../images/Emo6.gif

היום יש לי לקוחה שרוצה לעשות התחברות ראשונית, נתתי לה את היוזר שלה, אבל היא הסתבכה קצת עם לרשום אותו. לא מצאה את ה @, ואפילו שממש ניסיתי להסביר לה איך עושים. פתאום היא עושה לי 'טוב, אני אמצא את ה @ ואתקשר אליכם שוב' הרגה אותי , פתאום התחלתי לצחוק. מזל שיש השתק. ומה אתם חושבים. אחרי איזה שעה היא שוב מגיעה אלי. הפעם היא יודעת לעשות @. אבל זה עדיין מסובך מדי לרשום את כל האותיות והמספרים האלה. טוב . היא תנסה מאוחר יותר. אנחנו כבר לא נהיה שם. רק התמיכה. לא שהיא תתקשר לשם. הרי זה מספר בתשלום. נפגש ביום ראשון.

בדיוק כמו שזה נשמע

מישהו שהתקשר לתמיכה ואמר שהוא שולח את האימייל הראשון בחייו ונתקל בבעיה: הוא לא מצליח לכתוב את הכתובת כי לא יודע איך להקיף את a בעיגול...

הסיפור המקורי היה

איך להכניס את הa לתוך הO. ואם אתם רוצים סיפורי תמיכה, בכיף. יש לי הרבה כאלה.

RReuTT

New member
מה??????????

הוא חשב שהשתרודל זה a שמכניסים לתוך 0?????

אזרח111

New member
סיפורי תמיכה סוג ב' ../images/Emo3.gif

לקוחות כאלה אני אוכל לארוחת בוקר

אזרח111

New member
משהו טרי, חם חם מהתנור .....

אני בתחרות עם מליון יאוש
לקוחה מתקשרת אליי, אני רואה מולי במערכת את שם בעל המנוי--> קוראים לו אבי. אני שומע קול דק. אני שואל: מי בעל המנוי? לקוחה: אבי ישראלי (שם בדוי, אבל מדובר בשם של זכר) אני: (חושב לעצמי, אלוהים, זה הגבר עם הקול הכי דק ששמעתי בחיים שלי) מתחילים בשיחת התמיכה, והלקוחה כל הזמן מדברת בלשון נקבה
אני: תזכירי לי איך קוראים לך? לקוחה:קוראים לי אבי, טוב תקשיב, אני פותחת את החייגן בלה בלה בלה ככה במשך השיחה אני מנסה "להיזכר" איך קוראים ללקוח, והיא כל הזמן אומרת לי "אבי"
בסוף היא אומרת: טוב טוב, מדברת אשתו ציפי! אני: אה. לא יפה לשקר
(ומסיט את המיקרופון כדי לצחוק קצת) אלוהים אדירים

יש לי אחד דומה

על לקוח דתי שהוצע לו מסננת חינתם שחוסמת אתרי פורנו למיניהם הוא לא רצה למרות שיש לו ילדים קטנים בבית והתחיל לצחוק (משום שהוא גולש לאתרי פורנו...)

Bartleby

New member
יש לי משהו דומה...

אתמול דיברתי עם לקוח וכשביקשתי את שם המשתמש ראיתי שזה על שם של אישה. הנחתי שזה בעלה. הבעיה שלו הייתה שהוא לא מצליח לפתוח את המייל בגלל סיסמא שגוייה. אמרתי לו שאני אחליף לו סיסמא אבל כדי לעשות את זה אני זקוק למספר תעודת הזהות של אשתו ולארבע ספרות האחרונות של כרטיס האשראי שלה. אז פתאום הוא אומר לי: "אני לא יודע את הפרטים האלה" אז אמרתי לו: "אתה לא יכול לשאול את אשתך?" והוא אמר:" אני לא בעלה, אני השכן שלה וכרגע היא למטה ואני למעלה..." נקרעתי מצחוק... ואמרתי לו שיבקש ממנה את הפרטים. בסוף הוא אמר שהוא יתקשר חזרה...

למעלה