הידעת

HOT4Umichael

New member
../images/Emo60.gif הידעת../images/Emo35.gif

פינה חדשה....שפתחתי על דעת עצמי חחחח.... אמממ..פינת הידעת... בכל יום-יומיים ככה אני אעלה פה איזושהי עובדה חביבה.. כל שעליכם לעשות בשרשור הוא :"כלום" :) אתם יכולים לקרוא ולהגיב ואף להשכיל
ו............. למי שבא הוא יכול לנצלש פה וכל מני שרשורי
למינייהם... יש מצב שיהיו עובדות קצת שיטחיות אבל תלמדו להפיק מהן את המוטב..
אז תהנו.. הנה עובדה ראשונה: הפעם הראשונה בה הופיע השם וונדי היה בספר פיטר פן,אין רישומים קודמים לשם הזה !!! לילה טוב נטלי

midnightcat

New member
כן, ידעתי

זה היה אמור להיות friend בשפת תינוקות חח. למרות שזה יכול להיות קיצור של גוונדולין ועוד שמות עם שורש "גוון".

abigaillovesmj

New member
מגניב ברמות ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לא ידעתי את זה, איך עלית על זה? ואנה- איפה קראת על המקור האפשרי של השם וונדי? מאוד מאוד מסקרן ומאוד אהבתי את הפינה

HOT4Umichael

New member
חח טודע כפרע..

+ האמת אין לי מקור מדויק... קיבלתי איזשהו דף עם מלא מלא עובדות מעניינות...זה היה אחד מהם לגבי מה שאנה העלתה אין לי מושג ::) באמת מעניין....

midnightcat

New member
הוצאתי מאיזה אתר שמדבר על הספר

לא זוכרת איזה... ועוד משהו: השם "ג'סיקה" מופיע לראשונה אצל שייקספיר ב"הסוחר מונציה" (כך שזה אמור להיות שם של יהודיה.. פחחח! מישהי תופתע)

pulpula

New member
מגניב. + הידעתם שמייקל קרא פעם ככה לאיזו

מעריצה
כיף לה

dancing gabriel

New member
הידעת?

הידעת בניו ג'רסי אין זבובים אך ברחובות תוכל למצוא אבני שפה מדליקות הידעת שמספר קורבנות השחפת השנתי על פי רוב הוא מספר עגול הידעת הפלישה לנורמנדי לא היתה מאולתרת הידעת שנשיא ארצות הברית בוש היה פעם ילד הידעת שקולומבוס גילה את אשדוד כשבועיים לפני גילוי אמריקה הידעת בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך הידעת מוצאם של קופי הלמור בראש פינה הידעת במקרר של זאהי ארמלי לא תמצא טחינה הידעת? לא ידעתי כן ידעת! לא שמעתי איך ידעת? התעניינתי הידעת מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור הידעת שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור הידעת ששלושים מעלות הן בעצם עשרים ושתיים הידעת ששישים וחמישה אחוז מאוכלוסיית קרית ארבע נימנית על שבט אפרים הידעת שחמש מתוך ששת קיבותיו של האדם הן לא קיימות בכלל הידעת זובין מהטה תפקד כמדריך תיירים לפני הפך למנצח על הידעת המניפסט הקומוניסטי נכתב בעפרון מכני הידעת שהשיר הזה הולחן על בסיס של ההמנון היפני הידעת? לא ידעתי כן ידעת! לא שמעתי אין ידעת? התעניינתי

g a g a

New member
פינה חמודה!../images/Emo66.gif

איי לייק איט!
לא ידעתי@וונדי. טוב לדעת
תנקס נטשקה [יותר כיף לקרוא לך ככה
].

HOT4Umichael

New member
הידעת?! TAKE 2 :)

היום ניתן לכם שתי עובדות נחמדות.... ולהלן הראשונה: לוויתני אורקה (לוויתנים טורפים) הורגים כרישים בשיטה מקורית: נכנסים עם הראש בבטן של הכריש ומפוצצים אותה !!!
אווצ'.....
ועוד מן החיות....... הלב של השרימפס נמצא בראשו
אני מציעה לכל אוכלי השרימפס לחשוב שנית לפני שאתם מכניסים אותו לפה חחחחח
זהו להיום.... תהנו נטלי

VAMPhantom

New member
אפשרי להוסיף?!;) הידעתם ש...

מה שהמשטרה מחייבת אותנו, לעולם לא תבצע בעצמה כראוי?! (טוב, נו, זה כבר היה ידוע, לא?!;) אך, הנה קטע חביב ביותר, תעבירו הלאה גם, ראיתי בפורום אחר בו משתתף-> http://www.youtube.com/watch?v=zVja9T9jywk

HOT4Umichael

New member
חחחח נו זה בארור ../images/Emo70.gif לצערנו... :/

אבל צבי................... אתה רוצה להסתבך ?!?!?!?!? למה העלת את זה??? אתה רוצה להסתבך ???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה די ברור שהם עושים מה שבא להם ולרב זה ממש לא חוקי... אין מה לעשות נגד הכח הזה. +תודה שהעלת את זה וכמובן...אם למישהו יש משו לחדש לנו- בבקשה........... אני לא לבד פה חחחח :)

VAMPhantom

New member
+ מה שאני רשתי...

זה משפט מפורסם מסרט!
(רק שאיני זוכר משמו!)

למעלה