especially livers נקרעתי
E Eציק New member 22/11/04 #2 היא היתה צריכה להגיד את זה לאדם זה היה יכול להיות הרבה יותר מצחיק (כי הרי, הוא ידוע בוויסקי שלו יותר מאשר מקוי)
היא היתה צריכה להגיד את זה לאדם זה היה יכול להיות הרבה יותר מצחיק (כי הרי, הוא ידוע בוויסקי שלו יותר מאשר מקוי)
N Nimst New member 22/11/04 #3 ../images/Emo12.gif אף פעם לא ראיתי את אדם שותה וויסקי. אלא אם כן הוא היה עם ג'ק.
N Nimst New member 23/11/04 #7 מה אני, דיאן ליין? ../images/Emo10.gif בואו גם לפורום הבית הלבן, אחרת הוא ימות הסדרה אמנם גאונית, אבל זה מעולם לא שינה הרבה לצופה הישראלי הממוצע. נו, יש לה אפילו פחות צופים מלחוק וסדר. בואו והיום יש פרק ב11:25 (עוד 10 דקות) בערוץ 22, שתדעו..
מה אני, דיאן ליין? ../images/Emo10.gif בואו גם לפורום הבית הלבן, אחרת הוא ימות הסדרה אמנם גאונית, אבל זה מעולם לא שינה הרבה לצופה הישראלי הממוצע. נו, יש לה אפילו פחות צופים מלחוק וסדר. בואו והיום יש פרק ב11:25 (עוד 10 דקות) בערוץ 22, שתדעו..
Z zender New member 23/11/04 #9 ../images/Emo49.gif חבל שלא יוצא לי להיות כאן הרבה קשה לי כבר להרדם בלי איזה פאנץ' ליין של בריסקו בהתחלת התוכנית או משפט סיום שמשאיר אותך עם הרבה מחשבות
../images/Emo49.gif חבל שלא יוצא לי להיות כאן הרבה קשה לי כבר להרדם בלי איזה פאנץ' ליין של בריסקו בהתחלת התוכנית או משפט סיום שמשאיר אותך עם הרבה מחשבות