אז ככה..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אז ככה..

שמעתי את זוהר ארגוב "ים של דמעות", ואני בכלל לא מתחבר למוסיקה מזרחית. אבל סלחו לי, הוא שר את זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. אני לא אומר שנינט הרסה אבל זוהר ארגוב שר את זה ממש יפה
(יש בקול שלו משהו מרגש..) מי עוד חושב
ובכלל איזה שירים אתם חושבים שעלו על המקור
או שהמקור עלה עליהם

יש כמה....

נינט את השיר " מקיץ אל חלום" שרה יותר יפה מאשר גלי עטרי ששרה את השיר... שירי מימון שהיא שרה את דון קיחוטה היא שרה הרבה יותר יפה מדנה אינטרנשינל...

REBELDE 16

New member
אני שוב אומרת....

כל אחד יש לו סוג שונה של קול.... כל אחד שר את השיר בצורה אחרת.... עם רגשות אחרים..וכו'.... אבל את השירה של נינט אין להחליף....כמו שאין להחליף את של זוהר ארגוב.. נכון ראית בערוץ 11 נראה לי? בגלל זה אתה שואל?

Golden apple

New member
אני לא מתחבר למזרחית.

אבל אני שומע סיפורים על זוהר ארגוב שהוא היה מתליח להחדיר בשירים שלו רגשות עצומים שמעתי סיפורים שאנשים התאבלו ובכו <הלכו להלוויה> כשהוא מת אז אמרתי שאני חייב להוריד שיר אחת שלו לפחות וגם ראיתי את הערב הזה שעשו לו וזה גם עשה משהו..

Drorrrrrr

New member
חהההההההה

שירי שרה יותר יפה מדנה אינטרנשיונל? זין. הביצוע של דנה אינטרנשיונל פי שבע על של שירי.

love amor

New member
באמת אתם לא הכרתם ת'שיר הזה קודם?!

ווואי אמא איפה אתם חיים...חחחח
אני חושבת שהוא שר את זה יפה והכל אבל מה לעשות שאני אוהבת את נינט הרבה יותר..

m e i r a v i

New member
ולדעתי...

את האמת אני אוהבת את השיר הזה כבר ממזמן...ובהתחלה כשהציגו את נינט בגמר וצביקה הדר אמר שהיא הולכת לשיר ים של דמעות הייתי בטוחה שאין לה סיכוי...אבל הנשמה ביצעה את השיר מדהים בטירוף ככה שלדעתי היא שיפרה את הביצוע

EdEn and NiCkY

New member
בטח שמכירה

רק אם למשל האזנתי לו אז זה אולי לפני שנים ואם שמעתי את זה נגיד השנה בטוח שהעברתי תחנה או מהו...

Drorrrrrr

New member
אין על זהר. נינט הייתה אמורה לעלות

באוקטבה בפזמון- כמו שזוהר עושה, אבל היא לא עשתה ככה- כי היא לא הגיעה. אף אחד לא יכול להגיע לרמה שלו. היא שרה את זה מקסים ומרגש, אבל אין על זהר.

ממ..../images/Emo95.gif

ברור שאין על זוהר. הוא ה
של המוסיקה המזרחית ואני ממש לא סובלת מוסיקה מזרחית אבל אין לי בעיה לשמוע שירים מסויימים של זוהר ארגוב.. בהחלט יש לו קול מרגש.. זודיאק של גיא שרפי ומקיץ אל חלום של נינט הם היחידים שעלו על המקור מבחינתי.. כל שאר השירים..יפים ככל שהיו המקור עולה על הכיסוי מבחינת הביצוע

starborn

New member
שרפי דיי נתן לזודיאק משמעות וחיים

את השיר זודיאק הכרתי עוד לפני ששרפי שר אותו (בביצוע המקורי של ירון חדד)... לכן מאוד מאוד התלהבתי לראות את ה"חיות" (עם קובוץ/שורוק) שגיא נתן לשיר... אם ירון עשה את השיר דיי ישנוני אז שרפי עשה אותו חי ותוסס... דרך אגב, חבר טוב עדכן אותי שיש כמה מועדונים שהשמיעו את הביצוע של שרפי לשיר הזה!!! "אש בשמיים שלהבת מעלללללללל..."

למעלה