~יום שלישי~

dcohn

New member
../images/Emo60.gif ~יום שלישי~ ../images/Emo60.gif

בוקר טוב:]

DanieLushka

New member
בוקר אוווור

אני עייפה -_- עוד שעה בערך חד"כ עם איריס. יום נעים^^

זונע

New member
יום עמוס

העירו אותי מהצבא להודיע לי שיש לי סיווג בטחוני(מי שהיה לו כבר שידבר איתי בפרטי יש לי לשאול כמה דברים חשובים) עכשו עשיתי דברי פסיכומטרי לקראת שיחה אישית עם המדריכה היום, אחר כך יש כיתת שיעורי בית וישר אחר כך אני נוסע לחברה שלי והולכים לראות סרט ואז אליה. קיצר, עמוס.

חצילע

New member
איזה חרא יום.

הלכתי לפסיכומטרי ב9, ואז המדריכה אומרת שכל היום עושים מתמטיקה. רציתי למות. בנוסף להכל, גם שכחתי לקחת רטלין, אז הייתי לגמרי מעופפת. ניסיתי להישאר, אבל באמת שאחרי שעה לא יכולתי יותר. בהפסקה הראשונה קמתי והלכתי מבואסת בטירוף. יותר מאוחר אני הולכת שוב לתגבר בזארה כי מסתבר שחסרים להם עובדים. [אנשי מודיעין, אם אתם מחפשים עבודה, זארה זקוקים נואשות!
] זאת חרא עבודה וממש לא כיף שם חחחחחחח, עבדתי שם גם אתמול והיה על הפנים. אתמול בהפסקה שלי הלכתי לבכות לחן [
] כפרעליה. היא באה לראות מה קורה איתי כל הזמן
אבל לא נורא, עוד כסף. יום ראשון נוסעים לחו"ל, ומה זה בא לי כבר. אני צריכה חופש, אוף. בא לי חו"ל גם עם חברים. אוף, אני מזה מקווה שזה יצא... אני רוצה להתגייס כבר.

A Broken Myth

New member
את רצינית?

צריכים עובדים בזארה? אני מחפשת נואשות עבודה!!1 נראה לך שהם יעסיקו אותי לחודשיים?

dcohn

New member
בואו נגיד שכל התכנונים של היום השתנו../images/Emo12.gif

היתי אמורה להפגש עם חברה מהכיתה שלא ראיתי מלא זמן (חן) אבל בסוף ניפגש ביום אחר... גם הינו אמורות ללכת בערב לשבת בבית של מאיצ'י כמו בימים הטובים (רק בלי מאיצ'י
) אבל גם זה לא יסתדר. מה שכן קרה: הלכתי לחפש עבודה בבתי קפה, יש לי הרגשה טובה לגבי זה הפעם... טוב שלא כל הבית לוחץ עליי. אח שלי מכניס לי לראש שאני חיה על חשבון ההורים וחסרת תועלת וכאלה. חצוף. ופתאום יש לי גם בייביסיטר לשעתיים אחה"צ. אולי היום גם נסגור חשבונות. זה לא יוצא הרבה כסף, אבל גם 240 ש"ח זה טוב. איפפהההה התקופות שהיתי מפוצצת בכסף רק מבייביסיטרים? איפהההה?????

dcohn

New member
הא כן, נפלתי במיונים של המאבחנת הפסיכוטכנית.

זה אפילו לא מבאס אותי, כי לא היתי בטוחה שזה מה שאני רוצה לעשות. אין, פשוט לא נולד התפקיד בשבילי בצה"ל.

oO Barbie Oo

New member
יש את זה שדיברנו עליו.

אני בכל זאת חושבת שהוא בשבילך, חשבתי שגם את. בהצלחה

dcohn

New member
../images/Emo124.gifלכל מי שעשה/עושה פסיכומטרי

אם יש לכם ספרי פסיכומטרי שאתם כבר לא צריכים ואין לכם אחים קטנים להוריש להם אותם, אני ממש שמחה אם תצרו איתי קשר... זה לגמרי למטרה טובה (לא בשבילי). תודה

oO Barbie Oo

New member
על רגל אחת!

אתמול אחרי כוכב נולד קפצתי לידיד. זה מתחיל להיות כלכך שקוף שזה הקשר הכי מיותר שיש לי. אני ב90% מהפעמים לא באמת נהנת להיות בחברתו, וב10% האחר אני סובלת מלהיות בחברתו. הבעיה ש.. אין לו ידידות נורמאליות חוץ ממני, וגם אלו שיש לו לא רבות, אבל זה מסיבה ברורה וזה לא הבעיה שלי. הבוקר דוווך לביג. שעון חדש :] כמה שאני אוהבת את מגנוליה! משם לקחתי את הקטנים לבאולינג, האחראי שם חמוד רצח. ירדנו למטה לעשות קניות ועפנו. יותר מאוחר כנראה לבריכה הישובית ובערב אחת משתי הרקדות או אי"ה שתיהן :]

Snow fairy

New member
יצאתי נעל

הגעתי למשמרת בוקר [מסתיימת ב3 וחצי], כל המשמרת עברה כרגיל, ורק ב3 הגיעה עתליה, שהיא מנהלת משמרת ומארגנת כל שבוע את הסידור עבודה, ואומרת לי "מה את עושה כאן? את אמורה לעבוד משמרת ערב..." :| בקיצור, קצת דפקתי אותם, אבל רק בקטנה אני מקווה...

Anni Lupu

New member
אני עייפה, לא ישנתי כל הלילה.

כבר שבוע שאני עושה את זה לעצמי. לא ישנה בלילה ורואה טלוויזיה או נמצאת על המחשב, ואז ביום ישנה עד מאוחר, ופשוט משתעממת שאני כבר ערה. אנני, הגיע הזמן ללמוד לתאוריה! ב-13:00 פגשתי את עדי בקניון, והסתובבנו שם איזה שעתיים בלי לעשות כלום. בסוף קניתי שרשרת באקססוריז וחולצה חמודה (עם ציור של פיטר פן!) בזארה. יופי, ביזבזתי את כספי הביביסיטר, ועוד כמה עשרות שקלים מהחשבון בנק.... הייתי אמורה ללכת עם דורין ומאי לבית של מאיצ' לבקר את אמא שלה (למה אנשים חושבים שזה מוזר, אה?), אבל היא ביטלה. אז אני מנסה לשהשאר ערה עד 21:00, ואז ללכת לישון.

למעלה