backstreet girl

New member
עכשיו אני מפחדת לא צוחקת

אני רואה איך הם כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ השתנו... איזה פצפונים הם היו... ניק הכי פיצפון...יבלה...איך הוא השתנה בריאן אחר כך...וואי...בא לי לצבוט לו בלחיים...טוב בריאן בקושי השתנה...הוא היה כזה חתיך התיכון... קווין והאווי השתנו בצורה דראסטית...זה מדהים... איך שנהיה להם עוד יותר בהיר,איך שהם האריכו שיער... גידלו זקן....לכולם להבויז היה זקן..(גם לניק)... אייג'יי גם השתנה מאוד....הוא בלי כובע ומשקפיים... טוב...ראיתי די הרבה תמונות שלו בלי כובע ומשקפיים... אבל רוב התמונות שראיתי שלו היו עם כובע ומשקפיים... איזה נאום אני עושה לכם..(
...אני שמה את הסימן הזה שתראו שאני צוחקת. כי אני לא יכולה לצחוק....
.....טוב אני צריכה להיות שמחה
. בקיצור הם השתנו מלא שזה מדהים...

backstreet girl

New member
יש לי 2 סקרים מיוחדים לשני רז...

איפה בריאן יותר יפה... בתמונות האלה או בתמונות חדשות קצת קשה לי לנסח את הסקר הבא הקול של בריאן...אז.. איפה הוא יותר יפה? בשירים כמו shape of my heart או בשירים כמו more than that

Miss Kitty

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif

1. ארממ.. בריאן תמיד נראה טוב
אני לא יכולה להחליט
פעם הוא היה כזה קטן וחמודי, ועכשיו הוא גדול וחמודי.. השיער שיש לו עכשיו יפה
2. כמו ב- Shape of my heart

NarihS

New member
ווואי אחלה תמונות שני!!!!!!

הם מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vashla

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה קטנים הם היו פעם!!!!!!

airgirl

New member
אוי איזה פיצים ההם היו../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

כל כך קטניםםם, במיוחד ניק!
וכאלה מתוקיםםםם
, בא לא לאכול אותם!! והם נוראאאאאאא השתנו!

BShenB

New member
בואו נגיד את זה ככה...

ה=ל=ו=ו=א=י היו לי תלמידים כאלה בבית ספר!!!!!!!!!!
ואיזה חתיכים הם ...!!! וואי כמה שהם השתנו ...אבל הם תמיד מושלמים אני חולה עליהםםםםם
התאהבתי מחדש...
איזה פיצייייםםםםם אני אוכל אותםםםםם
תמונות מקסימות חחח וקורעות ...
תודה שניייי

למעלה