עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

איש שרירי וחסון, הסתכל יום אחד במראה והתפעל מגופו ופתאום ראה שכל גופו שזוף חוץ מהבולבול. החליט ללכת לים, קבר את עצמו בחול ורק את ה"ברוך הבא" השאיר בחוץ. פתאום עוברות שתי זקנות, ששמו לב ל"דבר" הזה הבולט מן החול. נוגעת האחת עם מקל ב"דבר" הזה ואומרת לחברתה:" באמת שהעולם לא צודק" מה זאת אומרת שאלה השנייה." כשהייתי בת 20 הייתי סקרנית לראות אותו. כשהייתי בת 30 נהניתי ממנו. כשהייתי בת 40 ביקשתי אותו. כשהייתי בת 50 שילמתי עבורו. כשהייתי בת 60 התפללתי עבורו. כשהייתי בת 70 שכחתי שהוא קיים. עכשיו שאני בת 80, הדברים האלה גדלים חופשי באדמה ואני אפילו לא יכולה להתכופף"!
 

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif הזקנות האלה, רק לקטר כל היום הן

יודעות.... BAV.
 

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

משפט חכם של אישה פולניה: אני כל כך אוהבת להיות נשואה, זה פשוט נפלא למצוא את הבנאדם היחיד והמיוחד שאותו את רוצה לעצבן עד סוף ימייך.
 

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

גיסו של אלוהים שלחו מהישיבה בבני ברק בחור אחד להתרים גביר בניו יורק. הבחור הגיע לגביר בצהריים בשעה 2, וראה שעל הדלת כתוב " תרומות רק בין השעות 13-11 בצהריים התחנן שיכניסו אותו , אבל ללא הועיל. בצר לו קרא לגביר- " אבל אני גיסו של אלוהים !!!!" ישר פתחו לו , נתנו לו לאכול לשתות ותרומה מכובדת. בתום הארוחה שאל אותו הגביר :, איך נהיית גיסו של אלוהים?" ענה הבחור: " בבני ברק היו שתי אחיות. אחת אני לקחתי , את השניה - לקח אלוהים
 
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התפוצצתי מצחוק במיוחד מהזקנות אלק "ברוך הבא" חחחחחחחחחחחחחחחחחח.............
 
למעלה