mahboba

New member
שזאת קנוניה של הילדה

שהפכה את המכונית של אמא שלה וניזונה מחלקי גופה הרקובים למשך שבוע...ולבסוף הכלבה גם יצאה מסכנה !

Degeneration X

New member
חח הלוואי

לצערכם, היא ניזונה מ"אטריות יבשות וכמה בקבוקי משקה". 'צטערת.

mahboba

New member
לגבי החתימה שלך !

רוב הזמן בן אדם מתעצבן מטעויות שלו כלומר את פוסטמה לא נורמאלית !

Kps

New member
היא מתומטמת!

"הגעתי למסקנה" היא רשמה... זה המשפט הכי נפוץ ברשת אפשר למצוא אותו בכל אתר היא קראה אותו ו"הגיע למסקנה"(לגמרי בכוחות עצמה)...

mahboba

New member
בת 14 גרושה מה אתה מצפה !

בטח אוכלת קליפות של בננה וזורקת את הבפנים עזוב אותך בכלל הנוער של היום על הפנים....פעם היה נוער הייתה משמעת היו מסתפקים בכותונת פסים וקליפות תפוח אדמה היום כולם ארוחות גורמה ובגדי מותגים...מה קרה הכותונת יצאה מהאופנה...

mahboba

New member
ואני יודע איפה אאאתתתת גרה ואואו../images/Emo3.gif

היי זה הומור שחור ..למה את רצינית ! !!!!

ואואו..

פשוט 'מאגניב' אז בוא תקפוץ לביקור , לא תהיה לי בעייה לבתר אותך. אל תיקח אישית , זה הומור שחור. מעניין שלשאר חברי הפורום , אתם לא אומרים דברים דומים.

xamin

New member
מיאו חתולה, חחחח רינת מאמי אל תכעסי

עליו הוא אחלה בנאדם :p :D מחבובה מה קורה אחי?

mahboba

New member
רינת רינת ..את בטוחה שתבתרי אותי !

רינת את תבתרי אותי?....אני יבתר אותך אשחט אותך לחתיכות..אני יפגין את קישורי הנקרופיליה שלי ותוך כדי אערוך סיאנס כדי שתראי כמה הגופה שלך סובלת לאחר מכן אני יזרוק את הגופה שלך בשמש למשך שבוע....יחזיר אותה לבית...אבתר אותה לחתיכות מיקרוסקופיות...אקפיא במקרר ..אערוך נשף ואחלק את חתיכות גופך לאורחים בתור מאובנים ולהורים שלך שיוזמנו גם אני אאחל תנחומים ואתן להם לאכול את כל חלקי גופך הזוועתים ממרח סרעפת לאמא....משקה מיץ מרה לאבא ..וכדור שוקלוד מצופה ברוטולין לאחות !

אבתר אפגין אזרוק אחזיר

(מענין שלהגיד אקפיא דווקא כן ידעת) ולא יפה לצחוק על רינת הכוסית למרות שכולכם מאותו חור בדרום

Kps

New member
יא דבה...

לי לקח לקלוט את טעות ההקלדה שלי בדיוק שנייה, לך לקח לקלוט אותה יום וחצי... יום וחצי!!! וחוץ מזה... את מטומטמת!

אוקיי

כמה דברים דבר ראשון:ממתי קוראים לבחוה דבה? דבר שני:זה לא שלקח לי לקלוט את זה יום וחצי..זה זה שלא קראתי פהיותר מיום וחצי ואם לקח לך לקלוט אותה בידיוק שנייה , אז למה לא תיקנת?

למעלה