סיכום שבועי

perrinat

New member
../images/Emo60.gifסיכום שבועי../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את איה השבוע? איך היה-
שבת שלום

Dark chocolate

New member
../images/Emo204.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

+
מה שיר השבוע שלכם [של איה]- נתי שפירא שליטאאא
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- How long- The veronicas
בילוי השבוע שלכם- כושר וגיהוץ כרטיס-האשראי של אימא
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- "חברים" ו"האלופה"
סקופ השבוע שלכם- שומרת על זכות השתיקה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: הוספתי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין ממש.. תעשו משהו שאתם אוהבים.
משהו שהרס לכם את השבוע- קומונה של ילדה אחת מהכיתה שלי, שאמרתי שם משהו והיא ישר התנפלה עליי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
| פרפר|פגשת את איה השבוע? איך היה- לא היה
סופ"ש נעים

hilali1

New member
חברים../images/Emo35.gif איזה מספר../images/Emo35.gif ../images/Emo98.gif

Rachel47

New member
לא הייתי אומרת הכי טובה../images/Emo15.gif

(ואתם שומעים את זה מאחת שבאמת מבינה..) אבל היא אחת הטובות שלי ספק בגלל שזו העונה האחרונה והם החליטו שלא אכפת להם מכלום היא הולכת עד הסוף.. אחד הקונספטים שיותר הצחיקו אותי בעונות האלה זה שלקחו את ההומור של רוס..על עצמו..והגבירו אותו למקסימום..הוא התחיל לצחוק על זה שהוא התחתן כבר 3 פעמים (כשבכל הסדרה הוא התעצבן שצחקו עליו) בכלל..העונה כתובה מעולה חבל שלא הייתה עונה מלאה
הפרק האחרון

hilali1

New member
מתי את באה למרתון../images/Emo35.gif ../images/Emo44.gif

יש לי איזה 5-6 קלטות לדעתי..

Rachel47

New member
וואאיייי הגבת ממש מהר../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

וואאיי מרתון חברים
כמה זמן לא עשיתי את זה יש לי את כל העונות על דיסקים רק שאת העונה ה-10 חברה שלי לקחה לפני שנה..ואלוהים יודע מה עלה בגורלה ויש עוד כמה שלקחו ולא החזירו לי אני צריכה לעשות בדיוק ולהשלים את האוסף או להתחיל לחסוך כסף ולקנות את המארז מארה"ב..הוא כל כך יפה
מתי אני באה באמת

hilali1

New member
דברי עם הסוכנת שלי כשאין לי חתונה

ואצלי זה על קלטות

לדעתי היא בין הטובות...

אבל אני הרבה יותר אוהבת את עונה 5
בעונה העשירית כולם נראים כאילו כבר אין להם כוח לדמויות שלהם... חברים

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifיש בזה משו../images/Emo15.gif

אבל בגלל שלאפחד אין כוח לדמות שלו ולצופים אין כוח לסדרה (לא ברצינות..אבל תודי שזה איבד את זה) אז הטקסטים מעולים והעלילות מדהימות האימוץ של צ'נדלר ומוניקה..התאומים הנסיעה של רייצ'ל- "דיד שי גט אוף דה פליין
" "איי גאט אוף דה פליין
"
אקיצר אחלה עונה אממ 5,6,7 מעולות גם הראשונות ממש ממש טובות בגלל התמימות וההתחלתיות שבדמויות..עוד לפני שזה הפך לסדרת פולחן
עונה 8 גרועה בכל מידה אפשרית ו-9..חמודה..גם לא משו אז ה-10 הפתיעה אותי כי היא ממש טובה ביחס אליהן (אבל לא מתקרב לשבעת הראשונות
)

רוס ורייצ'ל ../images/Emo99.gif

העלילות של העונה העשירית באמת מעולות. את העונה הראשונה אני דווקא הכי פחות אוהבת, הבדיחות שם ממש גרועות יחסית לשאר העונות וגם הדמויות עדיין די שטחיות ולא סגורות על עצמן, נגיד רייצ'ל בעונה הראשונה ממש מפונקת ומעצבנת, רק בעונות היותר מאוחרות מתגלים הצדדים היותר נורמליים שלה... ורק עכשיו קלטתי שיש לכן אותו שם. מגניב לך
(אני יודעת שזאת הערה מטומטמת. אל תתייחסי אלי. זאת השעה.
)

Rachel47

New member
קודם הייתה הדמות..ורק אח"כ../images/Emo15.gif

נהיה לנו אותו שם השם הוא רחל(י) במקור.. ידיד שלי התחיל עם רייצ'ל (אבל לא רק בגלל פרינדס
)..וזה תפס
כן העונה הראשונה ממש לא משו אבל היא הייתה מספיק טובה כדי לגרום לי להישאר (כמו שאני נקשרת טוטאלית אני גם משתעממת טוטאלית..אצלי זה או מעניין או לא מעניין..אין באמצע) בעונה השנייה הם התאפסו והעונה ה3 משובחת ביותר

למעלה