היום יום שישי

adipo

New member
../images/Emo60.gifהיום יום שישי../images/Emo60.gif

עקב חסרונה של נטע וחוסר כוחה של טלי (וגם כי יש לי שבלולים ואני עוד מעט הולכת) החלטתי לפתוח את השבלוליאדה! ולהלן שבלולי:
היום במסגרת ההרצאות של שיעור אנגלית אחת הרצתה על שוקולד והביאה טרפלס להמחשה- יאמי יאמי! דרך נפלאה לסיים את השבוע.
סוף סוף גיליתי מה הנושא המסתורי של עבודת הגמר של חברתי (היא לא הסכימה לגלות!): בארט סימפסון ויאנוש קורצק- מפגש וירטואלי. עבודה ענקית שבחנה מה היה קורה אם בארט הבעייתי היה מטופל ע"י קורצ´אק ושיטותיו.
אני עוד שעה נוסעת לסמינר, שישי-שבת, עם הגרעין שלי ביגור. מקווה שיהיה כיף...
אחד האנשים שאני הכי אוהבת וציפית לראות מהגרעין לא יבוא כי הוא חולה...
מנהלת פורום שוקולד, שגררה אותי לכתוב בפורום שלה, ביקשה ממני לכתוב פינה שבועית...הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ´שוקולד וטבעונות´, ולשם כך אני זקוקה להצעות ועזרה לגבי תוכן הפינה.
אני לא אוכל להיות בתוכנית "לא עוצרים בירוק" ולכן תצטרכו למצוא מישהי אחרת שתשיר לכם במהלך הפרסומות...
דיברתי השבוע בטלפון עם אסף, פנורד, ונראה לי שתהיה לי הרצאה מעניינת באנגלית... ובכלל השיחה הייתה מעניינת ומשעשעת.
הפסקתי לאכול מעדני חלב (זה היה קשה!) ואני כברל א מרגישה חשק לאכול אותם- האידיאולוגיה מתחילה להשפיע!
סתם בא לי להוסיף שבלולים כדי להשלות את עצמי שהיה לי שבוע מעניין... זהו להפעם שיהיה לכם יום טוב וחג שמייח עדי
בשביל דבר אחד אין כח, אין כח בלי שום חוכמות. בשביל דבר אחד אין כח- כבר אין כח למלחמות!

שבלולי (המעטים) להשבוע..

אין לי הרבה, אבל נו-מילא...
- הקדימו לי את הגיוס ל-25.2.03. הקץ לשיעמום בבית!
-עקב הקדמת הגיוס אני כבר לא מתגייסת יחד עם חברה טובה.
- היום הודיעו לי שוועדת דור ההמשך של ח"א קיבלה את בקשתי, מה שאומר שאני מתגייסת לח"א בטוח. (הידד).
-בימים האחרונים אני מרגישה ממש לא טוב. (אחלו לי החלמה מהירה). זהו, שיהיה לכולנו סופשבוע חביב וגם ט"ו בשבט שמח ופורח
!

דדי שי

New member
אם חיבוק לא יכול לעזור, מה על...

שני חיבוקים?
(דדי מנסה באופן נואש וגמלוני את כוחו בעשיית מחוות מעודדת כלפי אנשים שנראה אפילו לא מכירים אותו... טוב, זה לא משהו, אבל אני בטוח שזה יותר טוב מכלום).

שבלולי השבוע

מיום חמישי שעבר עד יום ראשון הייתי אצל מעיין בטורקיה, והיה נהדר, רק חבל שההיתי צריכה לחזור.
ראיתי את שר הטבעות שני הצריחים, מדהים!!!!
הייתי במועדון רוק באנקרה ואני לא חושבת שהיה מישהו במועדון הזה שלא ניסה להתחיל איתי ועם מעיין. זה היה משעשע ביותר, למרות שזה התחיל לעצבן באיזה שהוא שלב.
קניתי את "The final cut", חזית קטיפה שחורה, וירכוני רשת.
היה אתמול ערב במה שתים חביב ביותר.
היתה אזכרה לסבתא.
לא יכולתי לסוע לרעות - מכבים לסופ"ש, כי ההורים של מישהו לא הרשו לי לישון אצלו.

haleth

New member
וה ../images/Emo60.gif שלי

- זוהי הפעם הראשונה שאני משבללת
- רפובליקת בנענע באוויר, וכבר הגיעה לדפה השלישי! האלת´, שלא עוזבת ישן מפני חדש

dylan

New member
טוב, די!

כל העניין הזה של סרט אימה-נעורים-אני יודע מה עשית בקיץ האחרון שיט מתחיל קצת להציק... בהתחלה עמית(קאר), כבר שבועיים (+) בערך שמאור נעדר, לא מזמן פתאום ג´ון נעלמה ועכשיו נטע.. מי עוד צריך להעלם כדי שמישהו יתעורר פה?? יש רוצח וירטואלי(?) (או חוטף וכולא צמחונים/טבעונים במרתפים חשוכים נטולי אינטרנט) בפורום הזה ואף אחד לא עוזב (חוץ מעדיפו שכבר נסעה אני מניח) עד שנגלה מי זה.. סביר להניח שמדובר בשניים, אחד מהם הוא אוריארד לדעתי
אבל עדיין מוקדם לקבוע.. נא לשרשר שעות נוחות לחקירה בבקשה כדי שנוכל לעשות את זה באופן מסודר ונוח לכולם..

דדי שי

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

העברתי הרצאה היום באותו בית-ספר ממש ממנו נשרתי לפני שנים רבות- הייתי בטוח שילך לי איום ונורא, אבל היה מצוין!
קניתי כסא ארגונומי, שלא עושה כאבים בגב בישיבה ממושכת! עכשיו אני אוכל לעבור לגור בפורומים! (כן... כאילו שזה מה שהיה חסר לי בחיים...)
נולדה לפורום שלי אחות קטנה, רפובליקת בנענע! בהצלחה הלת´!
נפתח פורום זכויות בעלי-חיים במרצ!

למעלה