../images/Emo6.gif

יום אחד סיפרו למוריס שאישתו בוגדת בו ביער עם החבר הכי טוב שלו. מוריס מיהר ליער חזר ואמר : " גם כן יער, כולה 3 עצים ".

למחרת...

סיפרו למוריס שאישתו בוגדת בו עם החבר הכי טוב שלו ביער. רץ מוריס ליער, חוזר ואומר : " איזה חבר? אני בכלל לא מכיר אותו ". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ויום אחרי זה..

אמרו למוריס: מוריס כל העיר שכבה אישתך.. ענה מוריס: פתח תקוה.. גם כן עיר..

../images/Emo6.gif

האישה : " מי זאת דולורס שרשומה ביומן שלך?" הגבר : " זו סוסת המירוץ שאני מהמר עליה". האישה : " אם ככה גש לטלפון,הסוסה רוצה לבר איתך" .

אוניברסיטה...

הפרופסור : " יש שבטים פרימיטיביים , שהאישה שם כל כך מקופחת,עד כדי כך שהיא חייבת לישון לא פעם עם החמור והחזיר. הסטודנטית : " תתפלא, גם בחברה המודרנית לעיתים קרובות זה ככה."

י פ ע ת

New member
מוריס קונה מתנה לאשתו../images/Emo77.gif

מוריס וחברו נפגשים בחנות תכשיטים. מוריס-"מה שלומך"מה אתה עושה כאן?" החבר-"קניתי לאשתי מתנה". מוריס-"גם אני, מה קנית?" החבר- "קניתי לה טבעת וזוג נעליים" מוריס-"למה נעליים אם קנית טבעת כ"כ יקרה?" החבר-"כדי שאם היא לא תרצה את הטבעת- היא תוכל ללכת להחליף.ומה אתה קנית לאשתך?" מוריס-"קניתי לה שרשרת וקונדום" "למה קונדום?"-שואל החבר מוריס-"אם המתנה לא תמצא חן בעיניה-שתלך להזדיין"

levona

New member
ערב אחד שאל מוריס

את אישתו...."מה נעשה הערב"? הממ....."בוא נחשוב"....ענתה האישה... "לא"!!! - אמר מוריס, "בואי נעשה משהו שגם את יכולה לעשות".

undo

New member
מרוקאי יושב בבר.......

פתאום נכנס מישהו וצועק "מוריס....מוריס...משה מזיין את אישתך " הבחור שולף סכין ורץ החוצה איך שהוא יוצא מהבר , עוברת משאית ודורסת אותו בדרך לבית החולים, באמבולנס, אומר הבחור לעצמו... "בואנה....אני חייב להתחיל להרגע....לא קוראים לי מוריס ואני בכלל לא נשוי..."

The ofer

New member
יש גם מרוקאיות...

ג´יימס בונד נדלק על איזו מרוקאית. הוא ניגש אליה, הוציא את המפתחות של הפרארי מהכיס והחל להמיס אותה במבטיו הסקסיים. המרוקאית לא התרגשה ושאלה: "מה הסיפור שלך?" ג´יימס: "תרשי לי להציג את עצמי: שמי בונד, ג´יימס בונד..." המרוקאית: "שמחת זקנתי. שמי מונד, ריימונד". שאלה: "מה הם 70 הדברים שמרוקאית יודעת לעשות?" תשובה: "69 ומטבוחה..."

משהו משלנו...

פולני אחד, בא הבייתה ורואה את אשתו הפולניה אורזת מזוודה. שואל אותה, לאן את נוסעת? לאוסטרליה. שם, כך שמעתי על כל זי.... מקבלים 200$. אחרי חצי שעה רואה אותו אורז מזוודה ושואלת, לאן אתה? גם אני לאוסטרליה. רוצה לראות איך את חיה מ - 400$ לשנה? יום מבדח לכם.

למעלה