חלימה!!! ../images/Emo6.gif יו הוווו!! ../images/Emo79.gif
הקדמה: ביום ראשון בלילה, החלטתי שאני רוצה לחזור לחלימה ועוד הלילה!!. כשהלכתי לישון עשיתי כל מיני דברים שהרגשתי שיקרבו אותי לשם: שיניתי את המבט באופנים מסויימים, התבוננתי בדברים שראיתי בחשיכה, דיברתי עם עצמי ונתנתי לי הנחיות לחלימה, הפעלתי את הרצון, ניסיתי להדליק את החדר באור על ידי התכוונות ולחצתי על כפתור דמיוני (האור לא נדלק, אך המנורה השמיעה רעש!! זה הפתיע אותי מ-א-ד), ואז הלכתי לישון. הלכתי לישון מאד מאוחר וקמתי מוקדם. לא היתה חלימה.
דיווח: היום הלכתי לישון גם מאוחר אבל קמתי לבד, בלי שעון, וישנתי כמה שרציתי. קרה לי משהו מפחיד בחלום ואז הבנתי שאני חולמת כרגע.
באושר עילאי (אין לכם מושג כמה ציפיתי וייחלתי לזה!!!!!) התבוננתי בידי. החלטתי להאריך את משך הזמן של החלימה, אז התבוננתי בכפות הידיים, ואז בחדר, התבוננתי בכפות הידיים ואז בחדר, וחוזר חלילה. רק מה, באיזשהוא שלב לא יכולתי להמשיך כבר לעשות את זה, כי היה לי קשה משתי סיבות: 1. במשך כל הזמן הזה העיניים שלי היו מעורפלות. הראייה שלי לא היתה כמו בפעמים הקודמות שהייתי בחלימה. היו לי כמו קורים על העיניים שהיקשו עלי להתבונן. 2. הגוף שלי השתולל לכל הכיוונים. משהו כמו NEO שעושה קרב עם מורפיוס והגוף שלו זז, אז הגוף שלי קפץ כל הזמן עוד יותר. אז החלטתי שהגיע הזמן לסיום, ושבפעם הבאה אמשיך בנושא