אחורי ה... נקודה ואולי... בעצם... צריך קודם ללעוס לי
C Chivalrous New member 23/5/06 #48 כמעט פיספסתי... ( על פיספוסים כבר דיברנו ) את התגובה הזאת שלך. גם אני אהבתי את שאהבת. ועל שלך, טרם דיברנו.
כמעט פיספסתי... ( על פיספוסים כבר דיברנו ) את התגובה הזאת שלך. גם אני אהבתי את שאהבת. ועל שלך, טרם דיברנו.
D d a n i e l s 5 New member 23/5/06 #15 וזה גול עצמי . אתה יודע מה קורה כשתוקעים גול עצמי , גם אם הוא הכי יפה שבעולם.... אני אזכיר לך... חלק מהקהל מאושר ושמח על כך..... והחלק השני מקלל וצועק למאמן שיוציא את השחקן מהמגרש. אני במקומך....הייתי יוצאת לפסק זמן.
וזה גול עצמי . אתה יודע מה קורה כשתוקעים גול עצמי , גם אם הוא הכי יפה שבעולם.... אני אזכיר לך... חלק מהקהל מאושר ושמח על כך..... והחלק השני מקלל וצועק למאמן שיוציא את השחקן מהמגרש. אני במקומך....הייתי יוצאת לפסק זמן.
ס סוף עונה New member 23/5/06 #18 חושבת שכדאי לך להתמקד ולהתמיד בפתיחת בלוגים נוספים והדקדוק העברי דוקא בא לעזרתך הבלוג שלך הבלוג שלנו הבלוג שלהם הבלוג שלהן ככה אתה מכסה את ההההההההכל
חושבת שכדאי לך להתמקד ולהתמיד בפתיחת בלוגים נוספים והדקדוק העברי דוקא בא לעזרתך הבלוג שלך הבלוג שלנו הבלוג שלהם הבלוג שלהן ככה אתה מכסה את ההההההההכל
פ פילוסופית בגרוש New member 23/5/06 #47 העיקר שהצומת הושגה ראו אותי הקשיבו לי ירקתי על מישהו אני קיים!!! עכשיו אפשר לישון בשקט זה הבלוג שלי וזה הבלוג שלו
העיקר שהצומת הושגה ראו אותי הקשיבו לי ירקתי על מישהו אני קיים!!! עכשיו אפשר לישון בשקט זה הבלוג שלי וזה הבלוג שלו