חלימה

יה-יה

New member
../images/Emo163.gif

ה"שיטה" שלי לא עובדת יותר.
לא מצליחה!!! היום אני אצליח. זהו. העַם החליט. וחוץ מזה -
- בשבילך, אשכר.

L i z a r d

New member
מסכים

יש שיטה שבחקר החלומות הצלולים כינו אותה WILD. תוכלי למצוא אותה באתרי החלומות הצלולים שאת מכירה. התיאור שלהם לא רע, ואם תשתמשי בידע שלך ליעל אותה תראי שזה ממש פשוט. אני חושב שאחרי מספר פעמים לא תהיה בעיה פשוט להחליט ולהיכנס לחלימה כמו שצועד ציין.

deep ocean

New member
תודה לכולם על התשובות ../images/Emo23.gif

לא ממש ברור לי איך לעשות זאת, אבל אולי בעתיד זה יתבהר.

בקלות.

אבל קלות זה עניין יחסי. "בקלות" אומר מי שכבר היה בחלימה הרבה פעמים וגם מסוגל, כמובן, להירדם בכוחה של החלטה, תוך רגע. האם את מסוגלת להירדם בכוחה של החלטה, תוך רגע, אפילו כאשר אינך עייפה?

deep ocean

New member
לא

כרגע אני לא מסוגלת להירדם בכוחה של החלטה, תוך רגע, אפילו כאשר איני עייפה.

להירדם = להסיט את נקודת המאסף

אם את לא מסוגלת להירדם כשאת רוצה, זה אומר שאת לא מסוגלת להרפות מהמיקום הנוכחי של נקודת המאסף לפי רצונך. אז אין מה לדבר כרגע על הגעה לחלימה שלא דרך שינה.

L i z a r d

New member
יש צורך לחדד את ההגדרה

כי אצל כל אדם "להירדם" מלווה באסואציה שונה. אחד יחשוב על להירדם תודעתית ולא להיות מודע ועירני. אחד יחשוב על הגוף שעוצר מפעולתו האינטנסיבית וישן. אחד יסתכל על שניהם ביחד. אני מבין שאתה מתכוון כרגע ל"להירדם" - לתת לגוף להירדם ולהסיט את נקודת המאסף במכוון תוך עירות תודעתית.

../images/Emo2.gif

להירדם, במובן הכי פשוט והכי עממי שיש: הולכים לישון, נרדמים... זהו, מה ש(כמעט)כולנו עושים (כמעט) כל לילה...

yan li

New member
ברוכה הבאה

איזה כיף נושא שבזמן האחרון עינין אותי מאוד והכי כיף היה לגלות את הענין שבו לבד . מה שעשיתי קניתי ספר מסויים שכרגע אני לא זוכר את שמו. כל לילה ליפני השינה ביקשתי לחלום או יותר חשוב ליזכור את החלום. אחר"כ גילית דרך הפורום לחלומות צלולים כאן בתפוז עוד קצת דברים מעניינים על חלומות. היום בדרך כלל בצהריים שאני רוצה לישון ולא ממש עייף אז אני מרפה את הגוף וניכנס למצב של חלימה יותר מודעת . ואיזה כיף החלומות מספרים לי כל מיני דברים על עצמי ואפילו כל מיני דברים שאני צריך לעשות בחיי. טוב יש לי עוד הרבה עבודה בלבצע את התובנות אבל רק להגיד לך ...... ברוך בואך לעולם קסום של התחתית של התת מודע. אוהב מאוד יניב

deep ocean

New member
הי יניב ../images/Emo13.gif ברוך הבא לפורום!! ../images/Emo39.gif

איזה ספר קנית. תכתוב כשתזכור. זה מעניין. ברוך הבא לעולם החלומות הצלולים
ההודעה שכתבתי דיברה על חלימה ולא על חלמוות צלולים המילה חלימה לא במובן הרגיל שלה של חלום. אוקיי להסבר על ההבדל בין השתיים, צירפתי למטה כמה לינקים. אוהבת חזרה מיכל
נ.ב.-אם אתה רוצה לעסוק בחלימה, זה יכול להיות מסוכן, ותקרא את הקישורים שרשומים ב-"כל מה שרצית לדעת על חלימה" לפני שאתה מתחיל. (ואתה יכול לשאול פה בפורום שאלות על חלימה ממה שקראת וכו´)

deep ocean

New member
עוד שאלה לגבי חלימה ../images/Emo121.gif

יש לי קושי להבין מהי בעצם חלימה. אני תופשת חלימה כמצב בו אני מגלה שאני חולמת, מתבוננת בכפות ידי, ומשם יש לי כל מיני אפשרויות שעדיין לא הגעתי אליהן (להתעורר בחלום, ללכת לישון, להחליף חלומות ועוד) מכיוון שאני עדיין לא הצלחתי לבסס מספיק את השליטה שלי בהתבוננות בידיים + בדבר אחר (חפץ/הר/ים או משהו אחר). מכיוון שכך, אני לא מבינה איך אני יכולה להיכנס לחלימה בלי ללכת לישון. כי אני תופשת חלימה כמצב מסויים. אני אנסה יותר להסביר את עצמי: אני יודעת איך אני מרגישה כאשר אני מאושרת. אבל אני יכולה להיות מאושרת מכל מיני גורמים (דבר שקרה לי, משהו שאמרו לי, ועוד מלא דברים אחרים). מכיוון שאני יודעת איך זה להיות מאושרת, אני יכולה להיות מאושרת בקלות. לעומת זאת, אני יודעת לחוות חלימה ממצב אחד, בו אני הולכת לישון ופתאום מודעת לזה שאני חולמת. מתבוננת בידיים שלי וכו´. בטח יש עוד דרכים להגיע לחלימה, כמו שיש הרבה דרכים להגיע לאושר. אושר, כאב, שמחה, פחד וכו´ משותפים לכל בני האדם, ולכל אחד מאיתנו קל לחוות אותם (כך אני חושבת לפחות). חלימה בשונה מכל אלה, לא משותפת לכל בני האדם באופן רגיל, או שיותר נכון, כל אחד יכול להגיע לחלימה, אבל לא כולם מודעים לכך. זה בעצם אומר שאושר, שמחה, כאב, פחד נמצאים בנקודת התפישה שמשותפת לכל בני האדם, וחלימה נמצאת במקום אחר? אני מעלה השערות כי אין לי מושג. אשמח לתשובות

L i z a r d

New member
אני מבין מה שכתבת,

אבל לא מבין בעצם מהי השאלה. את יכולה אולי לשאול רק את השאלה עצמה בבירור, אול בניסוח אחר?

deep ocean

New member
אוקיי, שאלתי היא:

איך ניתן להיכנס לחלימה לא ממצב שישנים ומבינים פתאום שחולמים. ובנוסף, מה חלימה עושה לכם?

L i z a r d

New member
את מכירה את שיטת ה-WILD, נכון?

זה בעצם אותו הדבר בדרך כלל, רק שבמקרה שלנו אנחנו מסתכלים על העניין כתזוזה של נקודת המאסף וכל מה שכלול בזה, לכן אפשר לעשות את זה בצורה יותר פשוטה וגם מבינים שאין צורך דווקא לקום אחרי שש שעות שינה או משהו כזה.

deep ocean

New member
לא מכירה את שיטת ה-WILD

יש לך קישור ספציפי לתת לי, או שכלול של השיטה לטובת החלימה?

למעלה