חלימה

L i z a r d

New member
חלום חלמתי

בנקודה ארעית. חלום אחד. חלום. 1%, פצפון. מתוך אינסוף. אינסוף.

L i z a r d

New member
אני רוצה צוהר, פתח

אני רוצה יותר מהאחוז הפצפון והארעי שלי. אני מוכן ללחום בשביל זה. עוצמה, זה הכול.

L i z a r d

New member
אולי אני לא יודע את התשובה.

אני יודע שאני רוצה לאגד קבוצה של חולמים, לייצר חולמים. אני יודע שמה שכתבתי נועד "למשוך" את החלימה אלינו, ואולי לפתוח את כולנו לאפיקים חדשים.

אוקיי,

וכדי להשיג מטרה זו כתבת: "חלום חלמתי בנקודה ארעית. חלום אחד. חלום. 1%, פצפון. מתוך אינסוף. אינסוף."
זה טקסט יפה ללא-ספק אבל... טוב, בוא נחשוב עוד פעם איך להשיג את המטרה הזאת: לאגד קבוצה של חולמים, לייצר חולמים. "למשוך" את החלימה אלינו, ואולי לפתוח את כולנו לאפיקים חדשים. המממ... המממ... המממ... פעם היתה כאן פינה שמדי שבוע נתנה רשימה של "מי מצא את הידיים, מי עבר שלב" וכולי. כמו כן הפינה סיפקה מוטיבציה, דחיפה והדרכה בנושא המעבר לשלב הבא של כל אחד (בעיקר מציאת הידיים). הממממ...?

יה-יה

New member
אני בתור ../images/Emo8.gif

אני שמחה שפתחת את השרשור ואני מתכוונת לחזור לחלום חלומות צלולים. תודה.

L i z a r d

New member
מה זה חלום צלול בשבילך?

ובשביל מה את צריכה את זה? זה נחוץ?

יה-יה

New member
הייתי שמה קישור לחלום הצלול ה- 1

אבל לא נעים, יש פה ילדים
חלום צלול בשבילי זה קודם כל חוויה מסמררת שיער, שנותנת תחושת ´כל-יכול´. מתחושת ה´כל-יכול´ שהרגשתי בחלום, נבעה תחושת ´כל-יכול´ בערות. בתקופה הקצרה שחלמתי חלומות צלולים, עברתי חוויות עוצמתיות ומיוחדות (שלא קרו מאז שהפסקתי. לפחות לא במודע). חלום צלול בשבילי זה להתעורר בחלום (אשכרה להתעורר. לא באמת), לחוות את ה"בלתי ייאמן" (לישון ולדעת ולקום ולעשות ולהיות ולהבין ולנסות ולשאול ולענות ולעוף ול... לא מספרת מה עוד
). חלום צלול בשבילי זה להבין שהחיים הם חלום. החלום עוזר לי לחיות בחלום ולחלום בערות (תקראו את המשפט הזה שוב). החיים הם חלום. החלום שלי. אההההההה.... הסתבכתי קצת. לא יודעת. זו חוויה מעולם אחר
אבל מה אני מבינה
יה-יה.

deep ocean

New member
חלימה, חינם אין כסף

בקרוב (היום...בקרוב זה היום) בקאמבק אצלי. תודה על התזכורת.

