ת תתתמר New member 26/8/04 #4 יאא מהאתר הרשמי של שוטי ../images/Emo13.gif באה באה! לא אכפת לי מאף אחד אני חייבת הופעה!!! ושיר אני ישנה אצלך!!!
יאא מהאתר הרשמי של שוטי ../images/Emo13.gif באה באה! לא אכפת לי מאף אחד אני חייבת הופעה!!! ושיר אני ישנה אצלך!!!
D DidjiT New member 26/8/04 #5 סבבבבבבבבבבבבבבבבבבה.. יווו יהיה כל כך כיייף!!! ..חחח נעשה לנו מסיבת פיג'מות לאורך הלילה =) חחחחח.... ועובדיה סופי לא בא? חרא הילד הזה.. מה זה הוא הולך ליהודים שתמר אומרת שהולכים לשוטי הנבואה..?? חחחחחחחח... בוקר אור.
סבבבבבבבבבבבבבבבבבבה.. יווו יהיה כל כך כיייף!!! ..חחח נעשה לנו מסיבת פיג'מות לאורך הלילה =) חחחחח.... ועובדיה סופי לא בא? חרא הילד הזה.. מה זה הוא הולך ליהודים שתמר אומרת שהולכים לשוטי הנבואה..?? חחחחחחחח... בוקר אור.
ת תתתמר New member 27/8/04 #22 גם לי לא מרשה?????? ונאור שאלה לי אליך: יש מצב כלשהו בעולם שאתה עובר בדרך בהוד השרון\כפר סבא????
D DidjiT New member 27/8/04 #26 אל תהיי דפוקה! את ישנה אצלי וזהו.חח אבל היא לא מרשה שנאור ישן אצלי =) חחחח...
מ מואשמת באחזקת סמים New member 26/8/04 #9 תמר -יופי שגילית את זה עכשיו + תעשי לי ילד בלונדיני עם שמלה על מכנסיים!!!!!!!!!! "ילדה..רוצה לבוא איתי לדירה? " "אני רק בת 14...אני רק בת 14..." =)
תמר -יופי שגילית את זה עכשיו + תעשי לי ילד בלונדיני עם שמלה על מכנסיים!!!!!!!!!! "ילדה..רוצה לבוא איתי לדירה? " "אני רק בת 14...אני רק בת 14..." =)