פרויז1

New member
../images/Emo6.gif

עליתי במעלית ובקומה ראשונה נכנסו למעלית איזה זקנה ועוד מישהי פצצה עם ריח של בושם עלייה אמרתי לפצצה שיש לה ריח טוב , היא ענתה לי:" איב סן לורן , 300 שקל" .. בקומה שניה נכנסה עוד פצצה עם ריח של בושם ,אמרתי לה שיש לה ריח טוב , היא ענתה לי :" 500 שקל קוקו שנאל" בקומה השלישית הזקנה שיחררה נוד ואמרה:"כרוב , שקל ארבעים אצל הירקן.."

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה אתם? רוצים לבוא ולהשתתף איתי קצת?

1. אל תתווכח עם אידיוט. הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בזכות הניסיון.
2. ללכת לכנסיה עושה אותך נוצרי, כמו שללכת למוסך עושה אותך מכונית.
3. הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בך. אבל זה עדיין ברשימה. 4. אם אני אסכים איתך, שנינו נטעה. 5. אנחנו אף פעם לא מתבגרים, רק לומדים כיצד להתנהג בציבור. 6. המלחמה לא קובעת מי צודק, רק מי ניצח.

IBP1

New member
אני ישנתי והעירו אותי כעת משינה.....

שאחד "מחניכי" החדשים לא חזר הביתה והוא לבד בחושך מסתובב ברחוב....(הדבר המעניין הוא שהוא לעולם לא לבד ,אפילו כשהוא לבד [הוא סובל מפיצול אישיות די רחב{ מעל לאלף דמויות משניות}]) ...אני בא לפתוח את הדלת בכדי לצאת לרחובות תל אביב ולחפש אחריו ...הבחור יושב בחדר המדרגות שלי ומנהל ויכוח גורף "עימי" [יש אצלו דמות שלי גם} בלחש בכדי לא להפריע את מנוחת השכנים ).... היה לי יום קשה בכדי לחפש כעת בדיחות.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifבשביל מה יש חברים? תקבל עוד אחת:

פרסי אמיד מתארח : קיטיקהקה! איש עסקים פרסי נוסע בפעם הראשונה ליפן לביקור עסקי. עם בואו מברכים אותו מארחיו ומשכנים אותו במלון מהודר. לאחר שישן קצת והתרענן, הוא מחליט לרדת אל הבר לכוס שתיה. בזמן הוא יושב על הבר ומתבונן מסביבו, מתיישבת יפיפיה יפנית לידו ורומזת לו בתנועות שתרצה משקה. הוא בשמחה מזמין לה משקה והם מתיישבים ביחד לשולחן. הוא אינו יודע את שפתה והיא לא את שלו ובכל זאת הם מסתפקים בחיוכים ותנועות גוף. לבסוף, הוא מוציא את מפתח החדר שלו ושם אותו על השולחן במבט שואל. היפנית היפה מסמיקה ומהנהנת, והם עולים לחדרו. במהירות רבה העניינים מתחממים והם מגיעים למיטה ועושים את המעשה. לאחר כמה דקות הבחורה פורצת בזעקות גדולות "קיטיקהקה!! קיטיקהקה!!" מאושר מקריאותיה המתפעלות, הבחור ממשיך בשלו ונהנה מלילה מלא עונג. ביום למחרת הוא נכנס לכמה פגישות עסקים עם מארחיו ואז עונה בחיוב להצעה לשחק כמה סיבובי גולף. לאחר חבטה טובה במיוחד אחד ממארחיו זועק "קיטיקהקה!! קיטיקהקה!!" הבחור משתומם. "מה זה אומר - קיטיקהקה?" "החור הלא נכון!"

למעלה