בת ה י ם

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

הגעתייייייייייי שששש אגלה לכם בשקט (מיקי ונופר שלא תעיזו לחייך) הכרטיסים לא נמצאו - קצת בכי קצת דמעות אבל בגדול ההודעה לא לוותה בזעזוע חחחחחח הילדים התרגלו לאמא המשוגעת שלהם. המומולדת לחצי הייתה מ ד ה י מ ה היה נעים וטעים כאחד אתמול...עקב עייפות בלתי מוסברת בוטלו התוכנית והייתי עם עצמי לבד בשקט ועם המון המון מחשבות....(בסוף חייכתי) ו.....טרם נרגעתי מזה שהאבא אולי רצח...... אני כאן.

מיקי 35

New member
שלוווווווםםםםםם לך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יוווו... בת בת... התגעגעעעעעתיייייי !!! מה קורה ? כולנו מזועזעים מאותו הסיפור... כמה טוב שאת כאן...

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif גמני ת´געגעתייייי

מה.......קורה כאן ? יש לי גשםםםםםםםםם וזה עושה לי טוב יש לי גשםםםםםםםםם אבל חם לי בלב יש לי גשםםםםםםםםם והוא שטף את השאר.....

הייתי מנשלת אותך מהבמבה שלי...

איזה אמא בולבול אקבולבול שאת על הטראומה אני לא מדברת כי אני עדין מזועזעת מזה...
מתגעגעת אני

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif אז תביאי ביסלי

ננווווווו התאפסתם כבר ? המגבות בארון ? האוכל על הגז? (הבטחתי הצגה אחרת במקום חוחרה לואיס והחברה שלו)

חחחחח... חורחה.. זה יוסי הידעת??

חפשי יוסי ולכי על זה האוכל לא על הגז ואני על קוצים כי רק אתמול היתה הובלה ורק מחר נישן בדירה בינתיים אני סובלת את אמא שלי עוד קצת ודי .... אחר כך שתתחנן שנבוא

בת ה י ם

New member
יוסי ? מי זההההההההההה

ומי זה חוחרחה ? חחחחחחחחחחחחח להתחיל את הספירה לאחור ???? (לא נעים לי לספר לך......אבל עוד תתגעגעי לממו שלך) אבללללל אם היא רוצה היא יכולה לאמץ אותנו בנתיים חחחחחח

כל יוסי (ילד שלי מוצלח וגם לא)

הוא חורחה בספרד ככה זה בוביל´ה ואני לא מחליפה את אמא שלי כי יש לי רק אחת ואחת שהיא סופר אמא היא רק פולניה בעוונותיה וקשה לי איתה במיוחד תחת אותו גג אז אני רוצה פסק זמן (red please) קצת

בת ה י ם

New member
אאאההההההההה עכשיו.....

הבנתי.. חשבתי על יוסי בניון חחחחחחחחחחחחחח ואין בעולם כמו אמא... רגיל פושטי כזה הולך ?

למעלה