אמילי!!!! ../images/Emo9.gif לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז. תסתכלי טוב טוב למטה לפני שאת לוחצת הרבה פעמים ../images/Emo9.gif לילה טוב מתוקונת, ליאת שיש לה ריח של פרחים בבית ../images/Emo9.gif
איזה קובץ?! ../images/Emo9.gif את רואה קובץ?! כי אני לא רואה שום קובץ... רק קישור לאיזה אתר או מה שזה לא יהיה, לא אוהבת צרפתים ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif ולכן אין לי טעם ללכת לקרוא מה שכתוב שם.... חוצמזה ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif הן לא טיפשות... הן מאותגרות שיכלית ../images/Emo9.gif חיחיחיחיחיחיחי ../images/Emo9.gif סתם מתוקה את יודעת שאני בריאה עליך! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif תגידי את יכולה אולי להסביר לי אחת ולתמיד מה הקטע של מספר הנשיקות אצל הצרפתונים? כי פעם הסבירו לי ופשוט שכחתי... ../images/Emo9.gif ../images/Emo132.gif ושלא יגידו שאינטרנט הורס אותנו! ../images/Emo132.gif ../images/Emo29.gif לילה טוב מארץ הקודש ../images/Emo29.gif ../images/Emo104.gifליאת../images/Emo104.gif
תאשימי תאשימי את תפוז! ../images/Emo9.gif חיחיחי טוף אחותי לא משנה למה ההודעה נשלחה 1000 פעם... ../images/Emo9.gif והקטע של הנשיקות זה שיש כאלו שנותנים להם 2 נשיקות, כאלו של 4 ונראה לי שכאלו של 3... לא יודעת... חברה שלי הייתה במשלחת עם צרפתונים והיא הסבירה לי על זה משהו ושכחתי מזה ואין לי כוח לשאול אותה עכשיו מה זה... אז שאלתי אותך... אולי יוני יודע?! ../images/Emo9.gif המון אהבה ולילה טוב, ליאת.
אין לי מושג מה הקטע עם השתי נשיקות, שלוש, ארבע. אבל מה שאני יודעת זה שזה נורא מתוסבך, את אף פעם לא יודעת כמה לתת. למשל במשפחה של אבא שלי, זה 4 נשיקות. תתארי לך מה זה כשמוזמנים לארוחה או משהו בסגנון, ויש בערך 30 אנשים. סיוט.
את רואה למה את צריכה לדעת כמה?! בדיוק בשביל הארוחות המאוסות האלו! מזל שאני תימניה ../images/Emo9.gif תעשי טובה תשאלי את אבא? ../images/Emo9.gif לאב יו, קיסקיס, ליאת שעדיין ממתינה לתשובה של הצרפתים.
נירי ../images/Emo9.gif ברור שמהבית ../images/Emo9.gif ריח של נקיון ../images/Emo9.gif ואיפה זה כאן? כי אני בישראל ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif ואיפה אתה?.. ../images/Emo9.gif גם בישראל? ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif בשלישי חוזר החורף?! יענו יהרס לי הפן? ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif והיום היה פשוט בלתי נסבל באיזור יהוד... כל היום רק ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif שהרסה לי את הבריאות... אמנם אני לביאה שאוהבת חום... אבל לא עד כדי מחנק... ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif נקווה שיפסיק להיות המזג אוויר ההפכפך הזה כי נמאס לי ממנו... שיהיה פשוט נעים כמו שצריך שיהיה באביב עם מלא ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo9.gif יו בא לי לעשות הודעה רק עם כל הסמיילים והסימנים של תפוז ../images/Emo9.gif חיחיחי זה עוד יבוא לכם, מבטיחה... ../images/Emo9.gif מילה שלי ../images/Emo9.gif יאללה מתוקון, המון ../images/Emo23.gif שמור על עצמך.... ליאת.