deep ocean

New member
חלימה!!! ../images/Emo6.gif יו הוווו!! ../images/Emo79.gif

הקדמה: ביום ראשון בלילה, החלטתי שאני רוצה לחזור לחלימה ועוד הלילה!!. כשהלכתי לישון עשיתי כל מיני דברים שהרגשתי שיקרבו אותי לשם: שיניתי את המבט באופנים מסויימים, התבוננתי בדברים שראיתי בחשיכה, דיברתי עם עצמי ונתנתי לי הנחיות לחלימה, הפעלתי את הרצון, ניסיתי להדליק את החדר באור על ידי התכוונות ולחצתי על כפתור דמיוני (האור לא נדלק, אך המנורה השמיעה רעש!! זה הפתיע אותי מ-א-ד), ואז הלכתי לישון. הלכתי לישון מאד מאוחר וקמתי מוקדם. לא היתה חלימה. דיווח: היום הלכתי לישון גם מאוחר אבל קמתי לבד, בלי שעון, וישנתי כמה שרציתי. קרה לי משהו מפחיד בחלום ואז הבנתי שאני חולמת כרגע. באושר עילאי (אין לכם מושג כמה ציפיתי וייחלתי לזה!!!!!) התבוננתי בידי. החלטתי להאריך את משך הזמן של החלימה, אז התבוננתי בכפות הידיים, ואז בחדר, התבוננתי בכפות הידיים ואז בחדר, וחוזר חלילה. רק מה, באיזשהוא שלב לא יכולתי להמשיך כבר לעשות את זה, כי היה לי קשה משתי סיבות: 1. במשך כל הזמן הזה העיניים שלי היו מעורפלות. הראייה שלי לא היתה כמו בפעמים הקודמות שהייתי בחלימה. היו לי כמו קורים על העיניים שהיקשו עלי להתבונן. 2. הגוף שלי השתולל לכל הכיוונים. משהו כמו NEO שעושה קרב עם מורפיוס והגוף שלו זז, אז הגוף שלי קפץ כל הזמן עוד יותר. אז החלטתי שהגיע הזמן לסיום, ושבפעם הבאה אמשיך בנושא

מזל טוב!

אז עכשיו המטרה שלך היא להמשיך ולעבור בשער הראשון כמה שיותר פעמים, עד שזה יהפוך להיות דבר של מה בכך.

L i z a r d

New member
אני מציע

שתממקדי בחפץ אחד מסוים ולא בכל החדר, ואז תחזרי לידיים. רק תזכרי לא להיות על החפץ יותר מכמה שניות כי זה יתערפל לך. אחר כך תוכלי לחזור אל החפץ ומשם לידיים שוב ושוב ותראי איך זה ישפר את חדות הראיה/תפישה ואולי גם את יציבות הגוף. עוד דבר שתעשי הוא פשוט להתכוון לכך שהכול יהיה יותר ברור ואחיד. את תופתעי לראות עד כמה שזה פשוט. אם את רוצה לעשות עוד משהו בקשר להשתוללות הגוף החולם, יהיה לי קצת קשה להדריך אותך בדיוק ממצב כזה, דרך טקסט. מה שאני יכול להציע זה במילים זה שאולי תנסי לנשום עמוק, להחליט להעצור הכול, להתכוון ליציבות.

deep ocean

New member
להיכנס לחלימה

האם יש דרכים להיכנס לחלימה מלבד ללכת לישון ואז להבין שאני חולמת? זאת אומרת, האם אני יכולה עכשיו לשבת מול המחשב ולהיכנס לחלימה? אם אני מבינה נכון, זה בעצם אומר להסיט את נקודת התפישה שלי כמו למצב שבו אני נמצאת בזמן חלימה? ואם כן, איך עושים את זה?

אשכר

New member
יש ויש

תלוי ביכולת שלך ובתנאים בהם את נמצאת אני נסעתי פעם מאוחר בלילה, עייף ושקט באופן קיצוני ופתאום נכנסתי לחלימה תוך כדי דהירה ב-120 קמ"ש בכביש המהיר. זה לא היה בדיוק נעים, אבל זאת הייתה חלימה, וחלימה מודעת מאד. אחרי 2 שניות שאני בחלימה, הערתי את עצמי בטילטול חזק, עצרתי בצד והלכתי לישון. אפשר גם להגיע למצב מקביל לשינה תוך כדי שהגוף עֵר. תנסי להרגע, ולהרפות את השרירים, ולרוקן את הראש ממחשבות, ולהרגיש מנומנמת, קצת כמו שאת עושה בצ´י קונג. הקושי הראשון במצב שֵינה מתוך ערות, מתבטא בעובדה שרובנו לא יודעים לתפקד במצב כזה, ואנחנו נוטים להרדם ולאבד הכרה. אבל אפשר להשאר מודעים. זה עניין של תרגול.

אשכר

New member
אבל אני ממליץ דווקא על

השיטה של יה-יה, שכמו שאני רואה אותה, כוללת: 1. שינה ערבה אחרי הצהריים 2. הולכים לישון כשעייפים, בקלילות. 3. הולכים לישון במיטה, ולא בכביש החוף לילה טוב

למעלה