../images/Emo6.gif

אדם מבוגר נכנס לקרון ברכבת ושואל יש פה סבים וסבתות? כן הוא שומע מישהו משיב, הוא עבר לקרון הבא. יש פה סבים וסבתות? וכך הוא מגיע לקרון שאין בו סבים וסבתות למה היה חשוב לך שלא יהיו סבים וסבתות בקרון? שואל שכנו למושב כי כשאני מדבר על הנכדים שלי, אני לא רוצה שאף אחד יפריע

שויי

New member
../images/Emo6.gif צוחקת ועוד יותר

מצחיק שמסופר על סבא ועכשיו ספרו לי על הסבא והוא לא אלי, הפותח בשיחה על נכדיו, פותח אמרתי, להיגרר הם נגררים חחחחחחחחחחחחח אבל אף פעם לא ילכו עם תמונה בארנק, לא שלכולנו יש תמונות, לא אין לנו תמונות, יש לנו אלבומים, מאגרי תמונות תילי תילים

אז יש לי חדשות בשבילך.....

הסבא של אור וים הלא הוא סבא אפי המוטרף עליהם, לא רק שהולך עם תמונות צמודות ( לא בארנק ) כי אם באלבום
כן....יש לו אלבומום קטן , כזה שאפשר להכניס לתיק והוא לא תופס הרבה מקום, בתוך האלבום יש תמונות של ה
שלנו, והוא כל הזמן מוסיף תמונות חדשות...ולא סתם משויץ....אפילו התאילנדים מכירים אותם...לכל מוכרת בחנות הוא הוציא את האלבום מהתיק והראה למי הוא קונה
תגידו הוא סבא משוגע

שויי

New member
../images/Emo63.gif אה... בלשית, במטוטא

את בטח שותלת לו את האלבום בתיק. חוץ מזה הוא סבא משגיייייעעעעעעעעעע

נשבעת לך ב../images/Emo63.gifהתורה שלא../images/Emo70.gifהאלבום וה../images/Emo33.gif

הנייד שלו זה הדבר הראשון שהוא מכניס לתיק כשהוא יוצא מהבית

amigoro

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif

גברת זקנה אחת עמדה על סיפונה של ספינת טיולים ואחזה בחוזקה בכובעה על מנת שלא יעוף ברוח שנשבה. ג'נטלמן אחד התקרב לעברה ואמר "סלחי לי, גברתי. איני מתכוון להיות חצוף, אבל האם את יודעת ששמלתך מתרוממת ברוח העזה?" "כן, אני יודעת" אמרה הגברת, "אבל אני זקוקה לשתי ידיי כדי לאחוז בכובע". "אבל גברתי, עליך לדעת שאינך לובשת תחתונים ורואים את כל מה שיש לך מתחת!" אמר הגבר בפנים רציניות. הגברת העיפה מבט למטה, ומשם חזרה אל הגבר והשיבה: "אדוני, כל מה שאתה רואה שם למטה הוא בן 85 שנים. את הכובע הזה קניתי רק אתמול!"

שויי

New member
../images/Emo8.gif לא מאמינה לך, אמיגורו

זה שהשמלה התרוממה ברוח, ניחא, אבל זה שהגברת בת ה 85 עמדה על סיפון ספינה ברוח עזה, מחזיקה בכובעה במקום במעקה? זה דורש תמיהה.
בדיחה לא אמינה חחחחחחחחחחחחחח

למעלה