../images/Emo60.gifהיום יום שישי../images/Emo60.gif
עקב חסרונה של נטע וחוסר כוחה של טלי (וגם כי יש לי שבלולים ואני עוד מעט הולכת) החלטתי לפתוח את השבלוליאדה! ולהלן שבלולי:
היום במסגרת ההרצאות של שיעור אנגלית אחת הרצתה על שוקולד והביאה טרפלס להמחשה- יאמי יאמי! דרך נפלאה לסיים את השבוע.
סוף סוף גיליתי מה הנושא המסתורי של עבודת הגמר של חברתי (היא לא הסכימה לגלות!): בארט סימפסון ויאנוש קורצק- מפגש וירטואלי. עבודה ענקית שבחנה מה היה קורה אם בארט הבעייתי היה מטופל ע"י קורצ´אק ושיטותיו.
אני עוד שעה נוסעת לסמינר, שישי-שבת, עם הגרעין שלי ביגור. מקווה שיהיה כיף...
אחד האנשים שאני הכי אוהבת וציפית לראות מהגרעין לא יבוא כי הוא חולה...
מנהלת פורום שוקולד, שגררה אותי לכתוב בפורום שלה, ביקשה ממני לכתוב פינה שבועית...הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ´שוקולד וטבעונות´, ולשם כך אני זקוקה להצעות ועזרה לגבי תוכן הפינה.
אני לא אוכל להיות בתוכנית "לא עוצרים בירוק" ולכן תצטרכו למצוא מישהי אחרת שתשיר לכם במהלך הפרסומות...
דיברתי השבוע בטלפון עם אסף, פנורד, ונראה לי שתהיה לי הרצאה מעניינת באנגלית... ובכלל השיחה הייתה מעניינת ומשעשעת.
הפסקתי לאכול מעדני חלב (זה היה קשה!) ואני כברל א מרגישה חשק לאכול אותם- האידיאולוגיה מתחילה להשפיע!
סתם בא לי להוסיף שבלולים כדי להשלות את עצמי שהיה לי שבוע מעניין... זהו להפעם שיהיה לכם יום טוב וחג שמייח עדי
בשביל דבר אחד אין כח, אין כח בלי שום חוכמות. בשביל דבר אחד אין כח- כבר אין כח למלחמות!
עקב חסרונה של נטע וחוסר כוחה של טלי (וגם כי יש לי שבלולים ואני עוד מעט הולכת) החלטתי לפתוח את השבלוליאדה! ולהלן שבלולי: