חדש, מתלבט, מצטרף...

• פותח הנושא fef24
  • פורסם בתאריך

fef24

New member
../images/Emo60.gifחדש, מתלבט, מצטרף...

אז ככה אני סטודנט תואר ראשון, עומד לסיים, והחלטתי לפני כשנה, שאת הזמן בין סיום התואר, והזמן ל"תחילת החיים" (או לפחות להתמחות) אני אעשה לי חופשה של חצי שנה ובה אני אטייל בעולם, ואפצה על הטיול לחו"ל שלא עשיתי אחרי הצבא... אז היעד הכללי שלי הוא סין, כנראה חודשיים, אחרי אוגוסט ככל הנראה... אני בכמה דילמות אם באמת לעשות את זה או לא מכמה סיבות: סין - מדינה בעייתית לטייל בה, קשיי שפה לפי מה שהבנתי אין לי עם מי לצאת לטייל, ומפחיד אותי המחשבה שאולי לא אמצא אולי אני אמצא התמחות שדורשת גם טרום עצירת החיים לחודשיים היא לא דבר פשוט - השכירות, החפצים, וכאלה... והאמת, הבעיה הכי גדולה שלי, היא שאני בקשר זוגי, כבר יותר משנה, והחבר
שלי לא רוצה שאסע... אני מתחבט עם עצמי בעניין הזה מאוד, כי אני מרגיש שאני חייב לעצמי לנסוע, אבל מנגד אני מפחד לאבד אותו... ואין לי מושג איך פותרים את הדילמה הזאת... בינתיים, אני אבוא לכאן להגיד שלום... וכמובן, לאסוף מידע על סין (אין בעיה לנסוע לשם בחודשים אוגוסט - פברואר
) כי המדינה הזאת פשוט מרתקת אותי ואני מת להגיע לשם...

kogawa

New member
שלוש שאלות לשלושה פורומים שונים

הטיול והשתלבותו בחיים/עבודה, הקשר הזוגי והאיום של פרדה, והטיול בסין. את שתי הבעיות הראשונות צריך לברר אם יועצים בנט, אבל עדיף לפרוס את היריעה כולה, ולשם כך יש יעוץ טוב יותר מחבורה מקרית של יועצי אחיתופל שאינך מכיר, ושאינם בקיאים במכלול הרגישויות ולכן לטובתך מצא את המדיה הנכונה לברר אותם. לגבי טיול, וטיול בסין במיוחד, ביבשת מגוונת כל כך כל תקופה טובה למקומות אחרים, ובכל חודש אפשר לטייל. לגבי שפה, גם המטיילים המנוסים מתקשים בזה, אבל כולם מסתדרים בעזרת מדריכים, שיחונים, תנועות ידיים ולמרות שזה נראה קשה בתחילה, זהו אינו מכשול אמיתי בשום מקום. מטיילים אחרים תמצא בכמויות ואין שום בעיה לאדם קומוניקטיבי ולא תלותי במיוחד להצטרף למטילים אחרים ולטייל בזוג או קבוצה. בכל אחת ממלכודות התיירים ישנם המוני מטיילים שאותם תפגוש, ורבים יהיו בעלי מסלול דומה ורצון לחברה, ומכאן זה תלוי בך בלבד. אין בעיה כמובן גם לטייל "לבד". בנתיים עד שתפתור את הבעיות האחרות, חפש הרצאות על סין בחנויות כמו ריקושט ולמטייל, וקרא מאמרים על סין, ולפורום עדיף לחזור עם שאלות צפציפיות ולא כלליות מדי. בהצלחה

למעלה