הכי אהבתי: את קוויי-גון ג'ין (בצד של הטובים) ואת הרוזן דוקו (בצד של הרעים). את קוויי-גון בגלל שהוא עצמאי במחשבתו וחי את חיי הרגע והצליח למצוא את סוד החיים שלאחר המוות, ואת דוקו בגלל שהוא עצמאי במחשבתו ובעל כריזמה וכושר מנהיגות. הכי שנאתי: את ג'אר-ג'אר בינקס (בגלל הדביליות שלו) ואת השניים שמציקים ללוק בקנטינה (בגלל הכוחנות הדומה לזו של ילדים בבית הספר היסודי).
אנאקין וקוואי גיי ג'ין וגם את הרובוטים r2d2 c3po וגם יש עוד אחד הזבוב שאנאקין היה ילד הוא היה עובד אזלו אני אוהב גם אותו אני הכי שונא את הקיסר ! הוא הפף את הדמות האהובה עלי לדארת' ואדר! טוב...... גם אותו אני אוהב קצת..............
"הזבוב".. הגדרה מדוייקת. בעיקרון, שמו הוא וואטו, והגזע שלו הוא טוידאריאן. בין היתר, ה"כוח" לא משפיע על בני הגזע הזה, כפי שניתן לראות ב-TPM, כשקוואי-גון מנסה לשכנע את וואטו, שהוא יקבל את הכסף של הרפובליקה.
וואטו אומר לקוואי-גון משהו בסגנון: "טריקי הג'דיי שלך לא עובדים על בני הגזע שלי! אין כסף, אין חלקים, אין עסקה!" אני לא בטוח אם העניין הוזכר עם ג'אבה, אבל אנאקין אומר לפדמה ב-AOTC ש"המיינד טריק" עובד רק על אנשים חלשים.
I'm a Toydarian. Mind tricks don't work on me-only money. No money, no parts! No deal! הוא כן מזכיר את מוצאו בהקשר לכך שהטריקים לא עובדים עליו... וג'אבה מתעצבן על העוזר שלו, כשהוא מכניס את לוק לארמון של ג'אבה. משהו בסיגנון "טיפש רפה שכל- הוא משתמש במיינד טריק ישן"... You weak-minded fool! He's using an old Jedi mind trick. יהיה יותר מדוייק
שוואטו מייצג את יאסר ערפאת. טטואין מייצג קבוע את מזרח התיכון, קווי גון (רפובליקה=ארה"ב) מגיע עם כסף לפובליקני שבמקום הנידלח הזה הוא לא נחשב. הוא רוצה ממנו חלק של ספינה (שלום) אך וואטו אומר שטריקים של ג'די (ארה"ב) לא משפיעים עליו, רק כסף (שארצות הברית יכולה לתת), כלומר הוא מנצל אותה לכסף. והוא (עראפת=וואטו) טוען שלא ימצא את החלק הזה (השלום) בשום מקום אחר, רק אצלו, רק הוא מסוגל להביא לשלום
שמישהו עשה בפלאש..(עם מיטב אנשי הממשל האמריקאי) בוש -"How do they call a qurter pounder in Iraq?" צ'ייני - "Little Camel with chesse" בוש - "and how do they call it in Bagdad?" צ'ייני - "I dont know, your father didnt let us invaite there!" צ'ייני - "In Iraq, It's leagel to sell Oil, leagel to own it, leagel to buy it.." בוש - "Hell ya! let's invaide there!" וכמובן הקטע המצויין - So your father hide the weapon of mass destruction in the only place he could - up his ass!