כל מיני

זיו25

New member
הזמנה לפורום חדש - הרומן הרומנטי

שלום לכולם/כולן. אם גם אתם אוהבים לקרוא רומנים רומנטיים, לקרוא דף אחר דף בשקיקה חסרת מעצורים , נפתח פורום חדש בדיוק בשביל המטרה הזו. אצלנו תוכלו להמליץ על ספרים טובים שקראתם, להזהיר מהגרועים שבהם ואפילו להתרפק על סיפורים ישנים נושנים. כמו כן, תמיד תוכלו לשתף את חברי הפורום בסיפורים הרומנטיים שעוברים עליכם ולקבל עיצות מועילות ומחכימות. הודעה זו פונה לגברים ולנשים כאחד . בברכה, זיו.

RaulDuke

New member
../images/Emo32.gif

איזה באסה לסגור ככה את היום... (כן, כן, כדורגל...) אבל לא נורא, מחר יום חדש, ציפורים מצייצות, פרחים פורחים, אמהות מטיילות בגנים עם התינוקות, עם ישראל חי, השלום בפתח, יש אהבה באוויר, הכל מושלם, פשוט מושלם... YE RIGHT על מי אני עובד?

Spanker

New member
כל מי שאוהבת סטירות בטוסיק שתצביע!

אין כמו זה! את שוכבת על ברכי,פנייך כבושים בקרקע,ידי עולה,יורדת...מגיע לך עונש!

channel2love

New member
לתוכנית טלויזיה דרושים מאוהבים

נדלקתם ולא יודעים איך להתחיל? מתגעגעים לבן\בת הזוג לשעבר? מעוניינים לעשות את הצעד הראשון בצורה מיוחדת? נשמח לעזור לכם לעשות את זה בצורה מקורית ומיוחדת אתם מוזמנים ליצור קשר (22+) [email protected] [email protected]

longshut1

New member
../images/Emo32.gifפרסום פורום טארוט 121

ותודה לליאן שאישר פרסום זה.

ליאן.

New member
בלון לרון ../images/Emo102.gif

זה 16 שנה (5844 יום) שרון ארד מוחזק כשבוי בידי ארגון טרור לאחר שנטש את מטוסו במהלך משימה מעל שמי לבנון. בשלב זה לא ברור מהו מצבו בריאותו ואם הוא חי או מת, אבל לעולם לא נשכח כי רון ארד לחופש נולד. [URL='http://'] כשתבוא[/URL] כשתבוא, ביום מן הימים, ימים שנחתמים בקצה תפילה. כשתבוא נגיש לך פרחים, פרחים שנפתחים ללא מילה. ואם תהיה עייף ואם בעצב תתעטף, נשיר לך בשקט, נשיר לך ברוך - ונחכה, ונלטף עד שתצטרף ואז נשיר ברון... נשיר ברון... כשתבוא הביתה מן הקור, הביתה אל האור הלב ירעד. כשתבוא, מבעד לדמעות תבחין באותיות לחופש נולד. ואם תהיה עייף... מחבר המילים: אהוד מנור

ליאן.

New member
רבין, יצחק (1995‎-1922) ../images/Emo16.gif

היום מלאו 7 שנים להרצחו של ראש ממשלת ישראל יצחק רבין ז"ל רצח פוליטי במדינת ישראל, רצח על רקע השלום, רצח נתעב מאין כמותו. רמטכ"ל, מדינאי, מנהיג מפלגת העבודה 1977‎-1974 ו-1995‎-1992, וראש ממשלה 1977‎-1974 ו-1995‎-1992. נולד בירושלים, ולמד בבית-הספר החקלאי על-שם כדורי. ב-1941 הצטרף לפלמ"ח ושירת בו עד תום מלחמת העצמאות. היה מפקד חטיבת הראל בחזית ירושלים, והיה אחראי לפינוי התושבים הערבים מלוד ורמלה. השתתף בשיחות שביתת הנשק עם מצרים ברודוס, אך התנגד להסכם שהושג וחזר לישראל לפני טקס החתימה. במוצאי שבת, 4 בנובמבר 1995, י"ב בחשוון תשנ"ה, הגיע יצחק רבין לכיכר מלכי ישראל בתל-אביב, כדי להשתתף בעצרת המונים בסיסמה "כן לשלום - לא לאלימות". בתום עצרת חמה ואוהדת, שבה הפגינו המונים את אמונם בו ואת אהבתם אליו, נורה יצחק רבין בדרכו למכוניתו ונפצע אנושות בידי רוצח יהודי. כעבור זמן קצר נפטר מפצעיו. נזכור אותך תמיד.
הדליקו נר לזכרו.

einaty26

New member
אני חיה עכשיו ואתה קיאנו?

