מתי לטוס

fef24

New member
../images/Emo60.gifמתי לטוס../images/Emo10.gif

נו, אני בדילמה מטורפת... אני יכול לטוס החל מסוף ספטמבר לסין. אני רוצה לטוס לחודשיים, ואפילו כבר יש לי ויזה בדיוק כמו שרציתי (ל- 60 יום)... עכשיו יש לי דילמה מתי לטוס, אני מפחד ממה שאתם מספרים על החג הלאומי (יום העצמאות) ב- 1 באוקטובר, ולא יודע אם לחכות אחריו או לא... מנגד, ה- 1 באוקטובר בארץ הוא יום כיפור, שיסלחו לי הצמים אבל זה יום די מדכא... הדילמה היא שהיות ואני בורח מהחורף, והשאלה איך מזג האוויר ישפיע לי על הטיול. אני עושה טיול דרומה, מתוך הנחה שחוץ מטיבט, הדרום המזג אוויר שם באוקטובר נובמבר יותר טוב יחסית לצפון (וגם יחסית לישראל, נראה לי) היות וזה כבר כמעט מזג אוויר טרופי... אם אני אתעכב, כמה קריטי זה יהיה אם אני אתחיל את הטיול ב-7 באוקטובר
מה דעתכם

עונה רק לחלק לגבי החג הלאומי:

אם אתה שואל לגבי מזג אוויר ואיך הוא ישתנה אם תבוא ב1 או ב7 - אז אני לא יודע. גם שמתי לב שהוא הפכפך משהו ברחבי סין ומשתנה וכו'. אם אתה שואל לגבי החג הלאומי והאם זה ממש מזעזע להסתובב בסין במהלכו? אז זה כבר תלוי בך. אני הייתי שם במהלך החג של מאי, ואמנם ברחתי להרים, לכפרים הטיבטיים, וכך לא פגשתי אף סיני שמסתובב בחג, אבל באמת היו הרבה פחות אוטובוסים והמחירים של הלינה עלו קצת (לא הרבה. היו נחמדים ברוב המקומות). עליי זה לא השפיע בכלל. כנראה שאיפה שיש סינים "קלאסיים", בערים הגדולות ובכל הפארקים וכו', יהיה שמחה וששון. כמה זה משפיע על הטיול שלך ואיך זה מפריע לך אני לא יודע. זה תלוי בך כבר.

nitzano

New member
רכבות ואוטובוסים

מפוצצים מסינים. בתחילת החג ובסופו ממש ממש קשה להשיג כרטיסי נסיעה ברכבות בסין.

למעלה