../images/Emo6.gif

בחורה אחת הכירה כדוסלן ידוע בפאב. אחרי הבילוי הם נסעו אליו הביתה והחלו להתנשק ולהתמזמז. הכדורסלן הוריד את החולצה והבחורה ראתה על זרועו קעקוע Nike "למה זה?" שאלה הבחורה, הכדורסלן: "זו פרסומת. החברה הזאת משלמת לי מלא כסף על זה". כעבור זמן מה הכדורסלן הוריד את מכנסיו ועל אחת מרגליו התגלה עוד קעקוע שאמר Reebok "למה זה?" שאלה הבחורה, הכדורסלן: "גם זו פרסומת וגם על זה משלמים לי". בסופו של דבר הבחורה מוציאה את ה "מה שמו" של הכדורסלן מהתחתונים ורואה קעקוע שאומר Aids. כמובן הבחורה נכנסה ללחץ אבל, הכדורסלן הרגיע אותה: "אל תדאגי, תתחילי למצוץ זה יהפוך ל Adidas"

עוד אחת...

זה בשביל נעמי שלא הגיעה לאורגזמה...
זוג נשוי בשנות הארבעים יושב לו בערב מול הטלוויזיה. הגבר העיף מבט על בטנו הגדולה, על הכרס של האישה ועל הכלב שכמעט התעגל מרוב שומן ואמר: "זהו! ממחר, בכל בוקר לפני העבודה אנחנו רצים לפחות קילומטר". למחרת, השקם בבוקר הגבר מעיר את אשתו אך היא כמובן החלה לבכות על השעה המוקדמת, הווסת ועל מה לא. הגבר אמר: "כדי לתת לך מוטיבציה לקום בבקרים אני אעניש אותך בכל פעם שלא תקומי. העונש יהיה מציצה או דפיקה בתחת". האישה החלה למצוץ לבעלה אך כעבור דקה החלה להתלונן על הריח המסריח שנדף מהגבר. הגבר הסביר: "גם הכלב סירב להתעורר בבוקר..."

../images/Emo6.gif

אני עשיתי קעקוע שהייתי בטורקיה. במצב "סגור" מופיע "אני אוהב את פול" , אבל במצב "פתוח" מופיע "אני אוהב את השוק המדהים בקונסנטינופול"

שגיב2

New member
עוד אחת

שלושה אנשים עומדים מול דלת חדר היולדות, כעבור חמש דקות האחות יוצאת ופונה לאיש הראשון: "נולדה לך רביעיה!” והאיש עונה: "ווי, איזה קטע! אני גר בקריית - ארבע!” כעבור עשר יוצאת האחות ופונה לאיש השני: "מזל טוב, נולדה לך שמיניה!” והאיש עונה: "אני לא מאמין, אני גר בקריית שמונה!” כעבור שעתיים יוצאת האחות בפעם השלישית ורואה את האיש השלישי בורח. היא צועקת לו: "למה אתה בורח?” והוא צועק בחזרה: "אני גר באלפי - מנשה

עוד אחת..לימים החמים

הומו אחד מגיע הביתה ורואה את החבר שלו דוחף את התחת לתוך המקרר. "מה אתה עושה?" שאל ההומו הראשון, ההומו השני: "כל כך חם בחוץ היום, חשבתי כשתגיע הביתה תרצה משהו קר". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קשוח31

New member
חחחחחחחחח, קרועה

שמעתי ברדיו שדברים מתכווצים בקור. זה לא מפריע ?

אם ככה....

אני נכנסת למקרר לחודש-חודשיים. אבל בעצם... יש לך רעיון איך אפשר להשאיר את החזה מחוץ למקרר...?

קשוח31

New member
המצאה חדשה !

מקרר-אסלה. בתוך המקרר-אסלה כל הזמן קר. בשעת הצורך פותחים את המכסה ומתישבים עליו מהר (שלא יברח הקור). באופן כזה, הטוסיק אממ ישבן (מה שלא יהיה) מתקרר היטב ושאר הגוף (לדוגמא חזה) נשאר חם (או לכל היותר חמים).

לא מספיק טוב

צריך אוהל כזה או ארגז שיכיל גם את הבטן והרגליים, ואם אפשר בהזדמנות שתעבור קרן לייזר ותסיר את השיער המיותר לצמיתות. נתתי לך רעיון, רוץ תרשום פטנט.

tot15

New member
חחחחח

הפורום היום תוסס במיוחד חבל"ז הרגתם אותי מצחוק והקמתם אותי לתחיה

נשית~37

New member
חחחחחחחח מיש

הייתי שולחת את הבן....לעשות את העבדה הזאת לבד חחחחח

למעלה