../images/Emo6.gif

חוכמה נשית אחד עשר היו תלויים על חבל שהשתלשל ממסוק. עשרה גברים ואישה אחת. החבל לא היה חזק מספיק כדי לשאת את כולם ולכן הם הבינו שעל אחד מהם לוותר וליפול למטה - אחרת כולם יפלו. התלבטו ביניהם ולא הצליחו לבחור מי יהיה זה שיפול למטה. אבל אז, החלה האישה בנאום נוגע ללב: היא אמרה שהיא מוכנה להתנדב וליפול מהחבל, מאחר שכאישה היא רגילה לוותר על כל מה שיש לה עבור בעלה והילדים ועבור גברים בכלל מבלי לקבל שום דבר בתמורה. ברגע בו היא סיימה את נאומה, כל הגברים מחאו לה כפיים ...

תמיד אמרתי ש``אין כוחן אלא בפיהן`` !

סתם קוריוז ... הייתי בפורום של בני גילי ... ושם התכתבתי עם יועצת כל שהיא (כך היה כתוב בכרטיסה), שאמרה בזו הלשון ``... הזהר מן הנשים , הן מתוחכמות , הן ארסיות , הן ציבעוניות (מחליפות צבעים) , הן יפות מבחוץ ומכוערות מבפנים ...!`` אני סתרתי את דבריה כמובן , והצגתי את הבנות הכשרות שבחוג שלנו , והמידות הטובות שטיפחו במשך השנים בבית ובביה``ס וכו. והיא , צחקה בפרצופי , צחוק מריר כזה , ואמרה ``צביקה , אתה כזה נאיבי ? אולי ככה חונכת לחשוב עליהן?`` ... נו, מה הייתן עונות לאותה אשה ???

ronmeron

New member
גם אני הייתי נאיבי

יש הרבה בדבריה צביקה גם אני הייתי נאיבי עד אשר הכרתי את גרושתי דרך אגב אפשר לקבל יותר פרטים על השבת?

סאני42

New member
כל אחד והאישה שזכה להכיר....../images/Emo13.gif

אין כללים וגם הגברים שונאים כשאנו טוענות כל הגברים אותו דבר.... אני אגב, ממש לא גורסת כך...

אiר1

New member
שהיא לא אוהבת את עצמה

ומשליכה את זה על העולם... אדם מדבר מהרהורי לבו.

ציפי81

New member
א. אכן כך חונכת

ולכן, כשמרגילים אותך לחשוב בצורה מסויימת, אתה חייב לבדוק את הדברים יותר לעמוק. ובכל זאת, לגבי רוב הנשים שומרות המצוות זה נכון מאוד.

למעלה