כוח,חופש,חלום.

../images/Emo60.gifכוח,חופש,חלום.

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום? -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך? -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם? -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה? -מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך? -מי מהם היית רוצה שיהיה לך? -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה? ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?!

../images/Emo57.gifעונה..

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום?
כוח... לדעתי. אבל מהר מאוד יורדים ממנו, אז העיקר החופש והאינטימיות. -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך?
חלום... שנחלום על חיים טובים יותר, ובכלל לחיות עם מטרה -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם?
רוב החברים שלי עסוקים בספייס שלהם ובנישה שלהם... אחדים שהם כבר ממש לא בקשר איתי, כי זה בא מצדי - זה בגלל הכוח. אני לא אוהב אנשים חצופים או רעים שמנצלים כוח לצד השלילי. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה?
כוח הילה הלוי וסיון, חופש הילה עם-שלם, וחלום - לימור -מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך?
אני חושב שזה מיזוג של הכל. -מי מהם היית רוצה שיהיה לך?
עוד יותר כוח. יש לי מספיק חלומות.. אני רק צריך בע"ה כוחות לממש את זה. -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה?
ברור שבחלום! ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?!
להתעורר מחלום. כל פעם כשאני שומע את השיר הזה, אני מגלה בו משהו חדש.

dark love 07

New member
עונה

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום? חופש -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך? חלום -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם? חופש -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה? שלושתם -מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך? חלום -מי מהם היית רוצה שיהיה לך? כוח -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה? חופש ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?! רוצה אל החופש אחלה שאלון

../images/Emo60.gifעונה...

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום?כוח,זה תמיד טוב שיהיה ולא מבחינה שלילית אלא כדי להמשיך הלאה. -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך?חלום,שיהיה לנו טוב
-מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם?הלוואי והייתי יכולה להגיב על זה ביותר בהירות אבל נראה לי שחופש. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה? הילה הלוי-כוח. הילה עם שלם-חלום. סיון אלבז-חופש. לימור סחייק-חלום. -מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך?חלום -מי מהם היית רוצה שיהיה לך?כוח להלן התשובה הראשונה. -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה?חלום. ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?! להתעורר מחלום,אני מוקסמת מהשיר הזה ויש בו שורות כ"כ נכונות.

ממ

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום? חופש. -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך? חלום. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם? חופש. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה? הלוי וסיון- כוח, עם שלם- חופש, לימור- חלום. -מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך? חופש. -מי מהם היית רוצה שיהיה לך? כח. -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה? חלום. ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?! כח האהבה.

../images/Emo60.gifבכזאת קלילות לקרוא לי כלבה?!

אחרי מה שהקדשתי לך בחתימה
את רעה!!! אה,ואני הייתי עדה.

../images/Emo202.gif

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום? כוח. -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך? חלום. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם? חופש. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה? אמ..שלושתם
-מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך? חלום
-מי מהם היית רוצה שיהיה לך?אני מניחה שאת כוח. -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה?כוח. ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?! להתעורר מחלום,אני מתחברת אליו

עונה...

-מה יותר טוב לדעתך כוח/חופש/חלום?חופש... -איזה משלושתם היית הכי רוצה בבן/בת זוג שלך?חלום...דברים שלא יכולים לקרות בחיים יקרו כי זה יהיה חלום... -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין החברים שלכם?חופש את כולם.. -מי כל אחד מהם מזכיר לך, מבין חברות הלהקה?הכול מזכיר לי את כולן בגלל השמות של השירים ובגלל שכל אחת מזכירה קצת מכל דבר... -מי מהם הכי מזכיר לך את עצמך?חופש...כי אני עושה מה שבאלי ואני לא מקשיבה לאפחד... -מי מהם היית רוצה שיהיה לך?חלום... -במי מי מהם את/ה הכי מאמינ/ה?בכוח...כי עם כוח ועם כוח רצון אפשר לעשות הכול... ולסיום- איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת? כח האהבה,רוצה אל החופש,להתעורר מחלום?! רוצה אל החופש...

למעלה