הי יהיי כן השעון שלי שוב השתע ואמצע הליהל ואני ערה, אני בטח אהיה חומר נפלא למעבדת השינה בטכניון. יש פה משיהו שחי ?

Original Sims

New member
ממש לא מבין

אני ממש לא מבין למה שחררנו כל כך הרבה שבויים שלהם באמתלת "הם מוחזקים המון זמן" כמו השיח המקולל הזה ועוד כמה כשהם מחזיקים אותו כל כך הרבה זמן ובכלל מה זה המוסר הכפול הזה? אם אנחנו מחזיקים איזה מישהו ישר כל העולם מתלהם עלינו - ואם אנחנו לא מתירים לצלב האדום לבקר בכלל הם לא רק שלא נותנים לצלב האדום לבקר - 16 שנה כבר הם מחזיקים אותו שם אין גבול לבושה ?? אין גבול למוסר הכפול ??

../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך.

והנה הנאום האחרון שהוא נשא, הנאום שעדיין כ"כ מרגש לקרוא: "הרשו לי לומר, אני גם מתרגש. אני רוצה להודות לכל אחת ואחד מכם, שהתייצב כאן כנגד האלימות ובעד השלום. הממשלה הזו, שיש לי הזכות לעמוד בראשה, יחד עם חברי שמעון פרס, החליטה לתת הזדמנות לשלום. שלום שיפתור את מרבית בעיות מדינת ישראל. הייתי איש צבא 27 שנים. נלחמתי כל עוד לא היה סיכוי לשלום. היום אני מאמין שיש סיכוי לשלום, סיכוי גדול, חייבים לנצל אותו למען העומדים פה, ולמען אלה שאינם עומדים פה, והם רבים בעם. תמיד האמנתי, כי מרבית העם רוצה בשלום, מוכן ליטול סיכון לשלום. ואתם כאן, בהתייצבותכם בעצרת זו, מוכיחים זאת, יחד עם רבים אחרים שלא הגיעו לכאן, שהעם באמת רוצה, בשלום ומתנגד לאלימות. אלימות זו היא כירסום יסוד הדמוקרטיה הישראלית. יש לגנות אותה, להוקיע אותה, לבודד אותה. זו לא דרכה , של מדינת ישראל. בדמוקרטיה יכולות להיות מחלוקות, אך הכרעה תהיה בבחירות דמוקרטיות, כפי שהיה, הדבר ב- 92´ , שם נתנו לנו את המנדט לעשות את מה שאנו עושים ולהמשיך בכך. אני רוצה להודות מפה לנשיא מצרים, למלך ירדן, למלך מרוקו, שנציגיהם מופיעים כאן ומביעים את שותפותם איתנו בצעידה לשלום. אבל מעל לכל - עם ישראל , בשלוש השנים של קיום הממשלה הזו, הוכיח שניתן להגיע לשלום, שלום הנותן פתח לכלכלה וחברה מתקדמת. שלום הוא קודם כל בתפילות, אבל לא רק בתפילות, שלום הוא שאיפת העם היהודי, שאיפה אמיתית. השלום כרוך בקשיים, גם במכאובים. אין דרך לישראל בלי מכאובים. עדיפה דרך השלום מאשר דרך המלחמה. אומר לכם את זאת מי שהיה, איש צבא ושר ביטחון, ורואה את כאבי המשפחות של חיילי צה"ל. למענם, למען בנינו ונכדינו, אני רוצה שהממשלה הזאת תמצה כל שמץ, כל אפשרות, לקדם ולהגיע לשלום כולל. עצרת זו חייבת לשדר לציבור הישראלי, לציבור היהודי בעולם, לרבים רבים בעולם הערבי ובעולם כולו, שעם ישראל רוצה בשלום, תומך בשלום - ועל כך תודה רבה לכם" . יצחק רבין, עצרת השלום תל אביב, 4.11.95, י"א חשון, התשנ"ו

למעלה