ReiKo

New member
../images/Emo6.gif

שחקן גולף רואה לפניו אישה והולך לעברה ... - תוכלי לעזור לי? אני לא יודע באיזה מספר חור אני נמצא - אתה נמצא חור אחד מאחורי. אני במספר 7 , ולכן אתה ב-6. הגבר הודה והמשיך לשחק גולף. כשעתיים לאחר מכן, הוא שוב שם לב שהלך לאיבוד. הוא רואה שוב את אותה אישה, וקצת נבוך פונה אליה : - סליחה על ההפרעה, אבל שוב הלכתי לאיבוד. תוכלי להגיד לי באיזה חור אני נמצא עכשיו ? אתה נמצא חור אחד מאחורי. אני בחור 14 ואתה ב- 13. הגבר שוב הודה, והמשיך לשחק גולף. כאשר סיים לשחק, הוא ראה את האישה במזנון של המועדון. הוא ניגש אליה ושאל אם יוכל להזמין אותה לשתות משהו , כאות תודה על זה שעזרה לו .. היא הסכימה והם התחילו לשוחח על כל מני דברים עד שהוא שאל אותה ממה היא מתפרנסת ... - אני אשת מכירות - מה, באמת? גם אני!! מה את מוכרת? שאל הגבר היא התביישה קצת ולא רצתה לענות, אבל אחרי שהוא התעקש היא הסכימה לענות בתנאי שהוא לא יצחק . הוא הבטיח לא לצחוק . - אני מוכרת.... טמפונים! הוא מייד פרץ בצחוק, ואז היא כועסת אמרה לו - הבטחת לא לצחוק ! - איך אפשר? כי אני.... חחח,... אני מוכר נייר טואלט... אני ממשיך להיות חור אחד מאחורייך !!! בברכת שבוע טוב

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא קראתי ... אבל סתם להמשיך את הרצף

Lady McBeth

New member
טריקו!!!

בגללך אחי שומע טראנסים!!! הוא שמע את כל ה"קליפי קול" ששלחת לי ונדלק!!! תראה מה עשית!!!!!!!!!!!!!! שנים חינכתי אותו טהרת המטאל!!!

ReiKo

New member
איך הוא שמע אותם?

ותמסרי לו שסקאזי-כס ואינפקטד שווים לזין

למעלה