DesertRose1
New member
../images/Emo60.gif עדכון שבת ../images/Emo60.gif
אהלן אנשים
משלומכם? סוף סוף יום שבת, לישון קצת אחרי משש בוקר...
הסקר השבועי:
הסקר האחרון שהיה לנו: ~~ מי מגיבורי העל, המוכרים, הבאים שבה אותך? ~~ אוקיי.. אז היה שוויון עם באטמן וסופרמן.. לדעתי, מבין שניהם, באטמן היה צריך רואי ליותר. אין לו הרי כוחות על טבעיים, הכל בא ממנו. הכל הוא עובר בדרך הקשה. הוא לא יכול לעוף, הוא לראות דרך דברים וכו'...
הסקר החדש: ~~ האם סדרות אקשן ישראליות ילכו טוב? ~~ דעתי די ברורה...
עכשיו תצביעו.
אזהרה!
רציתי להזהיר אתכם. שמעתם על הסרט "הכפר". עשו לזה פרומו מצויין. הסרט שואף להיות סרט אימה מהטובים. אך, למרבה הפלא. הוא לא! וזה בלשון המעטה! אני חושבת שיש לי טעם די טוב בסרטים, ו... ובכן.. הסרט הזה- גרוע
אם רק אני הייתי אומרת זאת, מילא... אך, כל האולם היה מלא באנשים, וכולם צחקו כל הסרט. ולא עם הסרט, על הסרט! בחיים לא קרה לי דבר כזה. לסיכום: אל תתקרבו לסרט הזה!
סרט דווקא שכן שווה צפייה...
ספיידרמן 2. הסרט פחות טוב מהראשון, בהרבה. אך, חובה לראותו. זה כמו שחייבים לראות את כל סדרת המטריקס, למרות סרטי ההמשך... ראיתי את ספיידרמן 2 אתמול בדיוידי. היה נחמד מאוד. סרט ממש חמוד. ומה שהפתיע אותי- שהוא היה בלי המסכה המון. שהמון אנשם יתוודעו למי שנמצא מאחורי המסכה. כך זה אמור להיות?
ובכן, סרטי השבת אין היום, כי עשיתי לכם עדכון שבת. מקווה שמה שעדכנתי פיצה על זה. שיהיה לכם שבוע נהדר החל ממחר.
אהלן אנשים