחור ולהיבחר - הזכות שמורה לחברים בלבד ולכן חשוב מאד להגיע. הזמנות לאירועים הבאים יישלחו. שבת שלום ולילה טוב. שביק

שביק

New member
yaelc1 היקרה

המפגש של העמותה יהיה כניראה ב-29 במרץ וזה כולל ילדים, אז תביאי גם את סיימון ושאר המשפחה המקסימה. הזמנות תישלחנה לחברים וגם מעל לפורום. אז ניתראה בחג האביב שלנו. לילה טוב שביק

מפגשים פעם בחודש

שביק, נראה לי למפגשים היתה הצלחה מרובה מעל ומעבר. הראה לי שיש לקיים את המפגשים פעם בשבועיים באם החברים רוצים אז פעם בשבוע. אני חושב שה אחד הפורומים הפעילים מאוד. שיהיה לך שבת שלום ומזל טוב ליום הולדתך החל בשבוע הבא. מאחללים אלינה לביא וכמובן אני

למעלה