מתן ב

New member
../images/Emo6.gif

אני רוצה לדעת כמה משתמשים פעילים יש כאן... אז כל אחד יפרסם את האייקון שהוא הכי מזדהה איתו בכותרת (זה לא שרשור אמוטיקונים!!! רק לראות כמה אנשים יש...) ולכל משתמש מותר לרשום רק פעם אחת בשרשור! נבדוק מחר בצהריים, כמה אנשים שמו הודעה וככה נראה כמה אנשים פעילים יש כאן!!! אני יתחיל...
בגלל שאני אוהבת לצחוק... ואני צוחקת כמעט מכל דבר... שמצחיק אותי... שזה כמעט הכל... תורכם לפרסם!

Na§tyGirl

New member
שלי! ../images/Emo110.gif

התמנון הזה אני חולה עליו!!!!! יש מלא אייקונים מתוקים אבל אותו אני ממש אוהבת! כמה זרועות ישלו לחבק ! חמוד

Na§tyGirl

New member
|ש../images/Emo124.gifהקשיבו../images/Emo124.gifהקשיבו../images/Emo124.gif

כמעט איימו על חיי על כך שהשתמשתי בתמנון
!! לא ידעתי שהוא שייך למישהו מצטערת! ולכן אני מודיעה רישמית שזה
האייקון האהוב עליי! 1. אני מתה על כלבים 2. יש לי כלבה מדהימה שקוראים לה רסטה אבל היא לא דומה לאייקון 3. ככה בא לי!

שקרנית!!!!!!!!!!!

היא כן דומה לאייקון! ז´תומרת שהיא מכוערת כמו האייקון! יש לה עיניים כמו של שימי תבורי! אבל היא חמודה!!!!!

Na§tyGirl

New member
מה????????../images/Emo107.gif

שתביני שהיא ממש ממש נעלבה ממך! זה היה מגעיל מצידך לומר!

אבל בסך הכל אמרתי את האמת!

יש לה עיניים כמו של שימי תבורי! את יודעת...נראה לי שהוא האבא...כי היא ירשה את זה בטוח ממנו! אבל ממך היא ירשה את האופי! מיכל...מה עשית עם שימי תבורי???? ודרך אגב רק שתדעו...שהכלבה הזאת היא גם שפן, וצב, ומה שלא תרצו! היא אוכלת חסה, מלפפון, עגבניה וכו´... תשאלו את מיכל!!!

Na§tyGirl

New member
חחחחח......./images/Emo107.gif../images/Emo6.gif

אני ושימי
תפסת אותנו!!!! רסטה \ רסטי מדהימה אני מתה עליה היא כזאת חמודה
שבא לי לאכול אותה!!!

Kodey

New member
../images/Emo171.gif שלי

למרות שכבר היה לא מזמן שרשור דומה אני ארשום עוד פעם למה דווקא
בגלל שהוא הכי חמוד
(תסתכלו עליו אין יותר חמוד ממנו) כי הוא שמח
(עדיך מעצוב
) ובגלל שהוא חגיגי
(מזכיר את שבועות וימי הולדת בגן
)

שוב לקחו לי את ../images/Emo54.gif

טוב,להירגע נטע,כבר עברת את זה פעם אחת. אני חושבת שהאייקון שאני מזדהה איתו ביותר זה האייקון-
הוא אמור לסמל חנונים,אבל הוא נורא מתוק.וגם אני נראית לאנשים חנונית אבל אני ממש לא מגדירה את עצמי ככה(כמו שאני לא מסכימה שיקראו לי תולעת ספרים,אני אומנם אוהבת לקרוא,אבל אני לא מוכנה שישוו אותי לתולעת!) ועוד משהו שתוקע אותי זה שיש לי משקפיים(וספרים+משקפיים=דבר קטלני),הדבר הכי מעליב שאמרו לי בחיים זה: "נטע,זה בסדר,לא אשמתך שאת משקפופרית",וזה ציטוט של בערך כל חברה שהייתה לי אי פעם. ^וזה היה סיפור חיי העצוב^ נ.ב אה,ואגב,אני חדשה,אני כבר כתבתי הודעה אבל אני בכל זאת שמחה להזכיר את זה שוב(ושוב,ושוב,ושוב...)

kriza

New member
../images/Emo60.gif כאילו דה?....

השבלול (או אם תשאלו את בן דוד שלי - הבשלול) הוא החיה הכי מגניבה שיש!
פטיש רציני!!! אוי למי שיעז להתעסק!!!!!!!!

M a D C o W

New member
../images/Emo80.gif תסתכלו על הניק שלי,

הוא מדבר בעד עצמו. מווווווווווו.

למעלה