m L m

New member
../images/Emo6.gif

איזה קטע היה לי היום... הייתי היום בצפון עם חברה שלי והיה לנו יום מתיש לחלוטין! בדרך חזור החלטנו לשבת בבית קפה (היא רצתה לשתות קפה
) בקיצור- ישבנו ודיברנו ופתאום שיר מוכר.... אני עוצרת אותה מהר ומגלה שיש את no frontiers כמובן שהתחלתי לשיר ולא וויתרתי על אף
אח"כ מרוב שירה הייתי צמאה אז הלכתי למלצרית לבקש כוס מיץ ואמרתי לה שהמוזיקה שלהם מ ע ו ל ה! לא עברו 2 שירים ושוב היה שיר של
והפעם runaway.... החיוך שהיה לי על הפנים...
חברה שלי נקרעה ממני! אבל מה לעשות-
הדברים הקטנים הם אלה שעושים אותנו מאושרים

p i n g o

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם! ../images/Emo42.gif

מה שלום כולם
(אני יורד מהחוטים??
) שיהיה לנו סופשבוע נפלא ושקט (נמאס כבר לשמוע מפיגועים...
) תכתבו הרבה!

LightRay

New member
../images/Emo46.gif

היית בצפון ולא קפצת לבקר????? האמת שהיה לי מבחן על הבוקר - המבחן הראשון. הוא היה באנגלית ולהפתעתי הגמורה, סיימתי אותו ראשונה (אחרי שעתיים ורבע מתוך שלוש). אבל נראה לי שבגלל שהוא היה לי קל כנראה לא אצליח בו - מן תחושה כזאת... בכל אופן, שיהיה לכולכם אחלה סופ"ש!!! ואני אנצל את היומיים האחרונים שלי כבת 21... ליאת

AndreaCorr ©

New member
צהריים ../images/Emo42.gif

נו פרונטירס ברדיו
איזה מוזר. איך היה היום שלכם אנשים? אצלנו כבר לא לומדים...כל הזמן חזרות למסיבת סיום.. קיבלנו היום את הספר מחזור!! (שביזבזתי על העריכה שלו הרבבבה זמן!
) איכס יצאתי כזה מגעיל! אבל נחשו איזה ציור שמו לי ליד התמונה? את הסמל של הקורס
וגם בטקסט הם מוזכרים..

הטקסט שלי בספר מחזור דפוק!

כתוב שם שאני אוהב להתנדב ולעזור. מה???? אני לא מוכן לעזור בלזרוק זבל בבית אז אני מוכן לעזור לבית ספר שלי?!?!?!?! הכל בגלל שהם היו צריכים למצוא חרוזים

p i n g o

New member
כמעט תמיד זה ככה

למרות שהחלק של הכיתה שלנו בספר מחזור יצא לא רע בכלל (חוץ מאלה שאין ממש מה לכתוב עליהם, ולא היו הרבה). רק שבטקסט שלי שכחו להזכיר את הקורס!! בושה
(וזה עוד חבר שלי כתב את זה...)

© Tweety ©

New member
זה לא מתעלה לרמה שלנו

שאף אחד לא רצה לכתוב על השני ובסוף נוצרו כאלו קבוצות של חברים שכל אחד כתב על השני וזה היה חירטוט אחד גדול כי כתבנו כל מיני שטויות ובסוף הכניסו את זה לספר מחזור בלי לעבור על זה
. ידיד שלי וחברה שלי ברוב חוכמתם הביאו אותה בכמה ציטוטים משיר עליי ובזאת סיימו את המלאכה. לא שאני כתבתי יותר טוב אבל חפיף.. ואת מיזה מעניין בכלל?

לא לומדים?? ../images/Emo6.gif

אצלנו לא לומדים כבר שבועיים? כל הזמן חופשים בין מגן לבגרות.. ובימים שנשארו אף אחד לא בא...

גם אצלנו אנחנו כל הזמן בחזרות

אצלנו אני ועוד שניים היינו אחראים לספר מחזור! השנה דווקא עשו לנו דיסק מחזור... היינו כל השבועיים האחרונים בלחץ עצום כי כל מה שכתבנו נמחק לנו פעמיים!!! הנושא הוא שכאילו כל הכיתה היא כפר הדרדסים!!! זה יצא ממש חמוד! עליי כתבו שאני מעריצה דרדסית צמרת בשם אנדראה קור!

למעלה