מי עברה

../images/Emo60.gifמי עברה

צילום רחם פעם נוספת? נתבקשתי לערוך שוב צילום רחם(הקודם לפני שנתיים) וכמו כן בדיקת היסטרוסקופיה. האם בדיקת ההיסטרוסקופיה נעשית בהרדמה?

עברתי שני צילומי רחם

במרחק של כמה שנים זה מזה. התרגשתי לראות שבצילום השני החצוצרה שהיתה סתומה נפתחה לפתע. לא ממש עוזר לIVF
אבל לא רע לדימוי העצמי
מכיוון שגם בראשון וגם בשני הרחם נראה תקין, ויתרו לי על הסטרוסקופיה.

בקשר להיסטרוסקופיה ../images/Emo26.gif

עברתי היסטרו' בהרדמה מלאה
וממליצה גם, את ישנה ולא מרגישה כלום. ידוע לי שיש מקומות בהם לא מבצעים הרדמה, אך את יכולה לבקש. התנהל פה דיון בנושא לפני מספר חודשים לגבי עניין ההרדמה ויש בנות שלא כאב להן בלי הרדמה ויש כאלו שכאב להן נורא וממליצות בחום לבצע עם הרדמה. בכל אופן, הצלחה רבה מכל הלב ושבת שלום

הוא עשה לי בלי הרדמה

למרות שמתתי מפחד הוא הבטיח שזה לא יכאב ונכון אפילו לא הרגשתי כשהוא הכניס את ההיסטרסקופ אז ממש לא כאב לי

פּוֹנְג

New member
היסטרוסקופיה, נהוג לעשות קודם כל

אבחנתית ללא הרדמה (אם כי אני יודעת על כאלו שגם את האבחנתית עשו בהרדמה) ואם צריך ניתוחית אז עושים עם הרדמה. אם יש חשד שיצטרכו ניתוחית, אז נראה לי ששווה מהתחלה לעשות עם הרדמה, במקום לבוא פעמים.

rachel10

New member
אין צורך בהרדמה../images/Emo70.gif

נכון כפי שאמרתי בשרשור קודם אכן ישנו מיכשור חדש שהשימוש בו הוא ללא הרדמה גם בביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית
הנה לינק לרופא מעולה שמבצע היסטרוסקופיה בחיפה ובת"א במיכשור החדש חוץ מזה שהוא אחד הנחשבים בתחום. http://www.health-pages.co.il/doctor.php?doctor_id=84&doctor_cats_id=45 בהצלחה
רייצ'ל

rachel10

New member
ניתוחית ללא הרדמה../images/Emo70.gif

אליזבט ט, את מוזמנת לבדוק את הלינק שציינתי ולהתייעץ עם הרופא. בהצלחה, רייצ'ל

אני חוששת שלא הבנת

הסרת מחיצה ברחם בכאבי תופת. נעשית בניתוח.אין מצב אחר ! לא שמעתי על הרופא הזה פה בפורום

rachel10

New member
העובדה שלא שמעת על הרופא הזה

פה בפורום אינה אומרת דבר וחצי דבר על רמתו ומקצועיותו.הוא אחד המובילים בתחומו אבל לא על זה רציתי לדבר. לגבי הסרת מחיצה , אבדוק ואחזור אליך עם תשובה יותר מוסמכת... רייצ'ל

נועם@בת

New member
אני דוקא כן שמעתי עליו

כשהוא עזר לרופא ידוע לעשות היסטרוסקופיה לחברה שלי, זה נגמר רע מאוד
וגרם לה להצטרף לשורותינו. נועם

נועם@בת

New member
אגב, הרופא הזה לא כל כך מזמן

גמר את ההתמחות שלו בבית חולים כרמל, כך שאם מחפשים "אורים ותומים" להפקיר בידיו את הרחם אני הייתי מחפשת משהו יותר סולידי. לא שאני מזלזלת ביכולתו, כל רופא עושה טעויות בעיקר כשהוא מתמחה. אבל כמחליטים להוציא כסף על הטוב ביותר, חשוב לבחון את הגדרת ה"טוב ביותר" קודם. נועם ~שהרופא שלה אמר לה שהיא לא צריכה בכלל היסטרוסקופיה~

אוי ויי

מעניין איך רשל קיבלה את הרושם שהוא המומחה במדינתנו.ממממ... אגב, המומחה הוא עדיין פרופ גולדנברג?? האם גם באבחנתית חשוב מומחה או שזו פרוצדורה פשוטה? ולמי יש ציוד מודרני שלא מצריך הרדמה?

תמר27

New member
זה מאד קל...

לבוא לפורום ולהכריז על מישהו כעל מומחה. יש בזה קצת חוסר אחריות. ולא נכון לטעון ש"אם לא שמעת עליו בפורום זה לא מעיד על רמתו ומומחיותו" . אנחנו מדינה קטנה. בס"ה השמות די ידועים וחוזרים על עצמם. רוב הבנות יודעות מי מומחה. וכן, אני חוזרת על העובדה הידועה שהמומחה הוא פרופ' גולדנברג. יש לו ציוד מודרני ומעולה, ויש לו מומחיות בידיים. והוא עושה אבחנתית בלי הרדמה ו(כמעט) ללא כאב. יש עוד כמה מומחים בארץ.

rachel10

New member
נועם, את מנהלת הפורום ובתור../images/Emo36.gif

נועם, את מנהלת הפורום ובתור שכזו הייתי מצפה ממך לתגובות פחות שטחיות כשמדובר בחוות דעת על רופא זה או אחר... אליזבט ט, הרושם שקיבלתי על ד"ר שרון הוא מלפחות 4 פציינטיות שלו שמהללות אותו ואגב שתיים מהן גרות במרכז
ונסעו עד חיפה כדי שיטפל בהן (כיום הוא מקבל גם במרכז) ובנוסף מכמה רופאים שמכירים אותו אישית... אז אם זה לא מספיק אלא סיפור שטחי על מקרה ספציפי - זה כבר לשיקולה של כל אחת ואחת מכן. ותמר 27, באמת הצלחת להצחיק אותי...לכתוב "לבוא לפורום ולהכריז על מישהו כמומחה...יש בזה קצת חוסר אחריות" ובאותו מסר עצמו לבוא בעצמך לפורום ולהכריז על מישהו כמומחה "המומחה הוא פרופ' גולדנברג"... זו באמת אחריות ורצינות...
ובכדי ליישר קו, גם אני שמעתי על פרופ' גולדנברג וידוע לי שהוא אחד המומחים בתחום אבל הוא בטח לא היחיד... בהצלחה
רייצ'ל

נועם@בת

New member
צר לי שהעומק שלי לא מספק אותך

ואני נורא שמחה שתמר הצליחה להצחיק אותך, כי הסיפור שאנחנו שמענו מהמטופלת שנפגעה גרם לנו בכי אמיתי, אז טוב שיש איזון. לכל רופא יש מטופלות שיעריצו אותו ומטופלות שישמיצו אותו. ברור שאלו שנפגעו יתאמצו להביא את זה לידיעת האחרות כדי למנוע מהן פגיעה. אבל כשמדובר ברופא שלא מזמן גמר את ההתמחות שלו, זה בהחלט מוגזם להכתיר אותו כמומחה, למרות שעל הדלת הכותרת שתופיע היא מומחה (כמו הרבה גניקולוגים שכתוב להם על השלט מומחה לפריון
). נועם ~שמעדיפה להפחיד מאשר להחמיא~

למעלה