../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

סליחה על ההודעה החדשה... אוקיי.. תסתכלו רגע על השעה. עדי (אולטרה ויולט) ואני החלטנו לכתוב פאנפיק קארבי. המחשב הטיפש שלי, לא הכיר את המילה "קרטר" (!!) . כידוע, אני קרטלית (קרטר+כרמל). כשלחצנו על הכפתור הימני כדי להוסיף את המילה "קרטר" למחשב, ראינו בסוף השורה של המילים המוכרות למחשב את המילה : " קרטל " ... כן, כן, קרטל... חיפשנו מה זאת המילה הזאת.. ו... אממ....... מסתבר שזאת ההגדרה שלה : "התאגדות של יצרנים או של חברות מסחריות עצמאיות, המוקמת כדי להגביל את התחרות ביניהם ולשמור על רמה גבוהה של מחירים".
הממ... ז"א שאני בעד ה"דברים" האלה
מוזר... מצאתי שם נורמלי. אבל הוא תפוס.. אווף.... נ.ב - גל, אם את רוצה תמחקי את ההודעה הזאת... היא לא כל כך קשורה...
..

~*~gaL

New member
LOL

ציטוט מהודעת המנהלת: "4. לא חייבים לדבר רק על אי. אר. - תדברו על מה שבא לכם! פורום זה הוא פשוט מקום מפגש לאנשים שחולקים את אהבתם לסדרה." תפנימו את הכלל הזה! :)

Rוית

New member
*פלשבקים מכלכלה!*

(*מנצלת את חוק 4 בהודעת המנהלת
) קרטל זה בכלל לא חוקי.. זה כשכמה תאגידים מתאחדים יחד וקובעים מחיר גבוהה ממחיר שיווי משקל (פוגע בצרכן), או שקובעים אזורי חלוקה לכל תאגיד (גם פוגע בצרכן) בכל מקרה, זה לא חוקי (ככה לסבך את קרטר עם החוק?!) חוץ ממקרים נדירים שהממשלה מאשרת את זה..

dylan

New member
../images/Emo32.gif מוזר...

לא שווה הודעה חדשה.. וזה נראה שרשור מצויין להתעלק עליו.. תסתכלו על הקאסט של הסרט הזה ((סרט מעולה אגב).. ושימו לב איך קוראים לשחקן שמשחק את הreach man... קווינסינדס? i don´t think so... או שזה i think not ? אממממ...

~*~gaL

New member
באמת מוזר...

ובסרט "Hollow Man" יש דמות שנקראת קרטר אבי.

למעלה